1 yılBana göre, "fakir hayat en sağlıklı hayattır" şeklindeki bir yorum, genellikle ruhsal ve fiziksel sağlık arasındaki karmaşık ilişkiyi göz ardı eder. Fakirlik, kişinin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekmesi, stres, güvensizlik ve sağlıksız yaşam koşulları gibi sorunlarla ilişkilendirilir. Bu durum, fiziksel sağlık üzerinde olumsuz etkiler yaratır.. Ancak, bazen maddi sıkıntı, daha sade bir yaşamı ve daha az tüketime dayalı bir yaklaşımı teşvik eder, bu da ruhsal açıdan bir denge sağlar. Her birey ve durum farklıdır, dolayısıyla fakir olmak bir insanın sağlıklı olacağı anlamına gelmez.
53 Yorumla- 1 yıl
Haklısın fakat bu hocanın yaptığı yorumun amacı ve gayesi farklı, insan insan gibi yaşayamadıkyan sonra hayatın hiçbir anlamı yoktur yani sadece nefes alıp verir bir bitki gibi yaşar, yapacağı en büyük eylem fotosentez olur, fakir olmakla minimalist yaşamak farklı şeyler bence 👍
- 1 yıl
Fiziksel ihtiyaçlar açısından yorum yapmış. Ancak insan sadece yeme içme faaliyeti sürdürmüyor. Ruhsal beklentilerini karşılamak için paraya ihtiyacı var. Mesela tatile gitmek. 5 yıldızlı otele gitmesine gerek yok. Ama tatile gerek var. Bu da para demek. Hoca dediğin boş yapıyor.😅 hoca camide olur. Oraya gitsin daha mantıklı gelir yorumları 😅
- 1 yıl
Hoca camide olur bingo 👍
En İyi Cevaplar
1 yılTamam kendisi de dahil bütün siyasetçiler öğrensin mütevazılığı.
https//diyanetamerica. org/
Diyanet işleri başkanlığının şu sayfasına bakın. Onlar öğrensin mütevazılığı ben değil. Ben artık zenginliği öğrenmek istiyorum zengin yaşamak nasıl onu istiyorum10 Yorumla
Saçmalamayın olm fakir insanlar hamur ve şekerli ürünler yiyerek hayatta kalmaya çalışırlar.
Gelişmiş ülkelerde et tüketimi de fakir ülkeler oranla çok fazla olmasının sonucu olarak ortalama ömür de fazladır.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbir şey derdim ama şimdi hapse girmek istemem :D fakir tesellisi diyelim. asıl hayatı zenginler yaşıyor bu dünyada.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAy ne saçmalamış. Zenginler de kuru fasulye yiyebilir konu bu mu yani. Ama çocuğum et istese al bunda da protein var kuru fasulye ye mi diyeceğim. Ay sonunda param yok kirayı vermek istemiyorum, bu ay faturaları ödemesem olur mu diyebilecek miyim? Tabi kendi tuzu kuru. Bu parayla ailesine bakan var. Geçinemediği için intihar edenler, üç kuruş para için çocuklarını bile göremeyenler, canından olan garibanlar var. Bu kararı verenler lüks içinde yaşarken millettin temel ihtiyaçlarını gideremiyor malum kişi uyuyor musun? Bırakın şu soy. tarılığı. Boş laflarınızı kendinize saklayın. Kimse ap. tal değil.
31 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEt yoksa kurufasulye yesinler (!)
Aynı kafa
1 yılKimin ne yaşadığını bilmedikleri için uzaktan konuşması kolay. Davulun sesi uzaktan hoş gelmiş diyorlar ya yakına gelince işte rahatsız ediyor. Aynısını yaşasalar kesinlikle itiraz edecekler yani. İnsanların bazı şeyleri istediği gibi istediği yöne çevirmesi gerçekten sinir oluyorum.
12 Yorumla- 1 yıl
Böyle Prf. mü olur hay senin okuduğun mektebe 🤦
- 1 yıl
Bakalım neye göre konuştuk kime göre konuştu çünkü.
