Gündem 21 gü Bugün doğum günüm ve hiçkimse kutlamadı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yalnızları oynuyorum resmen. :( Bugün doğum günüm ve hiçkimse kutlamadı? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 45 21 gü mutluluk seninle olsun... 2 2 Yorumla Soran 20 gü Amin inşallah 🙏🏻 Yorumla Adanaaşk 19 gü Amin..❤️ Yorumla
CaptainVenture Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% 21 gü Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yılların olsun inşallah 1 1 Yorumla Soran 21 gü Teşekkür ederim inşallah. 🙏🏻 Yorumla
GiardanoBruno Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 21 gü Doğum günün kutlu olsun ne tarz film muzik seviyorsan söyle bir kaç tane paylaşayım film gecesi yaparsın. 0 1 Yorumla Soran 20 gü Yeni bakıyorum yorumlara k. bakma dün rasthele actim birseyler. Tesekkur ederim.🥰 Yorumla
İciDisi1Yakisikli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 21 gü İyi ki doğdun, nice mutlu huzurlu yaşlara..Merak etme bu durumu yaşayan tek kişi sen değilsin.İyi hisset, iyi ol. 0 1 Yorumla Soran 20 gü Dimi ama 🙏🏻😇 teşekkür ederim.🧡 Yorumla
YakışıklıBey34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 21 gü Doğum günü kutlanan bir şey miymiş bizimkilerde kutlamaz sorun ettiğin şeye bak 0 2 Yorumla Soran 21 gü Arkadaşım öyle partili kutlamadan bahsetmiyorum hani ararlar mesaj atarlar ya hiçkimse yazmadı aramadı, evdekiler de aynı şekil... Yorumla YakışıklıBey34 21 gü Ne fark eder 22 yaşındayım daha mesaj veya laf arasında bile doğum günümü kutlamazlar bu bir sorun değil Yorumla
özgürruhluminik Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 21 gü Hayatına güzellikler ve huzur girmesini diliyorum 0 1 Yorumla Soran 20 gü Teşekkür ederim🙆🏼♀️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) 21 gü Happy birthdaaaayyyssss cumartesi de benim doğum günüm yaşlanıyorum ya hüğhüğ auxhuahdbdjfkaç yaşına girdin kiiz 0 1 Yorumla Soran 20 gü Teşekkür ederim 25 oldum. Cmtesi buraya yaz bizde seninkini kutlayalım🥰🦂 Yorumla
L0veelatte Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 21 gü Doğum günün kutlu olsun <3 :) Üzülme sakın :) 1 2 Yorumla Soran 20 gü Teşekkür ederim. Üzülmedem aslında hatırlanmadığım için bir an bozuldum. Sonra dedim ki demek ki artık seninde bazı insanları unutma vaktin gelmiş. Yorumla L0veelatte 20 gü İyi düşünmüşsün. Sana değer veren seni hatırlayan insanlara değer vermelisin doğru düşündün. Yorumla
zezeile_ Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 21 gü doğum günün kutlu olsun 💗 0 1 Yorumla Soran 20 gü Teşekkür ederimmm💫💃🏻 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% 21 gü Ben bilmiyodum dün söleseydin 0 1 Yorumla Soran 20 gü Nasil soyleyecem😅😅 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 21 gü Geri kalan ömrün daha mutlu olur umarım. 0 1 Yorumla Soran 20 gü İnşallah 🙏🏻😇 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 26 21 gü Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun 0 1 Yorumla Soran 20 gü Sağ ol🧡 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 21 gü Doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara 0 1 Yorumla Soran 20 gü Sağ ol 💚💚 Yorumla
nara2024 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 21 gü Ben de dun tek basıma kutladım 0 2 Yorumla Soran 20 gü Geçmis dogum gunun kutlu olsun demek sende akrep burcusun🧡🙏🏻 Yorumla nara2024 20 gü Tesekkur ederım senın de dogum gunun kutlu olsun🫶🏻evet akrebım Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Guru Yaş: 36 21 gü Doğum günün kutlu olsun 0 2 Yorumla Soran 20 gü Teşekkür ederim.🙏🏻 Yorumla Subayyyy51 20 gü Rica ederim yaş kaç oldu Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 68% 19 gü Gündem konusunda 5,1b cevap paylaştı. boş ver gitsn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 21 gü Doğum günün kutlu olsun beybi💕💕 0 1 Yorumla Soran 20 gü Sağ ol beybiii💚💚 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
mutluluk seninle olsun...
Amin inşallah 🙏🏻
Amin..❤️
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yılların olsun inşallah
Teşekkür ederim inşallah. 🙏🏻
Doğum günün kutlu olsun ne tarz film muzik seviyorsan söyle bir kaç tane paylaşayım film gecesi yaparsın.
Yeni bakıyorum yorumlara k. bakma dün rasthele actim birseyler. Tesekkur ederim.🥰
İyi ki doğdun, nice mutlu huzurlu yaşlara..
Merak etme bu durumu yaşayan tek kişi sen değilsin.
İyi hisset, iyi ol.
Dimi ama 🙏🏻😇 teşekkür ederim.🧡
Doğum günü kutlanan bir şey miymiş bizimkilerde kutlamaz sorun ettiğin şeye bak
Arkadaşım öyle partili kutlamadan bahsetmiyorum hani ararlar mesaj atarlar ya hiçkimse yazmadı aramadı, evdekiler de aynı şekil...
Ne fark eder 22 yaşındayım daha mesaj veya laf arasında bile doğum günümü kutlamazlar bu bir sorun değil
Hayatına güzellikler ve huzur girmesini diliyorum
Teşekkür ederim🙆🏼♀️
Happy birthdaaaayyyssss cumartesi de benim doğum günüm yaşlanıyorum ya hüğhüğ auxhuahdbdjf
kaç yaşına girdin kiiz
Teşekkür ederim 25 oldum. Cmtesi buraya yaz bizde seninkini kutlayalım🥰🦂
Doğum günün kutlu olsun <3 :) Üzülme sakın :)
Teşekkür ederim. Üzülmedem aslında hatırlanmadığım için bir an bozuldum. Sonra dedim ki demek ki artık seninde bazı insanları unutma vaktin gelmiş.
İyi düşünmüşsün. Sana değer veren seni hatırlayan insanlara değer vermelisin doğru düşündün.
doğum günün kutlu olsun 💗
Teşekkür ederimmm💫💃🏻
Ben bilmiyodum dün söleseydin
Nasil soyleyecem😅😅
Geri kalan ömrün daha mutlu olur umarım.
İnşallah 🙏🏻😇
Kartallar yalnız uçar.
Doğum günün kutlu olsun
Sağ ol🧡
Doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara
Sağ ol 💚💚
Ben de dun tek basıma kutladım
Geçmis dogum gunun kutlu olsun demek sende akrep burcusun🧡🙏🏻
Tesekkur ederım senın de dogum gunun kutlu olsun🫶🏻evet akrebım
Doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim.🙏🏻
Rica ederim yaş kaç oldu