Hindistan'da ortaya çıkan yeni virüs nedeniyle yüzlerce kişi aniden kel kaldı. Salgının hızla yayıldığı bildirildi. Salgına yakalananlar aniden kel kalmaya başladı. Uzmanlar ne yapacaklarını bilemiyorlar. Dünya 6 milyondan fazla insanın ölümüne neden olan koronavirüsten sonra bu kez de Hindistan'da ortaya çıkan yeni bir virüs büyük panik yarattı. Kellik virüsü adı verilen virüs şimdiden 11 köyde yüzlerce kişiyi kel bıraktı. Virüsün tüm dünyaya yayılmasından endişe ediliyor. Şu an için kellik virüsüne çare bulunmuyor. Virüsün hızla yayıldığı bildirildi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bilim insanlarına iş çıktı, hadi bakalım
Bu da demek oluyor ki önce belayı buluyorlar ardından çözümünü sunacaklar. Çözüm sayesinde de milyarlarca dolar kazanç sağlayacak birileri. Bir kaç ay sonra eğer bu virüs doğru ise tedavisi bulundu denilip çeşitli yollar sunacaklar insanlara ve ilaç piyasasına canlılık gelecek.
Hindistan, cok farklı etnik kökenleri olan bir ülkedir. Gerek yemek kültürü gerek hastalıkları, herseyi farklı. İnanırım yani, olabilme ihtimali vardır
Hindistan'da çok fazla insan var. Bu da deney yapmak isteyen insanlar için müthiş bir fırsat olduğundan, laboratuvarlar ile şansını oldukça zorluyorlar. Bu salgın çok yayılmaz bence. Maymun çiçeği ile de kaos yaratmaya çalıştılar.
Hijyen adına bir şey yok orada.. oradakiler hastalığa yakaladıkca bizler daha fazla temizlik ürünü üretir, icat eder olduk.
Oysa oraya zorunlu temizlik öğretilse bizler bu kadar kimyasala maruz kalmayacagiz
Troll bir haber değilse yeni bir dolap dönüyor demek ki. Allah'a emanet ettim kendimi ve sevdiklerimi her zaman.
koptum gulmekten... peki erkekleri mie tkiliyor sadece
Hayır herkes diyor haberde
Nüfusu çok olan ülkenin belası da çok olur... Ama doğal ama yapay bela...
bu gibi virüsler hep bilim insanlarının tuhaf tuhaf risklerinden deneylerinden dolayı çıkıyor
Bizim için fark etmez bence Türkiye'deki erkeklerin çoğu kez zaten
Hahah ne sirin bi virüsmüş bu 😬😉🥰🥰
Istenmeyen tüylerde de etkili mi acaba 🤪
Daha neler duyacağız acaba 😒 Allahım sen koru
Hindistanin bu kadar pisliğe rağmen nüfusunda zerre azalis olmamasi çok daha ilginç. Galiba biz bir seyleri yanlis yapiyoruz shshsh
Onlar bir suda yıkanıyor şu içiyor bulaşık yıkıyo hiç Bi b* k olmuyor sonra araştırmalar yapılmış içinde ritha bitkisi varmış suyun o yüzden mikrop olmuyormuş o bitkiden ürün yapıyorlar şimdi denizli de bizzat şirketi var ersağ yerli ve milli artı gano excel firmasında da bazı ürünlerde o bitki var mucize birşeymiş
İnşallah Türk vs müslüman düşmanı hintlilerin hepsi kel kalır
Acaba sadece saç için mi mesela bacak arasını da döker mi
Birtek saçmı cinsel organ bacak kol gibi yerleride dökermi
Çok dalga geçtiniz kellerle hatunlar şimdi siz düşünün 😄
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Peruk işine girelim😄
insallah gercek degildir
Hep nedense Hindistan 😃
Kelleri kim eller şimdi
Gerçekçi gelmedi bana niyeyse
Kel erkek sevenler beğendi bile
İnanamıyorum artık. Lütfen gelmesin Türkiye'ye.
Pislik yerler cunku
Hijyenik açıdan bakıldığında durum malum...
yok artık
Kaynak 🍑
Pislik
İğrençler çünkü pislikler