Bence en sağlıklı hayat fakir hayat değildir çünkü sağlıklı olmak için daha iyi evlerde yaşamak gerekir yani rütubetsiz ve Güneş Gören evler ya da sobalı evler çocuklar için daha tehlikeli fakir insanlar yaşanılması zor evlerde yaşamak zorundalar çünkü fakirler ya da tek çeşit yemek yiyen bi çocuk ne kadar sağlıklı olabilir sağlıklı olmak için beslenmenin önemini uzmanlar sürekli açıklıyor Fakir insanlar sağlıklı yiyecek ya da çeşitli sağlıklı yiyecekler alamıyorlar yani sağlıklı olabilmek için maddi sıkıntı çekmemek te yaşantımızın bir parçası dır ayrıca fakir olan vatandaşlarımız fasulye yı. Bile alamayacak durumda olanlardır yani demek istediğim şey evimde sağlıklı bi yemek pişirebilmek ve sağlıklı ev ortamında çocuklarımı büyütmek benim için en büyük sağlıktır haddini aştıysam özür dilerim. Her fakir sağlıklı değildir fakirliğin sağlık değilde sağlıksız yaşamlar verdiğini biliyorum
20 Yorumla
1 yılBu devirde önüne gelen doktor profesör oluyor. Kendisi de biliyordur ki kuru fasulye ve et de ki protein aynı cinsten değil. Benim anlamadığım bir diğer şeyde asgarî ücret. Biz 5 kişilik bir aileyiz şu an evimiz var ama düşünüyorum evimiz kira olsaydı babam asgarî ücret alsa nasıl geçinirdik? şu an babamın aldığı maaşla geçinmek bile zor. Bir beyaz eşya almaya kalksan tanesi en az 20 bin telefon tablet aynı şekilde 22.104 TL ile hem kira öde hem çocuklara harçlık evin giderleri faturalar mutfak masrafları imkanı yok yetmez. Ben zaten evlenemiyorum bu ülke de ancak evlenecek gençler nasıl asgarî ücretle evlensinler bir düğün salonu bile en az 100 bin evlenecek birisinin sırf düğün masrafları için bile en az 5 yıl çalışması gerekli ve hala bazıları çıkıp bu para yeter diyor halk olarak hiçbir konuda aynı fikirde olamıyoruz bence en büyük problem bu halktan herkes bu paranin yetmediğini dile getirse belki yükselebilir ama nerdee
10 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Akp beslemesi saçmalamış.
Covit salgını başlarında "biz Türklerin genleri sağlamdır bize bir şey olmaz" demişti. Bizde de hergün çok sayıda ölüm başlayınca hergün çıktığı TV den bir anda buhar olup uçtu.
Fakirlik konusuna gelince "tok, açın hâlinden anlamaz" diyorum. Torpille girilen işlerde alınan dolgun maaşla fakirliğin anlaşılması çok ta mümkün olmaz.
10 Yorumla- Gündem konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılKorona Virüsü zamanındaki saçma sapan, bilime ve mantığa aykırı, budalılık dolu ilk sözleri sonrasında bu adamın nasıl profesör olduğunu çok merak ettim.
Bu iğrenç, düşüncesiz ve çok bilmiş konuşmasını da dün izledim.
Empati ve gerçeklik algısından tamamen kopmuş saray soytarısından başka bir şey değil bu ve bunun gibiler.10 Yorumla - Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHarcama konusunda haklı gerci olmadigi halde harcama var oldugu zaman nasil olur onu merak ediyorum bu millet iyicene azıtıp kudurdu iyicene zaten olmadigi halde harcamalar cok fazla ya da var sirf laf olsun diye yok diyorlar ama bu milletin karnı aç degil gözü aç nefsi aç
