Bürinün kanlı mı kansız mı olduğuna sen mi karar veriyorsun? İnsanlara hakaret etme özgürlüğünü size kim veriyor anlamıyorum. Kim olursa olsun ne kadar nefret edersen et hiç kimseye hakaret etmeye hakkın yok. Az bile ceza almışsın
Aynen kendimize hakaret ettirmek istemememiz güçle alakalı hiç hak değil jdmdmdmdmd sizin partinizi de zihniyetinizi de partizanlığınızı da Allah yardımcınız olsun ne diyeyim jxmdmdmd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bürinün kanlı mı kansız mı olduğuna sen mi karar veriyorsun? İnsanlara hakaret etme özgürlüğünü size kim veriyor anlamıyorum. Kim olursa olsun ne kadar nefret edersen et hiç kimseye hakaret etmeye hakkın yok. Az bile ceza almışsın
Ne olmalıydı ceza peki?
En azından bir daha kimseye hakaret etmeye cesaret edemeyeceğin kadar uzun bir hapis cezası olabilirdi. Mesela 2 yıl ve üzeri
Senin gibi kafalar güçlenince böyle oluyor işte.
Aynen kendimize hakaret ettirmek istemememiz güçle alakalı hiç hak değil jdmdmdmdmd sizin partinizi de zihniyetinizi de partizanlığınızı da Allah yardımcınız olsun ne diyeyim jxmdmdmd
Parti ve ben. 😆 Ve de partizanlık 😆
Aynı aynı.. 😆 hüküm var, yargı var, yürütme var. Üç erki iki yorumda topladın kendinde. Çok tanıdıkkkk.
Kudurun ya siz anca bundan anlıyosunuz ne güzel kudurtuyo sizi ndkdmdmd
Daha ilk yorumdan belliydi zaten.
Daha dikkatli ol polemiğe girme artık bir gün bile hapis yatma olayı geliyormuş.
Bayağıdır duruldum mecburen. Beş sene başka suç işleme dedilerdi. Daha bir iki senesi var.
Önemli birimi ondanmi ceza aldınız
Bence çok önemsiz. Hatta eksi önemli. 😆
Kimki 🤔
Demeye korkayrum.
Oldu o zamn deme benimde başım belaya girer şimdi, 😂 gecmis olsun diyim
Hahaha. Teşekkür ederim.
malum kişi mi
Yorum yok 😆
söyle bir şey olmaz biz bizeyiz :D
Korkayrum.
Kime ve nerden yazdın
Facede. Kim olduğunu yazmaya da korkayrum şimdi 😆
Twitter değil mi
Face.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
Twitter mı?
Faceydi. Eskiden ama henüz dosya kapanmadı.
Cidden mi
Maalesef.
Kime peki
Onu demeye korkayrum.
Anladım :)
Çok anlayışlısınız 🌹
Nerde yazmıştın?
Vaktiyle Facebook'ta. Cezayı aldıktan sonra daha beş sene geçmedi.