Akp genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şimdiki gençler evlenmiyor. Kızlara artık erkek beğendiremiyoruz. Erkekler de kızları beğenmiyor." demiş.
Sırça köşkünden aşağıyı göremiyor sayın cumhurbaşkanımız. Millet kafede oturup çay içemiyor, 1kg balık 300 TL 1 ev kirası 30 bin TL 1 kahve 75 TL Gençler nasıl evlensin?
Erdoğan, “Şimdiki gençler evlenmiyor. Kızlara artık erkek beğendiremiyoruz. Erkekler de kızları beğenmiyor." Doğru mu?
İcmeyin? nelere nelere para veriyosunuz kadinlara para harciyosunuz sirf zevkiniz icin herseye para yetiyo ama evlilige yetmiyo mu? guvensizliginizin bedelini birine kesmeye calismaktan başka bisi degil inatla yaptiklarini görmüyorsunuz.. siyasetle hic ilgilenmiyorum ama o kadar kotuluyosunuz ki sacma sapan sebeplerle adami sucluyosunuz.. donunuza sicsaniz adami suclicaksiniz acin biraz gozunuzu.. yigidi öldür hakkini yeme demisler ama sizin yaptiginiza bakin.. baska partiler neler neler yaptilar pkkya destek verdiler yinede arkasinda durdunuz.. bu kadar sacma bişi olabilir mi? boykotu uygulamiyosunuz.. sahi siz Türkiye icin ne yapiyosunuz da surekli sikayet ediyosunuz?
Giderlerse gitsinler gidenler bizden değildir dimi? herseyin kolayina kaciyosunuz ben tek basima cocuk bakmaya calisiyorum ama sizler kadar sikayet etmiyorum onu bunu.. ugrasiyorum ve yani insan isterse de gecinebilir.. yardim aliyodum ilk ayrildigim zaman ve 1600 tl elimde 2600 oluyodu daha yeniye kadar ve oyle boyle geciniyoduk cunki yapabilcek bisiyim yoktu.. şimdi herseyin pahalisi olsun diye dusunup aldiginiz icin yetmiyo size.. kahveyi evinde ic mesela noluyo disarda kahveye caya para verince? koy cayini evde cik disari piknige.. ama şimdi evden cay getirmisler falan olur karismaniz çizilir marka takilan insanlara yakismaz dimi
Hanımefendi Benim yaşım 60 olmuş Ben çay ve kahve termosu ile geziyorum. Fahiş ödeme yapmamak için.. Hatta yanıma atıştırmalıklarım ve meyvelerimi de alıyorum. Sen benim anlatmak istediğimi ne yazık ki anlamamışsın. Bu ülke neden bu hale geldi. Bu ülke nerede yanlış yapıyor Bunları sorgulayalım hep birlikte
Tamam iste sorgulayalim bende bunu soyluyorum zaten.. insanlar sirf dusman olmak icin kotuluyo adami.. sana soyle soyliyim belediye baskanimiz degisti ve aninda belli oldu yani.. normalde bedava olan seyleri parali yaptilar yanlışlar cogaldi pkkya destek oldular ama ben cikip da onlara sovmuyorum ya da kotulemiyorum hersey ortadayken insanları yanlis fikre sokmaya ne gerek var? su an en iyi secenek bu dimi? kemal gelse daha mi iyi olcakti mesela? pkknin elindeydik simdi.. neden biraz genis dusunemiyosunuz.. sorun parti de degil insanlik.. PKKyi desteklicek kadar nefret ediyosunuz adamdan ben bunu anlayamiyorum..
Sen aklını mı yedin Bu suçlamaları bana mı yapıyorsun Benim sorumda ya da yorumlarımda PKK desteği çıkarman akli bir sorununa işaret ediyor. PKK nın taaaa anasını s.. keyim anladın mı. PKK denilen kanser yok edilmeli Edilecek te... Bu ayrı bir konu.. Belediyelerde varsa böyle bir şey Devlet hemen tutuklasın hapse atsın.. Kara propagandaya karnım tok.. Varsa tutukla hapse at Yok sa iftira ATMA...
Sen destekliyosun demiyorum ama chp destekliyodu ya hani? ve buna ragmen cogu kisi onu secti ya sirf erdogana nefretinden.. hic karsilasmadin mi erdogana verceme ona veririm dediler isin icinde pkk olmasa neyse dicem ama sirf nefretlerinden bu yapilamaz bence.. su an nasil bilmem artık takip etmiyorum haberleri falan sinir oluyorum etkileniyorum o yüzden gerek de yok sadece hak verirsin ki kiziyorum boyle insanlara
Konumuz ne CHP ne de AKP Konumuz bu ülkenin milli gelirinin acınacak seviyede olması Ve gençlerin umutsuz olması Bu gün yayımlanan raporda SEFALET ENDEKSİ sıralamasında birinci olmuş TÜRKIYE Ne sen ne de ben bunu haketmiyoruz. Ben en azında sorguluyorum Şstan ediyorum Kabullenmiyorum Her şeyin allhtan geldiği buna sabretmemiz gerektiği, itiraz etmeyip dua etmemiz gerektiği YALANLARINA İNANMIYORUM.
Hanım efendi savunduğun sistem 1950 den beri 74 yıldır iktidarda 1974 Ecevit iktidarı hariç devamlı toprak kaybediyoruz biliyor musun? 40 sene önce piknikte köfte yiyemeyenler şimdi altın klozete oturuyorlar
@İndeepth ya gerçekten bu konular beni sinir ediyo.. tartiscak halim yok isim gucum var istedigini dusunebilirsin tamam mi bisi demiyorummm sadece umarim gercegi görebilirsiniz iyi günler