10 Yorumla - Gündem konusunda 423 cevap paylaştı.
1 yılMadem böyle düşünüyorsunuz fakirlik sağlıklı olmak tüm milletvekili maaşı bakan maaşını bize verin siz de fakir ve mutlu olun. Fakir hayatını yaşamadan fakir hayatını övenler güzelleyenler. Fakir hayatı yaşasanıza. Sizler çocuklarınızı özel okula gönderirken en pahalı kıyafetleri giydirirken FAKİR HAYATI yaşayanlar milletin beğenmeyip giymediğini giydiriyor çocuğuna. Yazık günah bee
10 Yorumla Bu adamın tek eksiği düzenli dayak yememesi, düzenli dayak yese kafası daha iyi çalışır ve böyle d*lyar*k gibi açıklamalar yapmaz
73 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏👏👏
- 1 yıl
Aklımdakini yazmışsın 😂😂😂
- 1 yıl
🙏🙏🙏✋✋✋✋
- Gündem konusunda 344 cevap paylaştı.
s 1 yılİyice dalga geçiyorlar. Fakir hayat nasıl en sağlıklı hayat acaba, kuru fasülyenin kilosu ne kadar onu bile bilmiyordur. Fakir et bilmem ne yiyemez peynir bile alamıyor habire ekmek yiyor mesela. Amaaan ses çıkaran yok ne de olsa
413 Yorumla- 1 yıl
Asjasa ne düşüneceğimizi de size soracağız
- 1 yıl
Yok kanki 23 yaşındaki senden daha iyi bilmiyorum ekonomi muhasebe falan
- 1 yıl
Hiç finans dersi falan da almadım hiç anlamam senin kadar
- 1 yıl
Fake hesap açıp millete yardırmakla olmaz zaten o işler
- 1 yıl
Sözelciysen ironiyi nasıl biliyosun
- 1 yıl
Bilmiyorsun*
Ülkeyi bu hale getirenlerin kendini avutma çabası sanırım 😂
44 Yorumla- 1 yıl
Birde bana diyorlar neden ağzın bu kadar bozuk🤦
- 1 yıl
Sorma ya ne kadar iyi bir insanım halbuki bildiğin meleğim ☺️
Kendimi övmeden geçmek istemedim 😀
Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Prof. dr ama daha nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor Fakir nasıl sağlıktır fakirlik en zor hastalığın bitmediği dir itibar etmeyiniz cahile
21 Yorumla- 1 yıl
Haklının değil güçlünün yanında her devrin adamı diyorum ben onlara.
Kuru fasulye ile etteki protein aynı değil. Bir tıp insanı olarak bunu bilmemesi imkansız olduğu için yapılan tavsiye ideolojik gibi geldi bana.
21 Yorumla- 1 yıl
Tam isabet 👍
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu evinde çoluğu çocuğu ekmek bekleyen insanlar için söylemek zor. Lüks yaşamak tercihtir. Fakat aile geçindirmek zorunda olan insanlar var, sayın prf.
31 Yorumla- 1 yıl
O her devrin adamı haklını değil güçlünün yanında.
1 yılEmpati yapamayacağı bir konu hakkında gaf yapmış bence aldığı tepkilerden sonra pişman da olmuştur. Profesör olması her söylediğinin doğru olacağı anlamına gelmez ama keşke düşünmeden konuşmasa insanlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOytun Erbaş Akpartili sanırım. Üzgünüm ama bu zamanda sağlıklı beslenmek epey bir bütçe istiyor ve sağlıklı beslenemeyen biri nasıl sağlıklı olur?
21 Yorumla- 1 yıl
Ben bunlara her devrim adamı diyorum gerisini sen anla.
1 yılSktr yawşağa bak o zaman parasını herkese dağıtsın kendide fakir hayat yaşasın böyle o.. çların gotünü rahata kavuşturup millete akıl vermesi olayına bitmemek elde değil.
30 YorumlaBoş konuşmuş tek doğru söylediği nokta şurası "asgari ücret 50 bin olsun yine hepsini harcarlar, 100 bin olsun yine harcarlar" insanımız parasının az bir kısmını bile eskiler gibi kenara koymaktan, değerlendirmekten bihaber yaşıyor.
