Güldürmedin bir defa
Geçti ömrüm boşuna
İstesem de dönemem
Yok yok yok yok yok
Yok yok yok yok yok
Geçmişteki yıllara
Geçmişteki yıllara

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güldürmedin bir defa
Geçti ömrüm boşuna
İstesem de dönemem
Yok yok yok yok yok
Yok yok yok yok yok
Geçmişteki yıllara
Geçmişteki yıllara

Gerçek aşkların içten sevgilerin koşulsuz beklentisiz yaklaşımların olduğu bir ilişki çemberinde aşk siyasete benzemez. Ama beklentiler faydalar bana ne getirirse olacak gibi bir yaklaşım olursa o zaman sorunuzun cevabı benzer diyebilirim. Yani burada aslında olması gereken şey ne her zaman ilkeli ve prensipli insan olabilmek Erdemli insanın gerektirdiği yaklaşımlar içerisinde bulunabilmektir yaşam.
Beklenti ve çıkar üzerine kurulu bunun yanı sıra hırs İnat etme kendine haklı çıkarma gibi narsist yaklaşımlar aşkta veya diğer İlişkilerde bir insanı bir şey kazandırmaz. Yaşanan ilişki olur veya yapılan başka bir iş ya da kişisel iletişim alanı hangisi olursa olsun her iki tarafta mutlu olmaz bu tür yaklaşımlardan. Önemli olan gerçekçi davranabilmek insanın kendi öz karakterini yansıtabilmesi işinde olsun ilişkisinde olsun hayatın her alanında. Şunu da diyeceksiniz bana tahmin ediyorum şöyle bir soru oluşacak kafanızda. Insanlar siz ne kadar dürüst oldukça onlar sizin bu dürüstlüğünüzden ve iyi niyetinizden faydalanıp yine kendilerine haklı çıkaracaklar ve başarılı ve mutlu olacaklarını düşünüyorsunuz Ama gerçekte öyle olmadığını birçok kere test ettim kendi yaşamamimda da.
Aristoteles, insanın nihai amacının" eudaimonia"mutluluk olduğunu söyler. Iyi erdemli ve dolu dolu bir yaşam sürmek. Yaşadığımız bu çağda ise artık bu kavramların yerini sizler de gördüğünüz üzere daha bireysel bir mutluluk arayışı aldı. Insanlar tatmin olmayı haz duymayı ve günlük zevkleri mutlulukla karıştırmaya meyilli. Ben de bugün Bu bağlamda bir soru sordum peki dedim gerçekten haz almak mı bizi mutluluk kılar? Yoksa mutluluk daha kalıcı ve derin bir şey mi?
evet çok benziyor bence. ikisinde de taktikler samimiyetsizlikler var
Teşekkürler abla 🌸🌸
🙏🌺
Siyaset bir kanalizasyondr çoğu zaman
Aşk gibi bazen fanatizm tutku gerekir bağımlılık yapar diyebiliriz burada bir savunuculuk var kendinsen ailesinden her şeyden öteye koyup bu durumu dava haline getirenler hayatını siyasete adayan insanlar var
Cevap
3Cevap
Evet ikisinde de bir tarafı idare etme becerisi olmalı.
Evet ikisi de güzel sözlerle başlar.
Ama sonunda ikisinde de amac karsidakini zikmek
Bazen takım tutmak gibi
Evet aşk benim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?