Kayıtlara geçsin bunlar yarın toprak moprakta talep eder tıpkı özalın kuzey ıraktaki kürtleri ülkeye soktuktan sonra bazı kürtlerin toprak talep etmesi gibi. Toprak talep etmek ne bu arada gjdklf biz bizanstan 1071 yılında talep ediyoruz efenim bize açınız şu kapıları dedik. Sevmiyorum ya, sevmeyeceğim ne idu belirsiz tiplerin ülkeme kaçak, göçek gelmesini istemiyorum!
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hükümet aksiyon almadıkça mümkün değil
Hükümet yapıyor zaten de işte nasıl geçecek bu durum çözüm önerisi lazım bana
napıyorki kimi gönderdi kitle halinde giden varda bizmi görmedik
Zaten mültecilerin girmesine hükümet izin veriyor demek istedim
Araplar Kürtler kadar kötü değil buna emin olabilirsin
Gitmezler, yasa var gonderemezisn
Bunun için geciktik sanki
İmkansız değildir ya vardır bir çözümü çözüm odaklı olmalıyız
Başımızdakinin değişmesi
Kim gelecek ki? Hepsi kalitesiz geliyor bana özgür desen ayrı, baştaki desen ayrı of of Allah yardımcımız olsun cidden
Aminnnn
Geçti Bor'un pazarı
Sür eşeği Nideye
Ben işin çözüm kısmındayım yani Nideye olan yolculuk kısmındayım bir tık umutlu olmalı, çözüm aramalıyız.
Bundan sonraki gelecek mülteciler gelmesin diye sınırları güvenceye alabilirsin ama Türkiye'de olan, vatandaşlık alanları gönderemezsin. En ufak bir suç işleyen mültecileri dahi gönderelim desen %99'u yine kalır. Umit ozdag gencleri bir hayalle uyuttu ama 1940'larin Almanya'sinda değilsen kimseyi gönderemezsin. Umit Özdağ parladığı dönemlerde bana bir karikatür karakteri gibi gelirdi. Mancınıkla sınırın öbür tarafına fırlatacagiz diyordu ciddi ciddi. Az akıl mantık... Daha gerçekçi çözümler bulunsun. Kılıçdaroğlu davul zurna ile göndereceğiz diyor ümit mancınıkla göndereceğiz diyor, ben aklımı bu gibi şeylerle bulandırmam. Belki daha milliyetçi bir yönetim gelirse bunları entegre edebilir, o kadar. Hiçbirini gönderemezler hayal kurma
Lübnanda topla, tüfekle gönderdiler hepsini. Geçen Trump uyarı verdi mülteciler ülkesine falan diye ki o gönderir vatandaşlık alanlar tespit edilir teknoloji gelişti zaten çoğu mülteci maaşa bağlı, ekmek elden su gölden yaşıyor veya farklı sınava giriyorlar 2+2 çözüp tıp, eczacılık okuyorlar aldığımız nefesten güya haberleri olanlar mülteci mi bulamayacak olmadı haklı tembihleyeceğiz mülteci komşularınız gidene kadar zorluk çıkarın falan diye.
Mesela ben yabancı doktorlara gitmiyorum çünkü bilgi birikimleri bizim hekimler kadar yok beleşe okuyorlar bizim çocuklar 12 yıl bilek bükerken, veya esnaf olsam mülteciye bir şey satmam, ev sahibi olsam mülteciye kiralamam veya satmam. Biz böyle yapmasak yarın onlar bize böyle yapar hemde hiç hakları yokken
Fetöyü temizleyenler aldıkları mülteciyi mi bilmeyecekler ayrıca?
Bireysel yaptığın eylemlerin getirisi olmaz. Üstten yaptırım gelmesi lazım. Yaptırım gelse de bir şey çıkacağını sanmam. İsveç in kaderi Türkiye ile aynı sayılır. Kendi nüfusunun nerdeyse yarısı mülteciler, göçmenler. Bunları gönderemezler çünkü kendileri aldılar, hükümetleri istedi bunu. Hükümet sol hükümetti tâbii ama hükümet sağ olsaydı da ABD'nin baskısına dayanamazlardi yine. Aslında Trump dünyadaki göçmen krizini çözerse bu diğer ülkelere de sıçrar ki bu da çok zor. Önümüzdeki 4 yıl nasıl geçecek göreceğiz
Bende istemiyorum hepsi gitsin
Onlar yapıştı kaldılar
İktidar değişince hepsi yollanır.
Kimi seçeceğiz ki hepsi birbirinden kötü
Avrupaya itmek
Onlar bize itiyor ama 🤣
burada yazamayacağım ortam oluştuğunda bunların önünde kimse duramaz soluğu yunan sınırında alır hepsi
Geçti o
Vardır bir çözümü düşünmek lazım
Araştırma ödevin mi var yaz bana
Yok ben böyle bir insanım severim tarihi, siyaseti, strateji geliştirmeyi, mantık yürütme ve çözüm üretmeyi.
Ben de severim konuşalım bunu özelden
İşim var üzgünüm hem anonim kalmak daha sağlıklı geliyor bana