10 Yorumla- Gündem konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılSürekli tartışma konuları açan anormal bir "prof" olduğu için şaşırmadım😏
Zamanında 3 zararlı beyaz gıdayı da savunup zararsız demişti...
Covid-19 Türkleri etkilemez açıklaması yapmıştı...10 Yorumla - Gündem konusunda 989 cevap paylaştı.
1 yılKuru fasülyedeki protein ile etteki, balıktaki, peynirdeki protein aynı değil. Hayvansal kaynaklardan alıp bitkisel kaynaklardan alamayacağınız aminoasitler var. Cahil cahil konuşmuş. Gereksiz yere fakirlik güzellemesi yapmış.
11 Yorumla- 1 yıl
Buna profesörlük veren üniversitenin duvarına s.. çayım.
1 yılEvet, Hint fakitlerinin açlıktan kaburgaları sayıliyor ama 130 yaşına kadar yasiyorlar
12 Yorumla- 1 yıl
Harbiden ha adam haklımı yoksa 😬
- 1 yıl
😜 haklı tabi
1 yılBu da kovitden beri fazla ötmeye başladı ibiği gidecek gibi
40 Yorumla
1 yılGündem olmayı başardı cerrrahım işleri güçleri insan dışı yaşamayı normal görmemizi sağlamaya çalışmak
30 Yorumla
1 yılFakirlik, sağlıklı yaşam için uygun koşulların eksikliği nedeniyle genelde sağlık sorunlarını artırır; bu yorum bilimsel bir gerçekliği yansıtmaz.
30 Yorumla
1 yılOzaman kendi yaşasın en sağlıklı hayatı madem çok iyi Asgari ücretle çalışsın et yemeden süt peynir tüketmeden nasıl sağlıklı olunuyor muş oda tatsın bakalım akıl vereceğine uygulasın
10 Yorumla
1 yılBunlari camdan fırlatasım geliyo bi kuzenim var o da diyorki 'kimse asgari ücrete çalışmıyor zaten' yahu ünivetsite mezunlsrini kisisel sirketler asgari ücrete calıstırır olmus köpek gibi nedıyonux gercekten sahsen ben ailemle yasıyorum o 22 bin sadece bana yeter aylık harcamama o kadar rezil cüzü bi rakam
10 Yorumlagenetiği itibari ile şu surata bir kere bakın ikinci kere bakanı bizzat ben s2cm yani bakın ferine yüzündeki nura yüzde kaç yani nasıl diyeyim kaldırırlar sorumu kıvranıyorum işte anladınız
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yıl10 Yorumla 
Bence de tam bir mal olan kişi
21 Yorumla
1 yılProfesör maaşlarını düşününce pek inanasım gelmedi açıkçası.
20 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. saçmalamış nerde fakir var hep obez asdfasd makarna yiye yiye
20 YorumlaKendi dediklerini savunuyorsa, maaşından 17 bin alsın hadi yenilendi 22 bin alsın, geriye kalan miktarı bağışlasın, ben de onu düşündüm bak şimdi, sağlıklı sağlıklı yaşasın, güzel olmaz mı sayın hocamız için, saygılar sunuyorum kendisine
20 YorumlaKendisine. Fakir ve sağlıklı bir hayat diliyorum. O zaman.. Laf konuşmuş bal kabağı
30 YorumlaGündem konusunda 765 cevap paylaştı. Adamın demek istediğinden bile bir haber bir kesim va basit yaşayarakta sağlıklı yaşanır diyor kısaca anlama özürlü olunca adama sallamak moda oldu.
