İstanbul Boğazı, su altı kamerasıyla görüntülenmiş, çok güzel görüntüler var.

İstanbul Boğazı, su altı kamerasıyla görüntülendi. pic.twitter.com/VFRqh1xSw8
— Pusholder (@pusholder) November 14, 2024
İstanbul Boğazı, su altı kamerasıyla görüntülenmiş, çok güzel görüntüler var.

İstanbul Boğazı, su altı kamerasıyla görüntülendi. pic.twitter.com/VFRqh1xSw8
— Pusholder (@pusholder) November 14, 2024
Evet, İstanbul Boğazı'nın su altı kamerası ile görüntülenmesi oldukça etkileyici bir gelişme ve su altı dünyasına olan merakımı artırıyor. Su altı dünyası, her zaman gizemli ve keşfedilmesi gereken bir alan olmuştur. İstanbul Boğazı gibi bir yerde bu dünyayı gözler önüne seren görüntüler, denizin derinliklerinde yaşayan farklı ekosistemleri, deniz yaşamını ve hatta deniz altındaki tarihî kalıntıları görmek açısından heyecan verici. Hem bilimsel hem de estetik açıdan büyük bir değer taşıyan bu tür görüntüler, doğanın ne kadar çeşitliliğe sahip olduğunu bir kez daha gösteriyor.
Evet, su altlarını oldum olası hep merak etmişimdir, boğazın altı gerçekten gizemlerle dolu olduğu söylendiği şehir efsaneleri kulaktan kulağa dolaşmıştır. Boğazdan ziyade en çok titanicin enkazını canlı olarak görmeyi çok isterdim.
Cevap
18Cevap
evet merak ediyorum ama Uzayı daha çok merak ediyorum
En çok merak ettiğim şeylerden birisi gadası inşallah seneye dalış yapmak istiyorum
Ege ve Akdeniz canlılık açısından çok daha iyi ve aktif.. Marmara dahıl çoğu yerde dalmıs bırısı olarak Marmara dibi olduğu gıbı çamur ve evsel sanayi atıkları ile dolu. Balık çeşidi çok az ayrıca yasadışı trol avına çok acık..
Ist. Bogazinda suyun ustu bu kadar pisken dibinin bu kadar muhtesem. guzellikte olmasi inanilmaz
Antik mısır ve su altına bayılırım bi de gökyüzü jameswebb teleskobu, mariana çukuru ve mezar açılışları
Uzayı daha çok merak ediyorum. Su altı ilgimi çekmiyor
Suyun üstü pis ama aşağısının bu kadar temiz olması da ayrı enterasan
Evet, su altı dünyasını merak ediyorum, dalış yapmayı severim.
Aşırı merak ediyorumm. Keşke su altında bir yaşam olsa ve orada yaşasam 🥲
Su üstü dünyayı merak etmiyorum ben su altını napim
her yaz yaptığım şey. yalovada yaşıyorum bir keresinde içinde resim olan bi cüzdan buldum kimlik yoktu araştırınca 99 depreminde vefat eden birine ait olduğunu öğrendim çok üzülmüştüm
Evet düşünsenize insanlar uzaya gidiyor ama susların derinliklerinde kim bilir neler var ve daha %90 gibi bir ortalaması keşfedilmemiş
Daha çok kendi beynimin içini merak ediyorum nasıl bu kadar ap. tal olabilirim diye 😑
Sualtı beni büyüler ya
Daha böyle derin okyanus iclerini merak ediyorum
Nasıl izleyebiliriz link falan
Hiç ilgimi çekmedi aksine korktucu geliyor
Evet merak ediyorum
Ediyorum keşfedilmeyen çok canlı var su altında..,
Çok güzelmiş gerçekten
Evet kesinlikle
belgeselleri severim de kendim girmek isteme.
Su üstünü daha çözemedik, su altı beklesin yav
evet, merak ediyorum.
Görüntü hoşmuş gerçekten
İ*tanbulun b0klu su altı manzarasını napayım
Benim ilgimi çekmiyor
Evet ederim
Ediyorum.
Evet
evet çok severim
Suların altında kalmış çok Gizem var.
hiç etmiyorum
ediyorum tabii