Ölümler cinayetler şiddet vb olaylar artıyor , haber kanallarında yayınlıyorlar ama artık sıradanlaşmış gibi tepki veremez olduk
Çocuklar kadınlar hayvanlar güçsüz olan erkekler istismara uğruyor
Hırsızlık dolandırıcılık, açlık sefillik, öfke kavga , cinsel sapkınlık, zina gibi şeyler artmış durumda
Bu kötü zamanda artık yaşamak istemiyorum..
Çocuklar kadınlar hayvanlar güçsüz olan erkekler istismara uğruyor
Hırsızlık dolandırıcılık, açlık sefillik, öfke kavga , cinsel sapkınlık, zina gibi şeyler artmış durumda
Bu kötü zamanda artık yaşamak istemiyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapılması gereken birçok suçtan arananlara ve halkı ağır yaralayanlara susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapması gerekiyor.
(Neden mi 1 mermi kafadan headshot çünkü kolayca her suçluyu yok etmek gerekiyor dünya üzerinden)
Eğitim eski tarihi kültürümüzden alınmadıkça kanunlar dinimize göre uygulanmadikca böyle devam
Şeriat şart
Kesinlikle
Ve Sadece kâfirler şeriata karşı çıkar
Katılıyorum kâfirler aynı zamanda ataturkculer
Haklısınız, doğal seçilim sonuçları. Zayıf olan elenir, güçlü olan kazanır.
Bu herzaman vardı bizler farkında değildik. ya da farkedecek olgunlukta değildik sanki bundan 10 20 30 sene önce dahami iyiydik hayır. Yapılanlar bilinmiyordu sadece insan aynı insan düşünce ahlak aynı bitmiş durumda
Ama daha bir yaygınlaştı günden güne artıyor
Sosyal medya sağolsun artık herkesin elinde canlı yayın yapan kamera var nasıl yaygınlaşmasın
Evet isste en büyük tehlike sosyal medya
Çok tehlikeli bir silah ve bunun uçuşa başka insanların elinde istediği gibi kullanıyorlar
Evet..
İlerisi için çok kötü günler geliyor sanki
Bunlar iyi günlerimiz zaten Allah o kadar sabırlı ki basimiza taş yagmasigina helak olmadigina dua edelim yoksa ne pislikler ne vahsetler gerçekleşiyor..
Bugün aynı şeyler bir muhabbette geçti. Lut kavminden ne eksiğimiz var ya da firavundan daha zalim insanlar var. Helak olmuyorsak yine Allah'ın rahmetindendir
Kesinlikle. Hâlâ yeryuzunde iyi insanlar var. Zaten kıyametin en büyük alametlerinden birisi yeryüzünde Allahuekber diyen tek bir müslüman kalmayınca kopacak kıyamet müslümanlar ve Yahudiler arasında savaş çıkacak Hatay civarında
Evet gide gide yaklaşıyoruz buna gibime geliyor
Bunlara ek olarak insanların ahlakı da terse gidiyor. Kiminle konuşsan birisiyle yatmasa bile cinsellik yaşamış oluyor. Temiz insan yok gibi.
Cidden öyle yaa sonumuz nolacak merak ediyorum.. kiminle konuşsam muhabbeti cinselliğe kaydiriyor yaşamadım diyorum anormal karşılanıyor ileride çocuklarım nasıl bir dünyada yasayacak... Kafam allak bullak
Neden senin gibi insanlarla konuşamıyorum ki ben. Neden yazdıklarım hep senin tersin çıkıyor.
Biz bozuk zamanda hayatta kalmaya çalışan normal insanlar oldugumuz için artık
Sürekli pis insanlara denk geliyoruz o kadar kişiyle konuştum aklımda kalan bir tane doğru insan olmadi
Peki birbirimize yazmamak için durduran ne? Neden bir çekinme bir güvensizlik?
😅😅neden mi nedenini yazıyım sana
Yaz bekliyorum :D :D
Benim hayatım da kötü
Neden
Ülke yibazlasti batti gidiyor yansin insallah
Ne konuda yobazlasma ki
Pahallilik terör kadin lara siddet baskı katliâmlar soygunlar
Evet kesinlikle nasıl bir ülkede nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya !
Akp ye verenler düsünsün
Kıyamet alamesi
Her şey fiyasko