Gündem Jandarma komando tugayı çakırsöğüt Şırnak'ta ? mkjht Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor jandarma komando tugayı çakırsöğüte görev yapan var mı Orası çıkan kişiler üst bölgeye veriler mi? Jandarma komando tugayı çakırsöğüt Şırnak'ta ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Richerbey0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Çakırsögüt çok büyük bir yer detay vermen doğru olmaz Allah yardımcısı olsun 0 12 Yorumla mkjht 1 yıl Üst bölge ye verirler mi peki konteyner kalma durumu var mı jandarma uzman Yorumla Richerbey0 1 yıl İhtimal dahilinde tabiki verebilirler Yorumla mkjht 1 yıl Onu nasıl öğrenebiliriz açaba Yorumla Richerbey0 1 yıl Haftaya mezun olacak 17 gün izni olacak izinin bitmesine müteakip veya oraya gidince belli olacak bana kalırsa oraya gidince belli olur Yorumla mkjht 1 yıl Anladım teşekkür şimdi bir şey demişler zaten sadece Şırnak çakır Söğüt jandarma komutanlığı demişler inşallah üst bölge çıkmaz Yorumla Richerbey0 1 yıl Tamam işte nokta atama vermişler çakırsögüt te sosyallik yok sende buna kendiini hazırla 3 sene dişinizi sıkın artık Yorumla mkjht 1 yıl Biz konteyner çıkar ise üst bölgeye aileni yanına almazsın ev tutmayız diye korkuyoruz Yorumla mkjht 1 yıl Nokta ataması yapılması kötü müdür peki o zaman üst bölge değildir üst bölge olsa idi söylemezlermi Yorumla Richerbey0 1 yıl Evlemisin evli değilsen zor buna kendini hazırla Yorumla mkjht 1 yıl Evlenmeyi düşünüyoruz o yüzden soruyorum nişanlıyiz şimdi Yorumla Richerbey0 1 yıl Söylemezler sonra belli oluyor kafanı karıştırmakta istemiyorum ama dediğim kendini hazırla Yorumla mkjht 1 yıl Anladım teşekkür ederim çok Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Muazzam yer korkulacak bir şey yok 0 6 Yorumla mkjht 1 yıl Siz çalıştınız mi orada peki üst bölgeye veriler mi konteynır falan Yorumla alpercekic000 1 yıl En yakın yer namazdagı üst bölgesi orasıda ciddi korunaklı bir yer tahmin ettiginiz gibi bir konteyner yaşantısı olmaz Yorumla mkjht 1 yıl Sizde askeri misiniz inşallah dediğiniz gibi yer olur yoksa ev falan aile ile kalamiyorsun Yorumla alpercekic000 1 yıl 2011 de 14 ay kaldım namazdagında o dönemden 20 kat iyi durumda bide aile artık konuşlanabilir durumda şehir rahat olabilirsiniz Yorumla mkjht 1 yıl İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim sizde uzman jandarma mısınız Yorumla alpercekic000 1 yıl Yok ben asker olarak görevimi yaptım ama orada uzun süre görüştügüm rutbeliler vardı 2021 yılına kadar Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Üst bölge verilebilr 0 0 Yorumla
Gaziemirli123 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Vermiyorlar 0 6 Yorumla mkjht 1 yıl Sözlüm Şırnak çakır Söğüt jandarma komutanlığı çıkmış bugün açıkladı ama demişler üst bölge de çıka bilir konteynır falan doğru mudur Yorumla Gaziemirli123 1 yıl Olaabilir de Yorumla mkjht 1 yıl Siz orada mi. yaşiyorsunuz Yorumla Gaziemirli123 1 yıl Evet canim Yorumla mkjht 1 yıl Peki çakır Söğüt köy mu şehir merkezine uzaklığı var mı çok ev tutmak sıkıntıli mi Yorumla Gaziemirli123 1 yıl Sirnak merkezde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çakırsögüt çok büyük bir yer detay vermen doğru olmaz Allah yardımcısı olsun
Üst bölge ye verirler mi peki konteyner kalma durumu var mı jandarma uzman
İhtimal dahilinde tabiki verebilirler
Onu nasıl öğrenebiliriz açaba
Haftaya mezun olacak 17 gün izni olacak izinin bitmesine müteakip veya oraya gidince belli olacak bana kalırsa oraya gidince belli olur
Anladım teşekkür şimdi bir şey demişler zaten sadece Şırnak çakır Söğüt jandarma komutanlığı demişler inşallah üst bölge çıkmaz
Tamam işte nokta atama vermişler çakırsögüt te sosyallik yok sende buna kendiini hazırla 3 sene dişinizi sıkın artık
Biz konteyner çıkar ise üst bölgeye aileni yanına almazsın ev tutmayız diye korkuyoruz
Nokta ataması yapılması kötü müdür peki o zaman üst bölge değildir üst bölge olsa idi söylemezlermi
Evlemisin evli değilsen zor buna kendini hazırla
Evlenmeyi düşünüyoruz o yüzden soruyorum nişanlıyiz şimdi
Söylemezler sonra belli oluyor kafanı karıştırmakta istemiyorum ama dediğim kendini hazırla
Anladım teşekkür ederim çok
Muazzam yer korkulacak bir şey yok
Siz çalıştınız mi orada peki üst bölgeye veriler mi konteynır falan
En yakın yer namazdagı üst bölgesi orasıda ciddi korunaklı bir yer tahmin ettiginiz gibi bir konteyner yaşantısı olmaz
Sizde askeri misiniz inşallah dediğiniz gibi yer olur yoksa ev falan aile ile kalamiyorsun
2011 de 14 ay kaldım namazdagında o dönemden 20 kat iyi durumda bide aile artık konuşlanabilir durumda şehir rahat olabilirsiniz
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim sizde uzman jandarma mısınız
Yok ben asker olarak görevimi yaptım ama orada uzun süre görüştügüm rutbeliler vardı 2021 yılına kadar
Üst bölge verilebilr
Vermiyorlar
Sözlüm Şırnak çakır Söğüt jandarma komutanlığı çıkmış bugün açıkladı ama demişler üst bölge de çıka bilir konteynır falan doğru mudur
Olaabilir de
Siz orada mi. yaşiyorsunuz
Evet canim
Peki çakır Söğüt köy mu şehir merkezine uzaklığı var mı çok ev tutmak sıkıntıli mi
Sirnak merkezde