Önce ÖSYM şubesine gidip kaydını yaptır. Oradan askerlik tecili için belge istiyorum de sana bir tane ksğıt verecekler onu askerlik şubesine götür üni okucam tecil hakkımı kullanmak istiyorum de hepsi bu kadar
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
ÖSYM gerek var mı atıyorum üni okumasam bile lise mezuniyim mazeretsiz uzatma hakkım yok mu belli yaşa kadar.
Sen denedin mi böyle bişi. 🤷♂️ Böyle yapmakla olmuyor. ÖSYM yetkilis kafa mı buluyon demesi için böyle saçmalıklar yapılmaz. Bilip bilmeden konuşmayın artık ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önce ÖSYM şubesine gidip kaydını yaptır. Oradan askerlik tecili için belge istiyorum de sana bir tane ksğıt verecekler onu askerlik şubesine götür üni okucam tecil hakkımı kullanmak istiyorum de hepsi bu kadar
ÖSYM gerek var mı atıyorum üni okumasam bile lise mezuniyim mazeretsiz uzatma hakkım yok mu belli yaşa kadar.
2. Mezun senem
ÖSYM bana yardımcı olacağını sanmıyorum
Dediğim gibi yaparsan garanti olur. Ama yine de sen bilirsin 🤷🏾♂️
Sen denedin mi böyle bişi. 🤷♂️ Böyle yapmakla olmuyor. ÖSYM yetkilis kafa mı buluyon demesi için böyle saçmalıklar yapılmaz. Bilip bilmeden konuşmayın artık ya
Ben askerliğimi bu şekilde tecil etttirmiştim. Daha sonra da askerliğimi Suriye’de yaptım tecil bitince. 32 yaşındayım bu yollardan geçeli çok oldu
E devletten oluyor mu bi bak. Olmuyorsa mezuniyet belgen kimlik felan al git şubeye
Ya ben şubede diplomayı mail attım PDF çıkarsın diyede ilerde mailden falan beni bulmazlar di mi mail sıkıntılıydi ya
manevi durumlarda sıkıntın olduğunu söylersen de belli bir süre verebiliyorlar sanırım
Belge götürmem gerekiyor mu. Hakkım var ama belge gerekli mezuniyet belgesi falan. Şimdi gerekliyse ama sistemde zaten kayıtlı değilse e
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!