En büyük suçlu aile mi?
İstismar eden kişi/kişiler mi?

En büyük suçlu aile mi?
İstismar eden kişi/kişiler mi?

suçlu olan devlet ve sahip çıkamayan aile 10 yaşında çocuk dışarıda tek bile dolaşamaz devletin suçu da haberlerde ğğ bu bu oldu bu öldü napalım olan oldu yaww deyip ağlamak yerine bu olaylar için şöyle bir çözüm yolu geliştirdik diyememesi çözüm bulun kardeşim öyle bir ceza koyun ki g0tü titresin milletin yapamasın suç işleyemesin anladın mı o kadar askeri güç ve yapılan yatırımlar iç huzur sağlanamadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor
Aids yani hiv tedavi edılebılır bır hastalık ve dünya sağlık örgütü bu hastalığı kronik hastalıklar lıstesıne almıştır.. bu kardesımız çok küçük yaşta bu duruma kalmış çünkü tedaviye başlamasa bıle 5 sene sonra bağışıklığı cokertır.. çok üzücü Allah aılesıne sabır versin
Amin
O zaman tek çare birçok suçtan arananlara ve cinsel istismar suçlularına susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak
Cinsellik yaşı çok düştü bu olayda başka bir şey var diyorlar ama genel anlamda cinsellik yaşı 10 yaşa düştü aileler çok rahat ahlakı ogretmiyorlar ve 10-15 sene sonra bence aids gibi hastalıklar şimdikinden daha çok yaygınlaşacak çok yazık
10 yaş mı abartmayın 15 desen anlayacagim ama 10 yaş ilkokul çocuğu
Valla yapan çocuklar vardır fırlama olanlar emin olun yaş çok düştü o yüzden şimdiki 20 yaşların kızları büyük gosteriyor koca koca göğüsler hiç o yaşta olur mu? Normal degil
10 yaşında yapanı yıllar önce gördüm.
Abartmayın onun aklı yok ya Arabistan'da bile 10 yaşında yapan vardır ama aşırı derecede nadir. 10 yaş ilkokul çocuğu daha beyni çalışmıyor
15 deseniz anlayacağım ya bu sitedekiler ütopya da mı yaşıyor ya herkes saçmalıyor cidden. Biri de diyor ki ben 30 yaşında olup 50 yaşındakiyle evlenen çok gördüm cidden ben buradakilerden şüphe ediyorum
@berilmutsuzolanhanii adı üstünde ya çocuk. Kendinistiyor demiyiruz biz ona. İstismar diyoruz.
10 yaşındaki çocuk yapıyorsa gene kendi yaşıtı kızla yapıyor kandırıp zaten farkında değilsiniz sanırım sosyal medyada mizah sayfaları altında cinsellik var açık saçık videolar var çocuklar çok kolay erişiyor
Cevap
12Cevap
aile suçlu bence
Bu güne kadar farkedilmeyen şeyler medya sayesinde hemen gündeme geliyor artık insanların ne kadar kötü olduğunu görebiliyoruz.
Kesinlikle
Istismar değilse kendi merakının sonucudur. Kötü arkadaş insanı çöplüğe götürür.
Kesin bilgimi bilmiyorum. Ama açıklama yaptılar. Babası tarafından istisma r edilmiş.
Hayda vay aq bir bitmiyor bu sıkandal haberler her gün bir yenisi
Maalesef
Allah belalarını versin. Hıv virüsü 2-3 yıl kuluçkaya yatıp sonra AIDS'e dönüşüyor. O çocuk 9-10 yaşında istismara uğramıştır. Aile, öğretmen, komşu, akraba kim varsa tahlil yapılsın.
😔😔
Ben yaşamak istemiyorum artık
O zihniyetleri degistirmeyecek
En azından böyle haberleri duymam ve böyle pis bir Dünya'da yaşamam
Babasında da çıkmış öyle okumuştum bir haberde Allah kahretsin gerçekten
Galiba babası istismar etmis
İnsan kendi ailesine güvenemeyecekse kime güvenecek artık dünyanın sonu gelsin artık
İstismar olayı yokmuş. Zaten 11-18 yaş aralığı sürekli kendileri cinsel ilişki yaşıyor. Bunu bilmeyen yoktur.
Olur mu öyle şey ya İzmir çok modern çok çağdaş bir şehir hiç öyle şeyler yaşanır mı orada alla alla çok ilginç ya
Ne aptalca bir yorum
@EsMer-SeKer38 İzmirli msn
Bebekken istismara uğramış olma olasılığı yüksek. Durum ve aile araştırılmalı.
Kesin bilgimi bilmiyorum. Ama çocuk babası tarafından istismar edilmiş.
İstismar var ama başkalarına pazarlanma olayı da olabilir.
TR abiki oda olabilir
İzmir yine bildiğimiz gibi
Maalesef
Benim olmadığı kesin..
Allah ıslah etsin nereye gidiyor bu toplum
Bunu duydum maalesef
Çok utanç verici bir durum
Aynen.
Şaka gibi ya
Maalesef
Ne hale geldik
İstismar eden suçlu