CHP'yi 1977 Genel Seçimlerde İktidara Taşımayı Başarmış Siyasetçi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
CHP'yi 1977 Genel Seçimlerde İktidara Taşımayı Başarmış Siyasetçi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bizi sagcilar ne kadar biz dünya lideriyiz, ucuyoruz büyügüz falan atsalarda, Amerikaya meydan okuyan ve icrat yapan 1950'den sonra tek kisi Bülent Ecevittir.
Amerika'ya medyan okuyan rahmetli Necmettin Erbakandir Erbakan Ecevite adanın tamamını alalım desede Ecevit korkusundan adım atmadı Necmettin Erbakan Amerika'ya meydan okurken Ecevit ise mecliste başörtü takan bayanları dışarı çık diyordu
@Defneyağmurr
Yazdiklariniz sacmaliktan ibaret oldugu gibi, benim paylasimlarindan uzak durun Troll bey/hanim. Cabalariniz zaten bana islemez. Ilk okul mezunu kitlenize dönün.
ecevit korkak siyasetçi değildi evet erbakanın öncülüğü var Eski Türkiye'de birleşme vardı bu halkı ne ecevit kutuplaştırdı ne de erbakan
Olayda Erbakin öncülügü yoktur. Erbakan dönemde basbakan olup, harekata konumu geregi katkisi bulunmamistir.
doğrudur ama bu adamların siyasi görüşü farklı olsada kendi halkına hakaret etmemiştir
Ecevit Sünni Müslüman düşmanıydı meclise başörtülü gelen Merve kavakçı ya ya o başörtünü çıkartırsın ya da seni atarız dedi CHP li vekillerde Ecevite katılıp dışarı çık dışarı çık diye Merve kavakçıya baskı yaptılar ve Merve kavakçı meclisten çıkmak zorunda kaldı
@Defneyağmurr merve kavakcı kimdi ya fetö 2. babamdır diyen kavakcı mı :)
Defne denilen sahis AkTroll bir hesaptir. Hesabi yeni, tepki toplayip, puan toplamak istiyor.
Hesabin arkasinda gercek bir birey yok, maasli bir calisan var.
chpnin sorunu ecevit gibi bir lider çıkaramamasıdır. aslında ecevit potansiyeli olan bir isim vardı ama gerek onun hataları oldu gerekse kitlesi sahip çıkmadı
Erbakani zamanında dinleseydi bu ülke çok daha iyi durumda olurdu
Hatta Erbakani dinleseydi Kıbrısin tamamı bizimdi
Erbakan'ı kendi öğrencileri dinlemedi de yeni parti kurdular reis😅
Cahapeyi iktidar yapmayı başaran tek kişi olarak tarihe geçti :d
Kıbrıs fatihidir severim
İkinci Atatürk diyeyim kısacası.
şair kara oğlan ve ezik
Kötü
Bilmezdim
O kim