2024 yeni yıl milli piyango 400 milyon TL ydi 2025 yeni yıl milli piyango büyük ikramiye 600 milyon TL oldu 31 Aralık gecesi çekilecek olan çekilişte talihli ve talihliler belli olacak
Tam Bilet 600 TL
Yarım Bilet 300 TL
Çeyrek Bilet 150 TL. Olarak belirlendi
Peki ya siz ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bana çıkmaz zaten
Kader kısmet
Milyonlarca bilet basıyorlar, millet de gidip alıyor para çıkacak diye. Kazanan yine kasa.
Geçen sene büyuk ikramiyeyi 1 sayıyla kaçımıştım teselli ikramiye almıştım ayrıca aeçen sene 20 bilet satın almıştım bir tanesine 4 milyon TL bir tanesine teselli ikramiye 1 tane 750 bin 4 tane 5 bin 1 tane 30 bin 5 tanede amorti denk gelmişti bu sene kısmetse şeytanın bacağını kırmak istiyorum geçen sene büyük ikramiyeyi kazanmak istiyorum bakalım kader kısmet
Hee ben de Trump’ın sol dаşşağıyım
İster inan ister inanma ben ciddiyim
@MFBH22 nerde satıyorsun abla tamam söyle senden alalım
@__Kerem ben satmıyorum farklı bayilerden ve seyehat ettiğim şehirlerin bilinen bayilerinde alıyorum çıkıp çıkmayacağı şansa kalmış
Sahibi güven vermiyor. Borç bilemem ödemeyen torpilli biri. Hile olacaktır.
Hile döndüğünde bende şüpheliyim çünkü yanlış bilmiyorsam 2020 den beri yarı İtalyan şirket olan SİSAL şans kontrolünde ondan önce Türkiye varlık fonu kontrolündeydi
vakti zamanın da 1-2 kazı kazan oynadım hepsi o
Acilen bir bilet almalıym
Şansına guveniyorsan al derim
Güvenmiyorm haha
Geçen sene bana teselli ikramiye denk gelmişti buyuk ikramiyeyi 1 sayıyla kaçırmıştım varyaaa çok sinirlenmiştim çokta sevinmiştim
Ohaa bu yıl kesin tutturursn
Tabi 400 milyon alırdım ama 400 Bin 63 teselli ikramiyesinden biriydi Bu yıl tutturursam dünyalar benim olur ya keşke ama çok zor imkansız değil bu senede deneyecem
Haram ve günah uzak dırun
Mekruh diyorlar ama küçük bir kısmını yetime öksüze yoksula verdiğimiz zaman helal olur diye bilirim
Yanlış biliyorsun
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
İçki, kumar, dikili taşlar, fal okları şeytan işi iğrenç şeylerden ibarettir. Bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.” (Maide Suresi, 90. Ayet)
Haram ve günah olan birşeyin hayrı olmaz bil haramları helalleştirmeye çalışma şirke girer bu
Bereket versin
Haram para