Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tür sorular sıkıntı yaratabilir ama yinede cevap vereyim
Eğer İstanbul İzmir Ankara gibi çok büyük şehirlere özellikle İstanbul gibi metropol şehirlere ve Ankara gibi başkent statüsündeki bir şehre kayyum asla atanmaz çünkü bu ayaklanmaya neden olur sonuçta herbiri tek başına milyonlarca oy alıyorlar yeri geldiği zaman Cumhur başkanı dahil devletin en yüksek yetkilileriyle bile çalışabiliyorlar ayrıca kayyum atama olması için ortada bir sebep yok bunun için çok ciddi suçlar gerekir mesela belediyenin parasını vurgun denebilecek kadar zimmete geçirme terör suçları vatana ihanet suçları gibi çok ciddi suçlar kayyum atama ile sonuçlanır onun dışında kolay kolay böyle ciddi bir ceza uygulanmaz
Atansın tabi..
Ulu önder, RTE hazretleri nasıl emrederse o olsun onun ifadesinin üstünde irade yoktur. Devlet=rte
Diğerleri terörist
İzmire de atansın
Cevap
3Cevap
Niye atansin ki derdiniz ne yani adamlar işini iyi yapıyor
He he PKK ile işbirliği yapan Bahçeli'nin sozlerine bakın da konuşun Ö. calani çıkarmak istiyolar neyin kafasını yaşıyorsun
@benirem21 zamanında fetullahla olan CHP deildi akpydi hatirlatirim ayrıca CHPliler mı dedi umut hakkindan yararlansın diye
@benirem21 düzgün konuş benim asabımı bozma ben partiye değil şahsa bakarım zamanında tutup oy verdiniz reisimiz diye şimdi PKK'lılar diyorsunuz beter olun
@benirem21 ben kimseyi desteklemiyorum asıl destekleyen sizlersiniz şimdi reisiniz battikca çamur atıyor sağa sola siz önce gidin o bebek katillerini neden bu zamana kadar bilindiği halde tutuklamadiniz ona bakın bırakın bu parti işlerini ne bakanları doğru ne kendisi hadi sen uza naaş
sana atamak lazim mk
O imkansız kanka
Atanmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?