Sitede bulunan öğrenmelerin ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutluyorum 💐 iyi ki varsıniz
Ben hiçbir öğretmenin adını hatırlamıyorum sürekli değiştiği içinde olabilir güzel bir iz bırakmadığı içinde

Sitede bulunan öğrenmelerin ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutluyorum 💐 iyi ki varsıniz
Ben hiçbir öğretmenin adını hatırlamıyorum sürekli değiştiği içinde olabilir güzel bir iz bırakmadığı içinde
Saadet Altınörs
Zahide Arslan
Hasan Adıgüzel
Hasan Uçar
5 yılı 4 hoca ile bitirdim 😄
Öğretmenler gününü kutluyorum bütün öğretmenlerin.
Cevap
16Cevap
ilkokulda ilk öğretmenimin adi aliydi galiba. sonra başka öğretmenim oldu adi Elif'ti sonra yine başka öğretmenim. oldu onun adi ayşeydi
Soy adını anımsayamadım ama adı belgin di, tüm öğretmenlerimizin başta başkumutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere öğretmenler günü kutlu olsun 🙏🏻
Keziban Ayfer Turandı hala da görüşüyoruz kendisiyle.
Lisede Matematiği sevdiren Fikret Gürpınar'di 😊
2 farklı ılkokul okudum Ayşe hocam ve dıgerı zekiye hocam. Allah razı olsun hepsinden tüm haylazlıklarımıza sımarıklıklarımıza katlandılar :)
Sait hocaydı , ve bende anaokul öğretmeni olmak istiyorum ins olurum🥲
İnşallah 💐
😘
İlkokulda en az 5 öğretmen değişmisti ilk öğretmenim Ahmet Topaldı
Serap'tı adı hakkımı helal etmiyorum ya az çektirmedi zamanında :D
Ne yapti ki
Benim ilk okul öğretmenim beni kendi cocugu gibi gorurdu yazlık tatile gotururdu onun evinde kalirdim
1 sınıftan 5 sınıfa kadar cok iyi bir öğretmene denk geldim kendisi bana annelik yapti
Hala daha unutmam kendisini
Öğretmenimin adı Meral hâlâ daha görüşüyoruz zaten bugün de öğretmenler gününü kutladım
Tahsin hocam çok süper bir hocamızdı hala görüşüyoruz gerçi :)
İlk öğretmenim, Sema öğretmen, çok seviyordum onu, izini bulamıyorum bir türlü, bulsam elini öpmeye giderim
yaşar bozdemir erdinç özdinç hüseyin mutlu bi de cenk hoca vardı soyadını unuttum hala görüşürüm kendileriyle
Hatırlamıyorum ya
Bende 😀
Jsj boş ver biz kahve içelim kahve sevenler olarak
Uzaktan uzaga
Yakınlaşalım mı hemen hsjsj
😀😀
Servet taşkın
İlkokul öğretmenim Sema, Bircan
Yakup öğretmenim vardı çok severdim
Sağol seninde kutlu olsun
Şebnem di
Mustafa köse