10 Yorumla
1 yılBir hasta düşün ilaç alacak parası yok, ilaç kullanmazsa sağlıklı olamicak, ee bu durumda nasıl sağlıklı olabilir
10 Yorumla- Gündem konusunda 648 cevap paylaştı.
1 yılAdam bir konuşmasında sağlık için bol bol öksürük, koklayın, koklatın diyordu. Profesörlüğü bide Covidte almış. 😄😄😄
11 Yorumla- 1 yıl
oksuruk degil o. ss. uruk
Gündem konusunda 514 cevap paylaştı. Ordinaryus profesör olur artık. Covidde ağzınızı tuzlu suyla çalkalayın sorun olmaz diyen kişi kendisi
10 YorumlaGündem konusunda 323 cevap paylaştı. Düşününce daha az katkı maddesi odaklı fikir ama bu sefer de kalite kısmında malzeme noktası nedir diye bakıyorum özellikle eşya yönünden
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYa bu hukumet yanlisi yandaş insanlar artik savunacak durumu derken iyice sapittilar :) hayir parasi olan kuru fasulye mi yiyemiyor Yani:)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSağlıklı mı dalga geçecek başka bir şey bulamadılar sanırım. O maaş kiraya zar zor yetiyorken herşeyin en ucuzunu en kalitesizini yerken çürüyüp kanser olan organlar mesela? Nesi sağlıklı insanlarla dalga geçmenin başka yolunu bulsunlar
10 YorumlaTamam o zaman kazandığı parasını isteyen birisine versin, o 22k ile yaşasın fakir hayat en iyisi sonuçta dimiii 😒
10 YorumlaMümkünse bunu geçenlerde "burada soğuktan öleceğim, parasızlıktan dışarıda kaldım" deyip, bir gün sonra soğuktan donarak ölen vatandaşımız gibi geçim zorluğu çekenlerin yüzüne söylesin.
10 Yorumla- Gündem konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılTamam o zaman kendisi tüm parasını malını mülkünü bana verip kendisine bir gecekondu bulup mutlu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yaşasın
10 Yorumla
1 yılBu adamı kim parlatıyo anlamış değilim ya. Sıkıldım görmekten
20 YorumlaBu at kafasını askeri ücretle çalıştıracaksın zorla bir sene bakalım aynısını dicek mi
20 YorumlaBelki uygulamalı olarak bunu yaparsa daha net bir yanıt alabiliriz.
20 Yorumla
1 yılBirilerini yaranma çabaları bu adam sadece sağlıkla ilgilensin mal
20 Yorumla
1 yılKuru fasulye ne kadar vılıyor mu ahshahsh su adamı cıddıye alan var mı ya tam akademısyen budalası
20 Yorumla- Gündem konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBuna verin asgari ücreti yaşasın, parası olana fakir edebiyatı yapmak kolaydır. Açın halinden aç anlar, sen zenginin halini anlayabiliyor musun? Hayır.
20 Yorumla Nasıl sağlıklı olacak ya, adam evine mi bakacak, çocuğa harçlık mı verecek yoksa beslecek mi
20 YorumlaKendisi bir ay asgari ücrete talim etsin, ondan sonra konuşsun. Millet ne meraklı birilerine nasihat vermeye ya, sana ne be adam milletin parasından geçiminden.. Tövbe estağfurullah insanı zorla küfrettirir bunlar..
00 Yorumla
1 yılAlcan bunu ıslak odunla dövcek jetonu anca yerine gelir bunun
10 Yorumla- Gündem konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılGerzegin teki bu ya salladığı hic bir şey doğru değil bi hışımla medyaya girdi ünlü oldu
10 Yorumla Gündem konusunda 819 cevap paylaştı. Mezara giden yolda zorlanılmaz en azından, haklı adam. (!)
10 YorumlaOytunç beyle hemen yer değişmeye hazırım.
İnsanların akıllarıyla dalga geçmeye devam ediyorlar..10 Yorumla
1 yılAsgari ücret almayan insanlar Asgari ücret hakkin da yorum yapıyor.
10 Yorumla
1 yılGercek dusuncelerimi soylesem hakarete girecegi icin susuyorum
10 YorumlaTüm zenginlerin özendigi hayatı yasiyoruz ama kimse fakir olmak istemiyor 😂
10 YorumlaBoş yapıp durmuş et yemek gereksinim etin verdiği etkiyi fasulye vermiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat