Los Angeles yangını olduğu için nasıl seviniyorlar ama şimdi Müslüman mı yani?

Los Angeles yangını olduğu için nasıl seviniyorlar ama şimdi Müslüman mı yani?
Her olayda troller vardır. Türkiyede deprem olup binlerce insan öldüğünde "siz oy vermediniz mi oh olsun" diyenler filistinde binlerce masum çocuk ölürken "araplar bizim meselemiz mi savaş böyle bir şey" diyerek burger kingte fotoğraf paylaşan millet boykot ederek tepkisini gösterirken İNADINA bu markaların reklamını yapan tipler yok muydu. Ben tabi ki olanlara sevinmiyorum. Söylediğim gibi böyle tipler her zaman vardır her olayda trollük yaparlar. Ama sizin gibi bu olaydan bile müslümanlara saldırmaya çalışan tipler sadece şimdi ortaya çıktı. Ben hiç filistine oh olsun diyenlere tepki gösteren birini görmedim. Şimdi mi vicdanınız tuttu
Müslümana saldırmadim bumu Müslümanlık dedim
Diğer trollere niye kimse tepki göstermedi sen ona cevap ver. Hani çok duyarlısınız ya
Gazze'ye tepki gösterdim tabikide
Ama emin ol yarın Türkiye'ye saldırı olduğunda bunlar din kardeşim diye hiç bir müslüman ülke sana yardım etmeyecek
Çok duyarliysan gidip Gazze'ye savaş
Yarın deprem olacak Milyonlarca insanımız ölecek o zaman aklına gelir
Ne Gazze'ye ne bu yangın vs
Hepsi aynı ve üzüldüm
Duyar kasan sizsiniz ben değilim. Senin başına savaş geldiğinde amerika mı sana destek olacak? burada insanlıktan mı bahsediyoruz çıkardan mı bahsediyoruz. Sen belli ki çıkar kolluyorsun derdin insanlık falan değil.
Sen Arap ülkelerinin sana yardım edeceğini düşünüyormusun?
Din kardeşim diye Türkiyeye yardım edecekler yaf he he
Hristiyan yardım eder ama Araplar asla
Biz keriz olduğumuz için yaparız
Ben kimseden çıkar beklemiyorum gizli üye. burada insanlık meselesi var ben masum birinin canı yanıyorsa ona üzülürüm masum hayvanlar ölüyorsa ona üzülürüm. Buna sevinen herkesede tepki gösteririm ama sizin gibiler binlerce masum bebek katledilirken "yarın bize onlar mı destek olacak" diye çıkışıp bu katliama sevinenlere gram sesini çıkarmayıp aynı şey zenginlerin başına geldiğinde "bu mu insanlık bu mu müslümanlık" naraları atarlar. Yaptığınız sadece iki yüzlülük
Senin vicdan yaptığın yok
Ukrayna'da insanlar zulüm içindeyken sesiniz çıkmadı?
Türkmenistan da sesiniz çıkmadı
Türkiye'de bu savaş olsaydı Gazze'de bir Allah'ın kulu senin için kılını kipirdatmazdi din kardeşim diyerek
Bizim millet kadar kerizi yok
Kimin sesi çıkmadı ya. Ben 2014 yılında sosyal medyada ordu kurdum bunun için dünyanın paylaşımını yaptık neyden bahsediyorsun sen. Herkesi kendin gibi zannediyorsun galiba. Ben her durumda her yerde sesimi çıkarırım. Sizin gibi sadece müslümanları hedef alıp onlar ölünce oh olsun deyip başkaları ölünce "ama içlerinde masumlar var bu nasıl müslümanlık" diye şekil yapmam
Müslüman değilim ama Gazze'ye üzüldüm Allah biliyor çok üzüldüm
Sizin gibi diğer zulümlere sevinemedim bos yapma
Ben hiçbir zulme sevinmem. Sevinen herkese tepki gösteririm. Ama sen gerçekten söylediğin gibi vicdanlı biri olsaydın gelip burada biz safız onlar bize destek olmaz diye savunmaya geçmezdin. Gerçek kişiliğin orada ortaya çıktı işte. Vicdanı olan hiçbir insan din dil ırk ayrımı gözetmez. Onlardan hiçbir farkın yok
Ama gerçekten destek olmaz ve olmayacak
Din kardeşim diyerek hiç bir Arap ülkesi yardım etmeyecek bu doğru
Masum bebeklerin ölmesine üzülmek için çıkar kollayacak biri değilim. Bu şekilde çıkar kollayan kişinin gelip burada nasıl müslümanlık diye duyar kasması çok komik. Olayın dinle bir alakası yok din insanlara vicdan yüklemiyor din bir tercih ve hayat rehberidir. İşte senin düşünce yapına sahip insanlar müslüman olunca "amerika böyle böyle yaptı oh olsun" onlara diyor. Tıpkı senin onlar bize yardım etmeyecek demen gibi. İkiside aynı şey. Sadece taraflar değişiyor. Olayın müslümanlıkla bir alakası yok yani. Anladın?
