Ben bir öğretmen adayıyım, üniversiteyi bitirmek üzereyim ama akademi diye bir şey çıkardılar ve bir sürü sınav var. Halep yeniden kuruluyormuş, dolayısıyla Halep'teki okullarda bir sürü öğretmen açığı olur diye düşünüyorum. Bu kadar sınavla ve akademiyle uğraşmak yerine, Suriye vatandaşlığı alıp Halep'teki bir devlet okulunda öğretmenlik yapmak bana daha mantıklı geliyor. Halep kurtarıldı ve temizlendi zaten. Suriye'den vatandaşlık alırsam, çifte vatandaş olacağım. Suriye vatandaşlığı nasıl alınır? Suriye'de nasıl öğretmen olabilirim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Git git de netenyahu şalom aleyhim ben geldim diyince koşarak geri dön
Halep artık biz Türklerin, İsrail oraya hiçbir şey yapamaz, orası artık bir Türk toprağı 🇹🇷
Bırak lanet olsun halebine de musulunu da şamına da koysunlar. O coğrafya bize hep ihanet getirdi bela getirdi. Orası bizim falan da olmayacak, Süleyman Şahın bir karış türbesini koruyamadılar halep nerden senin oluyor güldürme 😂
O topraklar bize Osmanlı'dan miras kalan topraklar, Misak-ı Milli topraklarımız, biz Türkler er ya da geç bize ait olan toprakları geri alırız, tıpkı Suriye'yi ve Karabağ'ı fethettiğimiz gibi 🇹🇷🇹🇷
O toprakları Yavuz Sultan Selim aldı, cihan harbinde de kaybettik bitti. Fetih falan yok, Karabağ’ı Azerbaycan aldı biz almadık ırk olarak aynı yerden gelsekte devletler farklı. Hayalperestliği bırakın, hayaller gerçek olacaksa bende Çin’e kadar olan Ata topraklarını Orta Asyayı, bozkırları, ötükeni, tanrı dağını istiyorum. arap çölü lazım değil
Suriye Arap çölü değil, Suriye'de çok verimli zeytin bahçeleri var, Suriye'de bir tek Araplar yaşamıyor, Türkmenler de yaşıyor, orada atalarımızın kutsal emanetleri var, gün gelecek, Doğu Türkistan'ı bile Çin'in elinden alıp fethedeceğiz inşallah, Fatih Sultan Mehmet dönemindeki gibi bütün dünya Türklere boyun eğecek, Allah'ın izniyle İsrail'i yıkacağız, bu belki 100 yıl sürecek ama elbette ki olacak, Amerika bile bize boyun eğecek, dünyaya barış ve huzur getireceğiz 🇹🇷🇹🇷
😂 bunlar hep pudra şekerinin eseri 😂
Fetihler Sultanı Fatih Sultan Mehmet Han bir Türk'tü, bütün dünya ona boyun eğiyordu, yakında yine öyle olacak inşaAllah. Bir Türk, çağ açtı ve çağ kapattı, Batı Roma İmparatorluğu'nu ve Trabzon Rum İmparatorluğu'nu yıkıp fethetti, benim üzerinde yaşadığım Giresun topraklarını Fatih Sultan Mehmet fethetti, bir Giresunlu olarak Fatih Sultan Mehmet Han'la gurur duyuyorum, Allah ondan razı olsun 🇹🇷
Ben gurur duymuyorum dömedim ki 😌 Osmanlıyı yıkıma götüren araplaşması oldu bunu görmüyor musun. Osmanlı Türkçülükle doğdu araplaşmayla yıkıldı. Devletin tüm yönetim kadroları devşirmeydi. Fatih Türk’tü şimdikinin ne olduğu belli değil. O dediklerinin olabilmesi için önce Türk devletini Türkçü biri yönetecek, siyasal islamla arap sevicisiyle türbe bile koruyamadılar fetih yapacaklarmış güldürme artık 😂
Siyasal İslam diye bir şey yoktur, İslam sadece İslam'dır. Osmanlı'yı yıkan sebepler: son yıllarda teknolojiye önem vermemesi, Anadolu şehirlerinin eğitimine önem vermemesi, taht kavgaları ve içimizdeki hainlerdi. Siyon Katır Birliği gibi siyonist oluşumların, Osmanlı basınına ve devlet kadrolarına sızıp İngilizlerle işbirliği yapmasıydı. Arap kültürü ve İslam aynı şeyler değillerdir. Mesela, Malezya bir İslam ülkesi, ekonomisi ve teknolojisi oldukça gelişmiş. Kendi teknolojik cihazlarını üretip ihraç ediyorlar. Biz son yıllarda çok fetihler yapıyoruz, bunu nasıl görmezsiniz? Suriye'nin birçok bölgesini fethettik. Bütün dünya, Türk'ün gücünü gördü. 🇹🇷
Siyasal islam diye bir şey var, 1950 lerden beri. Suriye düştü diye suriyeliler sokaklara dökülüp kutlama yaptı bir tane kolluk kuvveti siz banıyorsunuz izniniz var mı diye sormadı. Aynısını bir Türk yapsa vatan haini muamelesi görüp yaka paça gözaltına alınıyor. Onlar Müslüman kardeşler çünkü. Evet İslam ve arap kültürü birbirinden farklı şeyler, ama Osmanlı arap kültürüne yenik düştü. Gericilik arap kültüründe var İslam Müslümanların her zaman ileride olmasını istiyor, o dönem Osmanlı’nın geri kalmasına da bu arapların gavur icadı algısı sebep oldu. Fatih ve Yavuza bak sefere giderken bizim gücümüz onlardan fazla oldu günah diyerek savaşmaktan vaz mı geçti? O zamanki ruh ve o zamanki millet yok artık, 13 yıl sırtımıza kambur oldu bu araplar mecbur muyum ben onların kahrını çekmeye? Sen git oraya senin askerin şehit olsun o burada sahilde nargile fokurdatsın savaş bitince bide kalkıp kutlama yapsın utanmadan yok ya. O topraklar ve araplar bize sadece bela getirir hiç bir zaman da bizim resmi toprağımız olmayacak görürsün
Canını yolda mı buldun arkadaşım
Halep artık güvenli, cumhurbaşkanımıza güveniyorum ben.
Ben olsam gitmem ama sen bilirsin çünkü hâlâ tam anlamıyla güvenilir görünmüyor oralar
Aslında bir yandan haklısınız, cevap için teşekkür ederim.
Rica ederim, iyi akşamlar diliyorum.
İyi akşamlar.
Arapça biliyor msn
Biraz biliyorum ama geliştirmem gerekiyor.
Alma derim
Yaşayabilirsin