Gündem Azərbaycan uşağı düşdü. Ölənlər var. bunu biliyormuydunuz? Kafkazlı95 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Türkiyə Mediası bu xəbərləri yaydı. ama kuşlarla toqquşdu deyildi. asıl sebeb belli oldu. biliyormuydun 25 aralıq uçak kazasını? Azərbaycan uşağı düşdü. Ölənlər var. bunu biliyormuydunuz? Cevapla Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Gündem konusunda 467 cevap paylaştı. Biliyorum tabi ki rusyanin drone ile düşürüldü Allah ölen kardeslerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun Kardeş Azerbaycanimizin başı sağolsun 0 5 Yorumla Kafkazlı95 1 yıl təşəkkür edirik. var olun Yorumla CaptainVenture 1 yıl Sizlerde var olun en son 38. diyorlardi ölen çoğaldı mi? Azerbaycan Rusya'ya bi uyari etti mi Yorumla Kafkazlı95 1 yıl evet. İtki sayı eyni kalıyor. Yaralılar Azərbaycana gətirildi. Moskova yanlışlıqla olduğunu bildirdi. Rusiya Azərbaycan ilişkilerinin kötükeşmesini heç kim istemiyor. Rusiya təzminat veriyor Yorumla CaptainVenture 1 yıl Allah geride kalanlara sabır versin inşallah sayı aynı ise çok şükür bugün gördüm Twitter da kahraman pilotları ruhları şad olsun Yorumla Kafkazlı95 1 yıl Amin. Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Evet ablamdan duydum çok üzüldüm aralarında yaşayanlarda var ölenlere Allah rahmet eylesin 0 1 Yorumla Kafkazlı95 1 yıl təşəkkür edirəm. amin Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet haberlerde görmüştüm kazakistanda düşmüştü rabbim ölenlerin yakınlarına sabır versin mekanları cennet olsun 0 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl İnna lillahi ve inne ileyhu raciun. Detay bilmiyorum 0 4 Yorumla Kafkazlı95 1 yıl yazılan dua ne anlamına geluyor? Yorumla CaptainVenture 1 yıl Biz Allah'a aidiz ve kuşkusuz O'na döneceğiz Yorumla Power_MAN 1 yıl O’ndan geldik yine O’na döneceğiz demek anlamı. Ölü birey ya da bireylerin arkasından söylenmesi iyidir Yorumla Kafkazlı95 1 yıl təşəkkür edirəm Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Evet, haberlerde gördüm. 0 6 Yorumla Kafkazlı95 1 yıl bu gün Azərbaycanda anım günü oldu Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Bu arada neden təyyarə değilde uşak Yorumla Kafkazlı95 1 yıl ə hərfi kullandın. Azərbaycanlımısın,?, Yorumla Kafkazlı95 1 yıl uçak yazacakdım. yalnışlık oldu. Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Anladım. Geçmiş olsun Yorumla Kafkazlı95 1 yıl təşəkkür edirəm Yorumla
arxn93 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl eved 0 1 Yorumla Kafkazlı95 1 yıl Azərbaycan uçağı Kazakıstana düşsü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biliyorum tabi ki rusyanin drone ile düşürüldü Allah ölen kardeslerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun Kardeş Azerbaycanimizin başı sağolsun
təşəkkür edirik. var olun
Sizlerde var olun en son 38. diyorlardi ölen çoğaldı mi? Azerbaycan Rusya'ya bi uyari etti mi
evet. İtki sayı eyni kalıyor.
Yaralılar Azərbaycana gətirildi.
Moskova yanlışlıqla olduğunu bildirdi. Rusiya Azərbaycan ilişkilerinin kötükeşmesini heç kim istemiyor. Rusiya təzminat veriyor
Allah geride kalanlara sabır versin inşallah sayı aynı ise çok şükür bugün gördüm Twitter da kahraman pilotları ruhları şad olsun
Amin.
Evet ablamdan duydum çok üzüldüm aralarında yaşayanlarda var ölenlere Allah rahmet eylesin
təşəkkür edirəm. amin
Evet haberlerde görmüştüm kazakistanda düşmüştü rabbim ölenlerin yakınlarına sabır versin mekanları cennet olsun
İnna lillahi ve inne ileyhu raciun. Detay bilmiyorum
yazılan dua ne anlamına geluyor?
Biz Allah'a aidiz ve kuşkusuz O'na döneceğiz
O’ndan geldik yine O’na döneceğiz demek anlamı. Ölü birey ya da bireylerin arkasından söylenmesi iyidir
təşəkkür edirəm
Duydum da asıl sebebi bilmiyorum, asıl sebep neymiş?
Evet, haberlerde gördüm.
bu gün Azərbaycanda anım günü oldu
Bu arada neden təyyarə değilde uşak
ə hərfi kullandın. Azərbaycanlımısın,?,
uçak yazacakdım. yalnışlık oldu.
Anladım. Geçmiş olsun
təşəkkür edirəm
Evet, ama araştırma bitmedi.
eved
Azərbaycan uçağı Kazakıstana düşsü