Gündem Bu TRT hangi ülkenin çocuğu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türkiye ölmüş mü Suriye'deki kutlamaları gösteriyor?😏 Güncellemeler1 yıl Milletin ödediği vergilerle; TRT Kürt, TRT Arap kanalı açıp, farklı milletlere hizmet verenlerden her b*k beklenir... Bu TRT hangi ülkenin çocuğu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. bir şey derdim de gerek yok.. malum kişi yüzünden 1 0 Yorumla
Okeanos1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hangi ülkeye ait olduğu belli zaten, neyse ağzımı daha fazla açmayım 1 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Adamlar imrendiriyor ki kendi ülkelerine gitsinler. Aferin trtye böyle devam 😀😀 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Veya Türkiye'de meydanlarda çekim yapacak g*tleri olmadığı için... Milletin yandaşlara öfkesi ortada!👍 Yorumla Drtitslover 1 yıl Geçer bir yere iki kişi bulur çekimini yapar geçer ne olacak sanki. Gerçi çok umrumda da degil Yorumla Soran 1 yıl Haklısın, ücreti neyse ödeyip yaptırırlar o işi de👍 Şeffaf Medya sonuçta😏 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 1 yıl Malum partisuriye sevici 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Bir de soruya troll diyorlar ak, 1 saattir Suriye'deki atmosferi canlı yayın gösterdiler. Türkiye'yi skledikleri bile yok. "Yandaş Medya" olarak meydanlara inecek gtleri mi yok anlamadım ki? Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Zaman her oyunu gösterecek körlere Yorumla Soran 1 yıl O körlerin ben ceddini s*km... Zaten başımıza ne geldiyse hep onların yüzünden geldi Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Bedeli ağır olacak bizde çekicez Yorumla Soran 1 yıl Allah Avustralya gibi komşusuz bir kıyı-kenar devlet nasip etmedi ki bize, başımız rahat, sakin yaşayalım... Hep bela! hep bela! hep bela! akBir de TEK MİLLET!.. sloganı atıyorlar utanmadan... Çorba gibi millet olduk ak, neyin tek milleti? Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Komşulara gerek kalmadı içimizdeki kötüler bitmedi ki Yorumla Soran 1 yıl Emeği geçenlerin A... A... S!!! Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Sonunda iyiler kazanacak bayrağımız sahipsiz değil Yorumla Soran 1 yıl Umarım öyle olur... Proje Büyük!.. Bıraktıkları ENKAZ YIĞINLARI da... Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Onlar planlar planı bozan da var planların en iyisini yapan da sadece bekliyor unutmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bir şey derdim de gerek yok.. malum kişi yüzünden
Hangi ülkeye ait olduğu belli zaten, neyse ağzımı daha fazla açmayım
Adamlar imrendiriyor ki kendi ülkelerine gitsinler. Aferin trtye böyle devam 😀😀
Veya Türkiye'de meydanlarda çekim yapacak g*tleri olmadığı için... Milletin yandaşlara öfkesi ortada!👍
Geçer bir yere iki kişi bulur çekimini yapar geçer ne olacak sanki. Gerçi çok umrumda da degil
Haklısın, ücreti neyse ödeyip yaptırırlar o işi de👍 Şeffaf Medya sonuçta😏
Malum partisuriye sevici
Bir de soruya troll diyorlar ak, 1 saattir Suriye'deki atmosferi canlı yayın gösterdiler. Türkiye'yi skledikleri bile yok. "Yandaş Medya" olarak meydanlara inecek gtleri mi yok anlamadım ki?
Zaman her oyunu gösterecek körlere
O körlerin ben ceddini s*km... Zaten başımıza ne geldiyse hep onların yüzünden geldi
Bedeli ağır olacak bizde çekicez
Allah Avustralya gibi komşusuz bir kıyı-kenar devlet nasip etmedi ki bize, başımız rahat, sakin yaşayalım... Hep bela! hep bela! hep bela! ak
Bir de TEK MİLLET!.. sloganı atıyorlar utanmadan... Çorba gibi millet olduk ak, neyin tek milleti?
Komşulara gerek kalmadı içimizdeki kötüler bitmedi ki
Emeği geçenlerin A... A... S!!!
Sonunda iyiler kazanacak bayrağımız sahipsiz değil
Umarım öyle olur... Proje Büyük!.. Bıraktıkları ENKAZ YIĞINLARI da...
Onlar planlar planı bozan da var planların en iyisini yapan da sadece bekliyor unutmuyor
Yandaş medya