Aleviler neden çoğu akp li değil?
Benim tüm sülalem akp li ve koyu şeriatçı. Aleviyiz.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aleviler neden çoğu akp li değil?
Benim tüm sülalem akp li ve koyu şeriatçı. Aleviyiz.
Fazla söze gerek yok profiline biraz baktım ve sana şunu söyleyebilirim yok aleviyim Sünni olmak istiyorum kürdüm Türk olmak istiyorum vs gibi konuları bir kenara bırak veya şöyle böyle bunları bırak sen kısmen doğru yoldasın ve kısmen kafan karışık dini anlamda bunun için sana önerebileceğim şeyler şunlar olur Kemal GÜÇLÜ' nün youtube sohbetlerini izle İmam Gazali kitaplarını oku riyazüs salihin i oku kalplerin tesellisi kalplerin keşfi kitabını oku ve bu adamı instagramdan takip et sorunların için çözüm bulabilirsin onun dışında söyleyeceğim pek bir şey yok kafanı meşgul etme bu konular hakkında kürd üm alevi olmaya çalışıyorum veya kürd üm Türk olmaya çalışıyorum gibi şeylere çabalama kürd sen kürd sün Türk sen Türk'sün bir şey farketmiyor kendini zorla alevi yapmaya çalışmana da gerek yok alevi olmana da gerek yok düz insan ol yeter hayatta başarılar hakkında hayırlısı olsun
Teşekkürler cevap için
Rica ederim ne demek
Cevap
11Cevap
olabilir tercihiniz
Hahahahaha akepeliyim kısmına inanırdım da şeriatçı deyince soru komple yalan oldu
Senin gibi herkze salça olan herkze tepeden bakan küçümseyen biri değil en azından
@berine2211 ulan kit zeka buradaki durumun senin soylediklerin ile ne alakası var :)
Biz ne yapalım? CHP li olmanız için gelip ikna mı edelim sizi? Ne aptalya bir soru
Bence gayet normal vatana kim hizmet ediyorsa o tutulmalı
Koyu şeriatçı bi ailen var ve o resmi mi pp yaptın 😂 tamam trollcuk
Şeriat ci olsan o sekil giyinemezsrn akıllı ol Şeriat alet etmeyin giyiminuze
Herkes akq li olmak zorunda diye bir kural mı var?
Troller neden zeki değil ya.
Bunda garip olan nedir
kızlarsoruyor şu hesapla bi ilgilenin
Bize ne
Boş yapma ağzına da Alevi liği alma
Ne alaka aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?