Kesinlikle amacım bölücülük yapmak değil
Bu sorun çözülmeli yoksa Mersin Adana Bursa hatta İstanbul elden gidecek
Ama hala saçma sapan sorunlar ülkede var ve benim düşüncem 2040 yılına kadar böyle devam edecek
Van doğu Anadolu en gelişmiş bir sehiri ve Van kütüğüne kayıtlı olan kişilerin 3 tr 2 si İstanbul ve İzmir'de yaşıyor
Muş kütüğüne kayıtlı olanlar bursa İstanbul
Siirt kütüğüne kayıtlı olanlar aydın İstanbul İzmir
Ağrı kütüğüne kayıtlı olanlar da İzmir ve İstanbul yani çoğu batıda yaşıyor
Güneydoğu da bir jandarma 80 bın TL alıyor o bölgedeki asker fazladan maaş alıyor ve aşırı masraf
Oralı olmayıp sadece orada doğanlar ve Türkmenler hariç o bölgede devlet kurulup onlara verilmeli ve herkes kendi memleketine dönmeli
Türkmenler haric
Ben daha ne olduğu belli olmayan insanlara iç içe yaşamak zorunda değilim

Kırmızı çizgi sağ kısmı
Guzel olmaz mı?
Ama sorun galiba Ermeniler de doğu Anadolu istemesi ve o bölgede yaşayan insanlar tekrar işsizlik sorunu batıya göç etmesi ve Mersin Adana da bizim deyip istemeleri
Güzel olmaz miydi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne olduğu belli olmayan dediklerin de bu ülkeden hepsi. Çanakkale cephesinde kim savaştı yanımızda Allah’ın beyinsizi. Buraya ilkokul mezunlarını almasınlar ya uğraşamıyoruz vallahi
Ne saçmalıyorsun? ilkokul mezunu olan belli Çanakkale Savaş ve şehit
veren illere bak bakalım doğu ve güneydoğu topsalan 2000 bin kişi değil doğu Anadolu toplam 500 kişi bile değil zaten ermeni sorunu oldukları için savasamadi çoğu
Sor bakalım 2 tane kurtde kökenlerini hepsi farklı bir şey diyecek biri iranliyiz biri yok Selçuklu'dan önce vardik hepsi farklı bir şey diyecek bundan ne olduğu belli değil dedim
Kendileri ne zaman Türkiye seviyoruz türkü seviyoruz derslerse türk askeri olduğu için halay çekmezlerse o zaman gel savun bana onları
Tarih bilgin aşırı eksik hem de aşırı aşırı. Bir de sayı vermişsin. O sayılar kitaplarda bile yazmıyor belli değil deniliyor. Sen nerden uyduruyorsun okuduğun kitabın kaynağı ne? Güzel kaynaklardan oku ciddiyim çok eksik bilgiler edinmişsin
Ee işte senin dedine geliyor savaşıp savasmadiklari belli değil ne malum onların turkmen olmadıkları?
Osmanlı zamanında sayım millet olarak değil dini olarak sayılıyordu
Müslüman Hristiyan
İşte ne malum Kürt oldukları
Yani bence savaş falan katılmadı o savaşanlar da ağırlıklı farklı millet insanları idi Türk de değildi
Neyse sorunum yok benim onlarla sadece ülkede ekonomik sorunlar varken vatandaş olan herkes eşit şartlar sahip iken saçma sapan Kürt sorunlari bana saçma geliyor ben kendim baba tarafindan Bulgar anne tarafı dan Rumum ben sorun yapmıyorum hic bir konuda onlarda yapmasın yapıyorsa da artık geldikleri yere gitsinler
Zaten Kürdistan hayali kuranlar bir taraflarını yalarlar gebersinler. Bu haritada oraları ayırıp bunlara ne gerek var demen saygısızlık fikrimce. orada da ne yiğitler vardı can veren doğru bulmadım.
Haklısın 👏👏
Burası Mezopotamya tabii ki var.
allahtan mecliste degilsin mk
Durmaz hepsini ister
Bence yok
Saf mal