Gündem Devlet izin verse filistin için savaşmaya gönüllü olur musunuz? MaryOnACrosss Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor evet cihat yapmak farzdır hayır araplar için savaşamam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Devlet izin verse filistin için savaşmaya gönüllü olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
erkekişi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl https://www.youtube.com/embed/i0tIUTYYILIYok öyle bir dünya. :) 0 1 Yorumla erkekişi 1 yıl Ar*plar için bir gram Türk kanı dökülmesine gerek yok. Yorumla
L0veelatte Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Devletin dostu olmaz siyasi çıkarı olur. Başka devlet için gönüllü savaşmam. 1 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl para karşılığı giderim. güzel bir para bırakırsam aileme. evet giderim 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Gündem konusunda 395 cevap paylaştı. Baykot yapanları gönderelim madem çok düşünceliler savaşsınlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Onlar tam tersini servet versen yapmazdı, dolayısıyla elbette ve mantıken hayır. 0 0 Yorumla
GuardianOfAngels Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İsraile yardım etmeye mi gidiyoz 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Askere bile zorla gittim, kim sîker Filistin’i 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yok öyle bir dünya. :)
Ar*plar için bir gram Türk kanı dökülmesine gerek yok.
Devletin dostu olmaz siyasi çıkarı olur. Başka devlet için gönüllü savaşmam.
para karşılığı giderim. güzel bir para bırakırsam aileme. evet giderim
Baykot yapanları gönderelim madem çok düşünceliler savaşsınlar
Onlar tam tersini servet versen yapmazdı, dolayısıyla elbette ve mantıken hayır.
İsraile yardım etmeye mi gidiyoz
Askere bile zorla gittim, kim sîker Filistin’i
neden savaşıyoruz hiç düşündün mü
Hayır.
Zaten gitmek isteyen her türlü gider.
Para verse gitmem