Güncellemeler
1 yıl
Ve. Yabanci. Bati ulkelerinde. Yasiyorsaniz. Garanti. Israil. Haberleri televizyondan eksilmez. Cunku. Tum dunyada buyuk isyerleri. Yahudi isverenlerinindir. Sonucta. Canli. Israil haberleri gorursunuz ama bir Tane Turkiye haberi gormezsiniz. Turkiyedeki. Gazetelerin. Bakanin soyledikleri Tum dunyada. Manset. Oldu? Bizim gazetelerin buyuk bir yalanidir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abartma konusunda çok iyi bir toplumda yaşıyoruz. Bazı reklamları izlerseniz bunu anlarsınız zaten. Sadece belli bir kesim inanır böyle yalanlara.
Bizim. Bazid. Multeci doldu. Dogdugum. Topraklar. Multeci. Doldu bunu. Keske. Tum dunya basini. Manset. Yapsa ( Ama. Nerede. Turkiyenin. Yerini bilmiyorlar. aslinda ilgilenmiyorlar. Bunu. bilen gazeteleri. Batida. Turkiye ile ilgili hic haber vermiyorlar. Kimse. Yerini bile bilmiyor. v Sebebi bu. Turkiyenin. Hic bir zaman Manset. Olamamasinin. Ben 25 senedir bir gun. Haber gormedim gazetelerde
Dediğim gibi ülkeyi bu hale getirenler tribünlere çok iyi oynuyorlar
Ve bazi gazeteler. Bakanin soyledigini. Tum dunya. Basini. Manset. Yapti. Yani. Tum dunya. Duydu. Bu buyuk bir. Yalan. Batidaki. Cogu. Ulke. Vatandasi Turkiyenin nerede. Oldugunu. Bilmiyor? Ama. Yunanistani. Biliyorlar? Ben yasadigim ulkede Gazetelerde. Aboneyim. Yav. Bir gun. Turkiye ile ilgili haber goreyim? Yok. Cunku. Halk bilmiyor. Turkiyenin yerini? Turkiye ile ilgili haberler onlar. icin ilginc haber. olmadigi icin? Hic bir gazete. Turkiye ile ilgili. Haber yayinlamaz. Bulundugum ulkede. Doktor bana muayane. Icin gittigimde. Sormustu? 1- Turkiye. Misirin yaninda. Kuzey Afrikada degil mi? 2- Siz. Hala. Deve. Konvoylariyla. Gidiyormusunuz? 3-
Yukarda. Okumus. Doktor. Bana. Sormustu. Turkiye. Misirin. Yaninda. Kuzey. Afrikada degil mi? Ben biliyorum. Siz devamli. Nargile. cekiyorsunuz ! ( okumus Adam bunu soruyor? Bide. Tedavi edecek Beni? Himm?).
Öyle seviyesiz kişiler ile muhattap olma
O doktor. Aslinda. Kendi. Dalinda cok. bilgili. Ama. Yasadigim. Bu. Toplumda. Turkiyeye. Arap. Ulkesi. Saniyorlar ve. Misir ve libyanin yaninda. Saniyorlar. Sanmalari yeter. Onlar icin. Cok. Az. Sayida. Turkiye hakkinda bilgisi olan. Var. Onlarda. Riha. daki Gobeklitepe. Ayasofya. ve Kapadokyayi biliyorlar. Ama onlar icin bu. Yerler. Ortadogudaki tarihi yerler. Turkiyedeymis. Falan dusunmuyorlar. bu. yerleri. Gercekler bu anlattiklarim. Ama. Gazeteler Tum dunya. Manset. Yapti. Yalaniyla ugrasiyorlar. Halbuki. Adamlar. Turkiye. Hakkinda. hic bir set bilmiyor
Hahhah bende avrupada yaşıyorum ama kimsenin bir şeyden haberi yok yani artık bu durumlara şaşmıyorum gülüp geçiyorum ama inanlara yazık
Cahiller ordusu hepsi
Peki. Bakanin dedigi. Arupada. Manset oldu. Herkes onu. Konusuyor. mu. Avrupa gazeteleri. Manset. Atiyor mu.( Ben 25 yildir. USA, dayim gazete. Aboneligim var. Ama hic bir zaman Turkiye ile ilgili. Manset haberi gormedim? ". Sen Arupada. Bakanin dediginin. Gazetelerde MANSET oldugunu. Gordun mu?
Genelde türkiyeye acıyorlar :( vtm nieuws var belçikanın en popiler sitesi en son gördüğüm Türkiye ile ilgili haber sudaki c#nayet ve türkiyede kadın hakları olmamasıyla alakalı uzun bir metin kendin de bakabilirsin
Bunların hayatı yalan ben asla bu yobazlara inanmadim
Turkiyedeki. Gazeteler. Bakanin dedigini. Tum dunya. ". Manset". Yapmis. Yalan. Ben Yurtdisindayim. Ne. Tv, de. Ne. Gazetelerde. Turkiye ilgili. Maalesef. Tek bir. Haber yok olmaz. Cunku. Gene. Maalesef. Hic kimse. Turkiyenin. Yerini bilmiyor
konu meydi
Hakan Fidan. Fransa. Almanya gibi. Ulkeler. Hakkinda. siz. Suriyede. Degilsiniz. Ama agziniz. Devamli. Laf. Yapiyor. Bizim. Muhattabimiz. Sadece. Abd. Siz. Karismayin Suriye. Olayina. Demis. Ve. Tum dunya. Basini. Bu. Sozlerini Mansetlerde. Vermis? Bunun gibi bir. Suru. Dunya. Basini. Bunu konusuyor. Haberleri. Cikiyor. Gazetelerde. Ama. Cogu gelismis. Ulke. Halki. Turkiyenin. Nerede oldugunu bilmiyor bile. O. Yuzden. Hic bir Gazetede Maalesef. Turkiye ile ilgili tek. Bir. Haber vermiyor. ben gazete. abonesiyim. Bir gun kucucukte. Olsa. Turkiye ile ilgili haber. Gormedim. Turkiyenin bakaninin. Soyledigini kesinlikle. Manset. Atmazlar. Olsaydi. gorurdum. Keske kucuk bir kosede. Verselerdi. Haberi verdiler derdim. Ama. Gelismis ulke. Gazeteleri. Maalesef Turkiye ile. ilgili tek bir. Haber. Yazmiyorlar.
çok saoll
Keske. Manset olsa. Ama. Maalesef. Kimse. Turkiyenin yerini. Bile bilmiyor? bilmedigi icin kimse. O manseti okumayacagi icin. Maalesef. Basin kuruluslari Turkiye ile olan haberleri. Asla manset. Yapmaz
bilir bilir