Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi işe alınacak olan profesör ilanında “Dünyada mutluluğun formülü’ konusunda çalışmaları olmak” koşulu arıyor. Selçuk Üniversitesinin mutluluğun formülünü bulan profesör araması sosyal medyada günün konusu oldu.

Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi işe alınacak olan profesör ilanında “Dünyada mutluluğun formülü’ konusunda çalışmaları olmak” koşulu arıyor. Selçuk Üniversitesinin mutluluğun formülünü bulan profesör araması sosyal medyada günün konusu oldu.
Keşke olsa öyle bir şey. Eksiklik hayatta değil, zihinlerimizin içinde. Belki de beklentiler ile paraleldir ne kadar mutlu olduğumuz ya da olamadığımız
Mutluluğun formülü, bence kişisel değerler ve yaşamın anlamıyla doğrudan bağlantılıdır. İnsanlar farklı şeylerden mutluluk bulurlar, ama genellikle birkaç ortak unsur vardır. İlk olarak, kendini kabul etme ve özsaygı çok önemli. İnsan kendisini olduğu gibi kabul ettiğinde, dış dünyadaki etkilere karşı daha dayanıklı hale gelir. Ayrıca, sağlıklı ilişkiler kurmak da mutluluğun önemli bir parçasıdır. Aile, arkadaşlar ve yakın çevre, duygusal dengeyi sağlamada büyük rol oynar. Anı yaşamak, sürekli geleceği düşünmek yerine mevcut anın değerini bilmek de mutluluğu artırır. Son olarak, amaç ve anlam duygusu, yani hayatın ne için yaşandığını bilmek, kişiye derin bir iç huzur ve tatmin verir. Mutluluğun formülü, bu unsurların dengeli bir şekilde bir araya geldiği, kişisel farkındalık ve tatminle şekillenen bir süreçtir.
Kimse hakkında çok düşünmeyeceksin. Kafaya takma olayını hayatından çıkarıcaksın. Rahat olucaksın. İnsanlara çok kötü eleştiriler yapmayacaksın. Sizi iyi hissettirmeyen her türlü şeyden uzak duracaksın. Sağlam da 2 dostun oldu mu gelsin mutluluk 🌸
Az insan çok mutluluk mu diyosun
Mutluluk anlar bütünüdür. Ortak tek bir duygu gibi gözükse de kişiye göre değişir. Algısal bir kavram ve ben kelebeğe benzetirim. Konması gerekeen bir sürü insan var. Sen ben başka biri ve bu yüzden her dakika mutlu olamayız.
Cevap
8Cevap
Mutluluk sağlıklı olmaktır ve sevilmektir bana göre
neden bunu arıyorlar? rektör depresyonda mıymış?
mutluluğun formülü sağlık, huzur, özsaygı ve sevgi, aile, minimal yaşam ve farkındalıktır.
Ben
Kocam (şu an yaziştigim beyefendi ömür boyu benimle kalırsa)
Güzel bı ev
Iyi bı gelir
Evlilik, nişan, kına hepsi atlatilmiş
Rahat rahat dizi bakiyoz beraber çekirdek citleyib 😍😍
Mutluluğun formülü etli ekmekle kaplı 3 metre uzunluğunda bir masadır 😅✌️
Sağlığın ıyıyse ve bir amacın varsa gerıde kalan hersey yardımcı enstrüman olur..
Mutluluğun formülü çok açık
Bir sen bir ben bir de bebek
Tiktok hesabı mı açmış? Nerede yayınlamış bu mizah şovunu?
Mutluluğun formülü çok açık bir sen bir ben birde bebek sjjsjsjs
Mutluluğun formülü kanaattir
O ne saçma şey ya , şaka mı bu 😃
Sacma canım seylerde uzerımıze yok
Sanırım ben bıldum para kadın
Ben biliyorum ama profesör değilim🙂
Profesöre gerek yok. Bence mutluluğun tanımı Erdoğanın gitmesi🥰🥰🥰
Bence sadık bir eş mutlu bir yuva ve sağlık ve geçimini sağlayacak ele güne muhtaç olmadan para gerekiyor
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Tabi ek olarak cinsellikte buna dahil ama çünkü düzenli cinsel hayatı olanlar çok daha mutlu
Formülü veriyorum = PARA + AŞK
Bulur inşallah
Pizza
Kendinde buyuk kismi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?