Asil bilgisiz olduğun icin sonun ates olur ne kadar islam ile ilgili ilimleri kaçırıyorsun adam tam derya okyanus neler anlatıyor bilmediğimiz süper bisi o olmasaydi ben birsey bilemezdim çok sey öğrendim ondan
Sırıtan var ya sakallı ortada ki diyor ki erkek bile pantolon giyemez günahtır diyor erkekte bol giyinmelimis ayrıca hz muhammed Osmanlı zamanında doktormus öyle diyor bildiğin beyinsiz yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Atatürk dedelerini asmıştı bunların, torunları sağ kalınca çoğaldı işte
fotoyu gorunce pek iyi bir sey aklima gelmiyo oyle bi foto
Ortada ki diyor ki sırıtan hz mubammed Osmanlı zamanında doktormus Osmanlı hastalarını ona getiriyormuş işte buda linki www.instagram.com/.../?igsh=MXhlYjV3dDd4aW05Yg==
Millet bunların anlattığını Din diye inanıyor.
Sagdaki 4 lu tam ehli sünnet soldaki 2 yi tanımıyorum Allah cc kork
"Cehenneme atılacağınızda ben ismailağa tarikatının halidiye kolundanım derseniz cehenneme girmezsiniz."
Cübbeli
Onu yasayipta diyor aciklamasi var yani ama saptiriyorlar adam tam ehli sunnet
Ben bu zamanda hiçbir hocanın peşinden gitmem. Namazımı kılar orucumu tutarım iyi işler yapmaya çalışırım. Bunların ardından gidenin sonu ateş
Asil bilgisiz olduğun icin sonun ates olur ne kadar islam ile ilgili ilimleri kaçırıyorsun adam tam derya okyanus neler anlatıyor bilmediğimiz süper bisi o olmasaydi ben birsey bilemezdim çok sey öğrendim ondan
Tamam kardeşim sen bildiğini yap herkes ayrı hesaba çekilecek
Kesinlikle ❤
Hepsi şarlatan. Al birini vur ötekine. İnstagramda videoları denk geliyor. Saçmalıklar.. Komedi filmi gibi.😄
onlarda bi maharet yok aslında bunların hayran kitesinin seviye düşük olunca bunlar ün yapıyor işte
Hayran kitlesi seviyesi düşük değil ki eşek daha zeki onlardan seviye bile yok onlarda
Suç bunlara prim verende
Sırıtan var ya sakallı ortada ki diyor ki erkek bile pantolon giyemez günahtır diyor erkekte bol giyinmelimis ayrıca hz muhammed Osmanlı zamanında doktormus öyle diyor bildiğin beyinsiz yani
Onun lakabı hurafe reis ahahagaga
Sadece bir tanesini tanıyorm
Aynen cikarir