Gündem Açıklama yaparsanız sevinirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mafya mı , Aşiret mı güçlü? Aşiret Mafya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Açıklama yaparsanız sevinirim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Gündem konusunda 772 cevap paylaştı. İnsanlar güçlü değildir en güçlüsü bile hastalığa yenilir 1 0 Yorumla
Serkanekerr Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Devlet daha güçlü, herhalde Doğulu aşiret kızısın fazla televizyon izleme 0 36 Yorumla Soran 1 yıl Evet doğulu aşiret kızıyım ve ne yapacağım seni ilgilendirmez Yorumla Serkanekerr 1 yıl Devlet size çok göz yumdu🤣 Yorumla Serkanekerr 1 yıl Nabacan birini mi vurdurcan Yorumla Soran 1 yıl İnan vurdurmaya değmezsin Yorumla Serkanekerr 1 yıl Sadece 3 tane jandarma özel harekat aşiretini temizler devlete karşı bir şey yaparsanız 🤣 Yorumla Serkanekerr 1 yıl Sen cevap vermeye bile değmezsin 😂 Yorumla Serkanekerr 1 yıl 3 tim Yorumla Soran 1 yıl Ayrıca ırkçılık yapmayı bırak bu ülkeyi tek siz kurtarmadınız, ergen ergen düşüncelerden çık ve kendini gelistir. Emin ol senin için daha iyi olcak Yorumla Soran 1 yıl Ondan cevap veriyon demi Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir aşiret devlete karşı gelmez aksine devlete çalışır. Hicbir aşiret durduk yere kimseye karışmaz kuduranlar olmayan sürece Yorumla Serkanekerr 1 yıl Yav6he Yorumla Soran 1 yıl 👋🏻 Yorumla Serkanekerr 1 yıl Yav git iyi değilim zaten Yorumla Soran 1 yıl Niye içtin mı 😅 Yorumla Serkanekerr 1 yıl Hayır insanlar duygusuz Yorumla Soran 1 yıl İlk defa doğru bişi dedin haklısın Yorumla Serkanekerr 1 yıl Keşke bu konuda haklı olmasam Yorumla Serkanekerr 1 yıl Bu arada kusura bakma Yorumla Soran 1 yıl Keskee Yorumla Soran 1 yıl Sorun yok Yorumla Serkanekerr 1 yıl Peki neden böyle bir şey sordun Yorumla Soran 1 yıl Uzak şehir izliyodum aklıma geldi birden Yorumla Soran 1 yıl Yoksa siyaset dahil bu konularla ilgilenen biri değilim Yorumla Serkanekerr 1 yıl Sen aşiret kızı mısın Yorumla Soran 1 yıl Yani evet Yorumla Soran 1 yıl Asiretimiz var Yorumla Serkanekerr 1 yıl Bisey dicem Yorumla Soran 1 yıl Efendim Yorumla Serkanekerr 1 yıl Gt yaparsan Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Soran 1 yıl Gizli üye olduğun için GT yapılmıyor Yorumla Serkanekerr 1 yıl Çıktım Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla Serkanekerr 1 yıl Soruma cevap yazar mısın Yorumla Soran 1 yıl Yazdım Yorumla Serkanekerr 1 yıl Bu yorumu silermisin ban atmasınlar Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Aşiret 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl derslerini çaliiş 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çalışmadığımı nerden biliyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnsanlar güçlü değildir en güçlüsü bile hastalığa yenilir
Devlet daha güçlü, herhalde Doğulu aşiret kızısın fazla televizyon izleme
Evet doğulu aşiret kızıyım ve ne yapacağım seni ilgilendirmez
Devlet size çok göz yumdu
🤣
Nabacan birini mi vurdurcan
İnan vurdurmaya değmezsin
Sadece 3 tane jandarma özel harekat aşiretini temizler devlete karşı bir şey yaparsanız 🤣
Sen cevap vermeye bile değmezsin 😂
3 tim
Ayrıca ırkçılık yapmayı bırak bu ülkeyi tek siz kurtarmadınız, ergen ergen düşüncelerden çık ve kendini gelistir. Emin ol senin için daha iyi olcak
Ondan cevap veriyon demi
Hiçbir aşiret devlete karşı gelmez aksine devlete çalışır. Hicbir aşiret durduk yere kimseye karışmaz kuduranlar olmayan sürece
Yav6he
👋🏻
Yav git iyi değilim zaten
Niye içtin mı 😅
Hayır insanlar duygusuz
İlk defa doğru bişi dedin haklısın
Keşke bu konuda haklı olmasam
Bu arada kusura bakma
Keskee
Sorun yok
Peki neden böyle bir şey sordun
Uzak şehir izliyodum aklıma geldi birden