Sıfır çalışma kipat bile açmadım 66 aldım. 10-15-20 kadar kolay soru varmış çalışmadığım için onları bilemedim
Ama tarih, coğrafya, vatandaşlık soruları çok basitti ben çalışmadığım hâlde 66 aldım çalışsam bu sınavdan 75-80'den aşağı almazdım ben üniversite 1 sınıf olduğum için mezun olana kadar puan geçerli olmadığı için ben öyle kafama takmadım öylesine girdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sıkıcı ve çalışma saatleri uzun olduğu için olabilir. İmkanım olsa ben de bırakırım
Çalışma saatleri özel sektöre göre kısa
neden kimse memur olamıyor olacaktı o insanlar istemez mi olamıyor ama
Dağ da mı yaşıyon 10 kişiden 7 si memur zaten
Ahhahah süper cevap 😅🤣🤣
Herkes onun için ugrasiyor nasıl istemiyor ben de istiyorum keşke bir olabilsem
Ben memurum ama zamanında okumayıp sanayici olsaydım daha çok kazanırdım
Herkes memur olmak istiyor artık
Neden
Maaşı ülke ortalamasından yüksek atılma riski 0 a yakın o yüzden
İş rahatlığı var diğer mesleklere göre
Ben istiyorum o nerden çıktı keşke olabilsem
Bazı kurumlar kadrolarını dolduramıyor ve eksik personel ile çalışıyor, o nedenle böyle bir izlenime vardım
Ben kpssden yüksek puan alabilsem veya kurumlarda düşük puanlı kişilerde ise girebilse hiç affetmem
Atasınlar da olalım neden istemiyelim
Çünkü masaüstü bir iş ve sıkıcı
Kpss zor diil mi? Önyargım var tarihe
Kolay ben sıfır çalışmayla 4 yıl önceki aklımda kalan bilgiler ile 66 aldım yaklaşık 10 kadar soruyuda karıştırdın kaçırdım
Lisans kpss mi?
Ben önlisans'a girdim
Kaç aldın?
Sıfır çalışma kipat bile açmadım 66 aldım.
10-15-20 kadar kolay soru varmış çalışmadığım için onları bilemedim
Ama tarih, coğrafya, vatandaşlık soruları çok basitti ben çalışmadığım hâlde 66 aldım çalışsam bu sınavdan 75-80'den aşağı almazdım ben üniversite 1 sınıf olduğum için mezun olana kadar puan geçerli olmadığı için ben öyle kafama takmadım öylesine girdim
O yüzden mi torpil bulmak için 40 takla atıyorlar
İstiyorum