Gün geçmiyor ki Mustafa Kemal'in kurduğu ülkede onun emanetine bir balta daha vurmasınlar. Terörist başını meclise sokanlar Atatürkçü subaylara savaş açmışlar. Savunması da "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" demek siyasi söylemmiş, acaba RTE'nin askerleriyiz deseler siyasi söylem sayılacak mıydı..
Bebek katili terörist başını saltanatları uğruna meclise çağırırlar Musafa Kemal'in Askerleriyiz diyenleri ordudan ihraç ederler. İşte bunların yerli ve milliliği bu kadar. 2. çözüm süreci ihanetini ufaktan ufaktan yaşıyoruz
Müyesser Yıldız 16 Ağustos 2024’de Özel Kuvvetler Konutanlığı mezuniyet töreninde subayların Harbiyelilerin okuduğu andı okuduğunu ve Milli Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanının alkışladığını tespit etmiş.
16 Ağustos 2024’de okununca alkışlanıyor, 30 Ağustos’ta okunup arkasında “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye haykırınca İHRAÇ.
Öcalan’ı TBMM’ye getirtmek isteyenler ile Harbiyelileri ihraç etmek isteyenler aynı kişiler.
Türk subayı ve askerine zerre kadar değer verseler askeri hastaneleri açar, Mehmetçiğin yaralandığı zaman doğru dürüst sağlık hizmeti almasını sağlarlardı. Teşekkürler Müyesser Yıldızferpartisi
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Biz hep Mustafa KâmaL in askeriyiz diyenlerden çektik...
Siz hiçbir kemalistin PKK bitecek ! Dediğini duydunuz mu ben duymadım. O sebeple ilahlaştirilmis birinden değil de doğrudan yana olunsa hiçbir problem kalmayacak. Türkiye'deki üniversite mezunlarının %98'i Çanakkalede ikinci bir kumandanın ismini bile bilmiyorsa o tarihi yazan da okutan da ingilizdir. Allah Vatanı Milleti böyle insanlardan muhafaza etsin inşallah.
Atatürk 1881-1919 filmini izle Tarihi 2 saatte anlarsın Tarihi İngiliz yazmış Yalan Yani bu kadar hainlik olmaz Atatürk İngilizlerin anasını belledi İngiltere'de hükümet düştü Yunanistan'da cunta yönetimi ele geçirdi Sen tarihi püsküllü deli KADİR sahtekarından mı öğrendin
Hayır tabiki de ben Mustafa KâmaL'a paşaya karşı bir insan değilim ki onun şakşakcilarina karşıyım. Anasını belledigi ingilize Anadolu'nun İngiliz valisi olmaya adayım diyen birinden karşı olamam ki. 1. Dünya Savaşı'nda yenilmiş bir Osmanlı imparatorluğu İstanbul işgal edilmiş, istiklal caddesindeki pera palas otel İngiliz istihbarat merkezi olmuş ve orayı yol geçen hanına ceviren bir Osmanlı subayı... Anadolu’da İngiliz idaresinden o kadar da rahatsızlık duyulmaması gerektiğini söyledikten sonra yav, bu topraklar üzerindeki İngiliz idaresinde bir vali olarak çalışmaya hazır olduğunu gazeteci aracılığıyla işgalci yetkililere şöyle iletmiştir:
“Eğer İngilizler Anadolu için sorumluluk kabul edecek olurlarsa Britanya idaresinde bulunan tecrübeli Türk valileri ile işbirliği halinde çalışmak ihtiyacını duyacaklardır. Böyle bir selahiyet dâhilinde hizmetlerimi arzedebileceğim münasip bir yerin mevcut olup olmayacağını bilmek isterim…” KAYNAK: Price’ın Extra-Special Correspondent (Çok Özel Yazışmalar) adlı kitabından (1957, sayfa 104) aktaran; Gotthard Jaeschke, Kurtuluş Savaşı ile İlgili İngiliz Belgeleri, Çeviren: Cemal Köprülü, Türk Tarih Kurumu Yayınları, Ankara 1991, sayfa 98.
Yunani denize falan diyeceksindir şimdi onu da aciklamami istermisin? Mesela kullandigimiz harfler konuştuğumuz dil, anayasanın hepsinin nerelerden alındığı falan. Bizim zaten bir anayasamız vardı ya hani şeriat kanunlarının geçerli olduğu...
Neyse ben artık yazmayacağım siz bildiginiz ile mutlu olun. Allah herkesi sevdiği ile beraber eylesin. İnandiginiza emanetsiniz 👋