Sürekli bebek kadın ya da intihar haberi cikiyo bu kadar neden çoğaldı bu haberler sizce? İçim almiyor artık bu olanları anne bile bebeğine bunu yapıyorsa kopsun artık kıyamet 😔
Gayrimeşru ilişkiler ya da geçimsizlik bunalım mutsuzluk koca şiddeti kısaca neresinden tutarsan tut iş ekonomik boyutlara dayanıyor ve ekonomik öteye gittikçe bu ve benzer olaylar her geçen gün daha da artacak ve tırmanacak
erkekler de öldürüyorlar ama nedense haber değeri yok ne yazık ki. İnsan yerine konulmuyor kısaca medyatik değeri yok. Halbuki olaya insan olarak bakmak gerekir. Bu olayların çok sık artmasının en büyük sebebi ekonomik sebeplerdir.
Birde caydırıcı cezası olmaması bence kadınları geçtim bebekleri tecavüz ya da canına kast eden insan kesinlikle ötenazi uygulanmalı başka türlü olmuycak
istersen en şiddetli cezaları yap yine önünü kesemezsin. Önce eğitim lazım önnüne gelen anne baba olursa böyle olur. Ekonomik koşul desen o da yok. Bunlar iyileştirilmeden hiçbir şey iyi olmaz. Bir zamanların güney amerika ülkeleri gibiyiz
Bu saatten sonra ekonomi duzelebilir belki ama eğitim ve cahiliyet ne kadar düzeltilebilir bilmiyorum öyle bı nesil geliyoki Rabbim serlerinden korusun diyorum