Arkadaşlar ben herhangi bir parti taraftarı olmamakla birlikte kürdistan naraları atan terörist savunuculuğu yapan hiçbir şahısla birlikte olmam. Gercek bir türkünde bu hassasiyeti göstermesi beklenir.(yorumlarda çizgiyi aşan olursa direkt engelliyorum)
Evleneceğiniz kişinin siyasi görüşü sizin için önemli mi?
Yahudi olmadığı sürece sorun yok. Yahudilerden nefret ederim. Onlar tıpkı bir sıçan gibidir. Pis işlerle uğraşırlar ve herkese hastalıklarını bulaştırırlar.
Kesinlikle kırmızı çizgim. Bu konuda asla esneme payı bırakmıyorum. Hele hele akp ve onun dönek ortağı mhp başta olmak üzere, Atatürk milliyetçiliğine ve inkılaplarına aykırı düşüncede olan hiç kimse ile gidilecek yolum yok!
Takmamm siyasi görüşü önemli değil siyaset sevmem onlar rara kazanıyor saraylarda bolluk içinde ben tek dünya kurmak istiyorum içinde karimin olduğu bi dunya
Ben atatürkcüyken hayatımada Kürdistan kurmayı hayal eden selo ne zaman çıkar apo ne zaman çıkar diye savunan erkeği hayatıma almam ya soyunu ırkını unutan verdiğimiz şehitleri unutanın bacısını *
Haklisin ve bu algı şu an yok suriyeliler dolunca ya biz tek milletiz anlasalar cahiliye işte az bir kısım güney doğuda ki akıllar yıkanıyor vs milliyetçi adamlarda var evinde misafir oldugumuz
Ya umursamayın çünkü siyaseti herkes kendi eksende siyaset için bir birine kuzenlere baksana ayrımcılığa evlenin öyle biriyle istedim o yani onu demek istedim
Onemlı tabi. Bu bayrağı bu devleti tanımayan saygı duymayan Türklüğümü soyumu hiçe sayacak her türlü siyasi görüşün karşısında dururum ! Dünya guzelı olsa umrumda degıl