Özellikle penti kargoları böyle olmuş çünkü penti, kutularının üstünde logolarını damgalıyorlar. Bunu gören sapık zihniyetli kargocular da açıp bakıyor.
Maalesef kimse doğru düzgün şikayet etmemiș. Daha yeni yeni dile getiriyorlar. Internette paylaştıkça görüyorlar ki sadece bana olmamış, başkaları da bu markadan alışveriş yapanların kargolari böyle sıkıntıliymiș.
Bu arada Penti kargo kutusuna artık *penti* olarak değil, P olarak işaretliyor bu tepkilerden sonra. Ama pis sapık kargocular bunu da anlayıp tekrar devam eder diye düşünüyorum. Daha fazla ses çıkarsa belki cesaret edemezler orası ayrı.
Haberim yok açıkçası. Her şeyi netten alan bir insanım ama sağlam geldi her paketim. Sağlam gelmeyen paketler teslim alınmamalı ve direkt şikayet edilmeli kurye. Ve en önemlisi bilindik firmalardan alışveriş yapılmalı.
Gerçektir büyük ihtimalle ama bilindik satıcılardan alınmalı, kargocu ürün içeriğini bilemezki zaten, satıcıda da suç vardır ürünün iyi görünmeyecek şekilde paketlenmiş olsa kargocu iç çamaşırı olduğunu bilemez🤔
Penti markası kutusunu kendi logosunu işaretliyorlar. Yani herhangi biri içinde ne olduğunu bilir. Çünkü penti markası kadınların iç çamaşır üreten bir marka olduğunu herkes biliyor.
Gelen tepkiler üzerine penti kutularına "penti" yazmak yerine P olarak değiştirmișler.
Dediğim gibi satıcının suçuymuş o zaman o markadan alışveriş yapmasınlar "p" yazınca anlaşılmayacağını sanmaları dalga geçmek gibi olmuş. Tek iç giyim markası penti değil oradan aliş veriş yapmak zorunda değilsiniz başka marka tercih edin
Hangi kargo firması bilmiyorum ama PTT öyle bir şey görmedim arada bir dağıtım yaptığım yer Belki de burada olmayan firmalardan biri, her şey oluyor bu da olur mümkün.
Sana düşen penti den alışveriş yapmamak. Demek ki penti seni "kullanarak" reklam yapıyor. Demek ki penti ürün poşetlerinin yırtılması için "muhtemelen" ahlak dışı bir şekilde teşvik edici faaliyetler yürütüyor. Penti bana gelen ürünü neden başkasının görmesine imkan tanıyor? Hukuken suç sayılmalı.
Penti, gelen tepkilerden dolayı, P olarak değiştirmiș. Ama onun da pek işe yarayacağını sanmıyorum. Ben şimdiye kadar penti'den 1 kere sipariş vermiștim o da korseydi. Bir daha da ordan sipariş vermeyi düşünmüyorum.
Hayır. Özellikle penti kargolari böyle çünkü kargolarının üzerinde penti yazıyor öyle saçma bișey yapmışlar. Gelen tepki ve şikayetler üzerine penti, P olarak değiştirmiş ama onun da işe yarayacağını sanmıyorum.