Evet. Yillar. Sonra. Unutacaklar. Bkz. Halepce? Kim hatirliyor. veya. hatirlamak istemiyor? Suriyelilerde. Aynisini. Yapacak. Turkiye. nin Turk. Halkinin. Hakkini. Surilere. Verdigi unutulacak. Dunya. Bos. Her sey bos. Ozellikle. Ortadogu. Bir. Batakliktir.". OrtaDogu Batakligi".
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
unuttular bile
Tabiki unutacaklar adamlar yalınayak geldi arabalarla gidiyolar bi kaç sene sonra türkiyede ırkcılık gördük mağdur edildik demeye başlarlar
Allah aşkına yaptığınız tüm yardımı o kadar başa kaktiniz ki isteyerek yapmadiniz. Nefretle bakıp hiçbir şey bırakmadınız. Kin nefret kustunuz.
Küçücük çocuklari bile itip kaktiniz. Ölen bebek insan olduğunda uzulmediniz. Evlenince ya nasıl evlenirler savaştan geldiler. Parkta oturunca nasıl otururlar savaştan geldiler. Çocuk yapınca aaa çocuk yapıyorlar. Bak bakalım türk olup çocuk isteyip çocuğu olmayan nice aile var. Veren Allah onlara veiyor. Hiçbir ders ibret almiyorsunuz
He bu arada Türküm. nsanların ülkeleri kurtuldu. Gidin orada kutlama yapin, s... Olup gidin dediniz. Bunlara kendim şahit oldum. Ve öyle insanların olmasından dolayi utandim.
Allah üstünlük takvada derken. İnanıp, Allah yolunda olduguni soyleyen bile Arap. Kurt, alevi, Sünni, Suriyeli, ya Suriyeli ama Türkmen diye ayırdınız.
Niz kullandım ama bunun içinde ailemde var. Ben hiç ama hiç yapmadım.
Her kim merhametsiz davrandiysa, kalp kırıcı bakış atıp, itip kalıp, üstün davranıp mazlumun kotu hissetmesine neden olduysa rabbim hidayet versin.
Burada cinsellik sorularından başını kaldırmadan, 7/24 asalak gibi bilgisayar başında oturan, hiçbir katkı kaymayan erkek ve kadınların Türkiye'nin kurtarıcısı gibi ahkam kesmeleri trajikomik. Sokağa çöp atar, tükürür. Aynı hayvan halklarını savunan, ama sacilo boyalı, tırnağı boyalı, hergun farklı kıyafet giyinip giydikleri ve yaptiklari ile doğaya kimsal salıp hayvanların ölmesine sebep olan insan kadar samimiyetsiz.
Neyse ben gideyim. Devlet dairesinde insanların yalanlarını dinleyip, nasıl güzel vatandaş olduklarını dinleyeyim.
Son bir şey Türklerin içinde nasıl böyle karaktersizler varsa mültecilerin içinde de var. Cevabım ummetlik vs. İle alakası yoktur. İnsan olmakla alakalı bir durum.
Yazdiklarini. Tek Tek. iyice. Okudum acayip hissettim. kendimi? Dusunmek. Cok dusunmek. gerekiyor. sanki
Haklısın mk surilerine kadrolu iş veren hükümek kendi milletine işsizlik bulanımından dolayı intihar ediyor :d Kimsnin istemediği bu bøklar yıllardir bizim ülkemizde piyasnın içine ediyorlar. Bizden yana en ufak hak geçtiyse kıyamet gününe kadar da sonra da inşallah rahat yüzü görmezler :d
Allah ne dicek merak ediyorum mületciye kadrolu iş veren ama kendi vatandaşını ekonomik politikalarla işten atan şahıslara. Suriler ülkemde kef ederken açlıktan kırılan halkıma ne dicek ben de merak ediyorum
Haa illa yapıtınız ettiniz diyorsan zamanında Iraktan gelen mültecilere suriler ne yaptıysa onu gördü. Etme bulma dünyası
@_BombacıMülayim_ etme bulma dünyası ise sizi ve bizide gorecegiz.
@_BombacıMülayim_ kime kadrolu iş verilmiş ezberden konuşmayın. Siizn beğenip burun kivirdiginiz işlerde calismak zorunda biraktiniz.
Hepsi için demiyorum. Türklerin içinde nasıl akıllı davranıp, başkalarının üstünden geçinen kim varsa topu aynı ile haksızlığa maruz kalsin insallah
Türklerin içinde varsa diğer ırklarda da varsa. Ulkemi hoş kullanan kim varsa. Allah cezalarini versin.
Evet hem düşünmek hem taraflı bakmamak hemde doğruları yadsimamak gerekir. Umarım yapabiliriz, umarım biz yapamazsan yapanlara engel olmayiz
Bir sürü kişiye kadoru iş verildi birsürü öğretmen olarak alındı. Ama kendi öğretmenini atamıyor işine gelmemiştir. Vatandaşlık verildiğini de injar edersin ama Allah Allah diyorsun klasik din tüncarı :d
@_BombacıMülayim_ devleti savunmuyorum. Din tuccarida değilim. Şu etiketlerden sıyrılmanizi beyniniz açmanızı oneriyorum
O kadar şey yazdım. Yaptığınız sadece etiket. Sizinle sağlıklı bir konuşma olacağını sanmıyorum beyefendi. At gözlükleri izle sığ denizinde basarilar
At gözlüklü sığ düşünen sensin suri sevici
@_BombacıMülayim_ insan seviciyim evet. Etiket bey.
İnsan sevseydin kendi halkını görürdün boş yapma
@_BombacıMülayim_ siz böyle hep uslupsuz musunuz
Hak edene
@_BombacıMülayim_ ben kendime yakışanı yapıp üslubu bozmayayim. Etiket bey
Ne. Aci? Sn. BombaciMulayim nickli. Uye ile. Aranizda. Yazdiklarinizi. tamamen okudum. ikinizinde. Hakli oldugu cok. Sey vardi? bir anda. bunlari. Alip. bizi bu. duruma. dusurenler. utansin. dedim
EL. Kuds. EL. Celil. EL. Hakim. EL. Arabs de!! Bu. Cumle. Araplar. Arasinda. devamli soylenir
Bizim aile. Turkmen. 1938, de. Turkiye. Devletinin. Yardimi ile. Hatay, a. Kirikhan, a daha sonrada. Ceyhan, a. Gocmusler Dedem arapca. Yazardi ama. Anlami. Turkce idi
Ya olm birakin gitsinler allah askina yommus olmamis gibi davranin artik
Zamanin ne getirecegini zamani gelince gorecegiz gaybı Allah bilir
Gittikleri gibi unutacaklar
@kralkobrax21. Amed, de, de. Cok. Varlar degil mi? Amed, in oz. Halki. Onlar. icin. ne dusunuyorlar? iyi mi? Kotu mu? Dusunuyorlar. Onlar icin?
İlk başlarda yardımcı oluyorduk sonra çok nankör oldukları ortaya çıktı ondan sonra insanlar artık yardımcı olmamaya başladı eskisi kadar yoklar
Sen onların orada kalcagina mi inaniyon
Herkes kendine yakışanı yapar
Oraya gezmeye gitsek doverler bile
Off be. Tam. Nankorluk. Olur bu?
Hak edene
Onlar unutur