Güncellemeler
1 yıl
keşke yerel seçimleri bi daha yapabilsek ben eminim murat kurum kazanır
ibb nin bütçesi 516 milyar lira. bu rakam 9 bakanlığın ve 13 devlet kurumundan daha fazla bütçe demek. bu kadar fazla bütçeyi imamoğluna tatil yapsın konser yapsın akraba kayırsın diye vermek mantıklı mı? zaten imamoğlu na oy verenler de pişman. imamoğlu nu bitek hdpliler seviyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Vallahi şu an ülke hiçbir partinin yönetmesiyle düzelecek değil. Biri ülkeyi satar biri şikayet eder biri konser yaptım der cebe atar biri köprü yaptım der yabancı fırmalara kaptırır ülkeyi biri bebek öldürür biri ib. ne çkr kndını sktrr. Ülkeyi mahvettiler. Namuslu bir kişi çıkıpta bu ülkede olanlark durduramaz.
Ibb nin elinde olmasa kesin o bütçeyle ülkeyi kalkındırırdık
516 milyar lira. içişlerinde mitte adalette böyle bütçe yok.
Olan bütçeyi neye harcıyoruz?
Tayyip düşmanlığı o kadar gözlerini kör etmiş ki pişman falan değiller. O gelmesin yeter kafasındalar. Ama bırc batagında ve ha bire suya zam yapıyor bitirdiler istanbulu
bence pişmanlar abi keşke yerel seçimler bir daha yapılsa.
2019 da da hizmet yoktu mecliste çoğunluk değiliz diye kandırıyorlardı şimdi mecliste çoğunluklar gene hizmet yok halk artık uyanmıştır akraba kayırmalar konserler vs.
CHP hiç bi zaman hizmet etmemiştir arastırmıyor kimse. Hizmeti Akp ile tanıdı bu millet. Şimdiki gençler bu şekilde gördü Akp öncesi İstanbul'da çöpler toplanmıyordu deniz kokuyordu zehir akıyordu hep tayyip temizledi. Şimdi yine eskiye dönmeye
Basladı
Ülkeyi Erdoğana vermişiz ona burayı emanet etmek çok mu?
Tayyibin oğlu bilo yonetsin demi 🤔
En son Almanya da esnaf ziyareti yapıyordu
Ve bi yayına çıkıp ülkeyi berbat ingilizcesiyle şikayet etti
@HakanBaba13 bunu bilmiyordum 😂 bi belediye başkanının başka şehirlere veya ülkelere gidip konuşma yapması ve şikayetler etmesi kadar saçma bir durum yok
çok kibirli bir adam kendini bişey sanıyor
maalesef devletin parasıyla gidip devleti kötülüyor. Ağlanacak halimize gülüyoruz. Halk olarak şu an baştakileride bu beledıye başkanlarınıda indirmek elimizde ama herkes susuyor. Herkes şikayetçi ama herkes sus pus
Onu tercih edenler; tuvalet terliğini tercih eden kesimlerden. Tekrar seçim yapılsa tekrar kazanır gibi. Memnun olmasalar bile onu seçerler. Daha da komiği ne biliyor musun; koyun diyerek diğer seçmenleri eleştirmeleri 😄
Vallahi hiçbirini desteklemiyorum Allah hpsinden sorsun inşallah.
@HakanBaba13 inşallah
Sen hangi şehirdesin peki. Belediye başkanın hangi ülkeye gidiyor 🤣
Kimse İstanbul u imamoglu kadar kötü yönetemez.
Hepsi aynı poh
murat kurum mühendisti be abicim
İmar affını verecek mühendisin