Ben vicdan olarak üzülüyorum Zaten yoksa Arapları günahım kadar sevmem
Onlarda bizden nefret ediyor
Deprem olduğunda nasıl sevinmislerdi hepsi
YouTube çeviri yapmıştım
Adamlar din kardeşi falan demiyor bizden nefret ediyor
Ama ne olursa olsun zulme üzülüyorum Allah Kimsenin başına vermesin
Amin
İslâm böyle garip bir kindarlık ihtiva eder.
Hem mazlumu oynar hem de fırsat doğduğu an lanetler okur.
Hadi yanan maddi şeyleri geçiyorum, o ormanların içinde yok olan yığınla canlı varlık, hayvan ve bitki de var.
Bunun için bile sevinilmesi cidden hastalık belirtisi.
Evet Müslüman, Bir halkı kıyıp, yakıp, yok edeceksin ve ülkende ki felakette üzülmemizi mi bekleyeceksin. İlahi adalet diyoruz, sen inanmıyorsan dinden çıkabilirsin. O yanan evler İsrail'in büyük destekçilerinin evleri hep.
Müslüman değilim ama müslüman ya da Hristiyan veya dinsiz tüm zulümlere felaketlere üzülürüm
Yarın deprem olacak Milyonlarca insanımız ölecek başımıza gelecek hiç mi korkmuyorsun? Bizede başka ülke saldiricinda Araplar da sana yardım etmeyecek
Arapların sana günahını vermeyeceğini biliyorsun 😄
Bu arada Gazze'ye çok üzüldüm keşke elinden bir şey gelse
Sende boş yapacağına git savaş orada
He aynısı Türkiye'ye olsa Arapların sevineceğini biliyorsun
Din kardeşim diye sana yardım etmeyecekler
Akıl olsaydı önce Türkmenistana Üzülürdün elin Arabindan önce ne mal olduğun belli yallah Gazze'ye savaş hadi
Cevap
5Cevap
gram degiller müslümanşıkta degil insan degiller bir insan buna sevinemez sevmiyor olabilirsin o kadar canlı agac ev yanıyor allah yardımcıları olsun biz deprem zamanında nasıl caresizdik gelen bir bardak suya bile ihtiyacımız vardı o gunleri ne cabuk unuttular allah onlara bu felaketi yasatıyorsa bizede yasatacak o zaman işte boyle yprumlar yapılırsa hoslarına gidermi bilmiyorum ama bildiğim tek sey sevinenler asla insan degil
Aynen öyle kardeşim
Ey inananlar, savaşmanın ve fitne çıkarmanın çok büyük günah olduğu haram aylarda kendinizi ve silahlarınızı Rabb’inize teslim ediniz ki bu büyük günahlardan korunasınız. Rabb’inizden sakının ve Ondan korkun. Bununla birlikte Allah çok merhametli, tam hikmet sahibidir
Bunlar korkak gibi ateşe sığınıyor madem mazlumların ahını almak istiyorlar cephede görelim onların gøtleri yerse
Aynen öyle ama sıcak evlerinde rahatlar işte yaparlarmi
Bir yerde gerçekleşen afetin, sivil insanları etkileyen, aileyi evi esiği etkileyen olayların sevinci olmaz. Buna sevinen bizden degildir, o kadar
deprem hakkinda biri kotu yorum yapsa beddua ederler filistin hakkinda her ters cevaba saldirirlar. dumyanin en merhametli insani triplerine giriyorlar coca cola yerine BİM kolasi alinca
Okdr hklsnki canımsın😘simdi bu ya sabirin sitesine girip engelliycem direk bilerek bu sayfa karsima cikmasin diye bi yerde falan
Ya hayır ya orada binlerce bitki ve hayvanlar çocuklar da var
kimliksiz insan bunlar
Bizim ülke niye gelişmiyor sorusunun cevabı
Bunlar kendine müslüman demesin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?