Hemen hemen aynı Türkiyede yaşıyoruz normaldir tanrı Norveç dedi de bizmi hayır dedik. Toplumda stresin etkileri o kadar onemsemmiyor koştur koştur doktora tahlililer tetkikler
Ben normalde body yapardım dedim bunu 4 güne dusureyim 3 gün boksa gideyim bir spor salonuna girdik ilk 5 ders güzeldi zaten çok cins tipler vardı hocada beni belkide ukala buluyirdu sen bu işi daha önce yapmışsın benim söylediğimi yapmiyorsun kendi dogrularin var dedi sonraki hafta kendi yetistirdigi 20 yaşlarında bir çocuğu önüme koydu çocuk baya eğitim almış belliydi 3 kere dudağımı patlattı finalde kafama darbe aldım sonra su molası dedi ve çantayı alıp çıktım o gün hastanede geçti kaburgam agiriyor diye girdim bir dünya tetkik gece 5 de uyudum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mideme vurur direkt.
Bayıldığım oldu çok stresliyken ama bu nadir.
Baş ağrısı yapar.
Uyku isteğim artar.
Peki sen?
Hemen hemen aynı Türkiyede yaşıyoruz normaldir tanrı Norveç dedi de bizmi hayır dedik. Toplumda stresin etkileri o kadar onemsemmiyor koştur koştur doktora tahlililer tetkikler
Birde boyun ağrısı ve omuz sırt tutulması..
Ne yapıyorsun genelde bu durumda
Uyku
Lansor
Cataflam
Omuza masaj
Daha 23 yaşındasın kızım ne yaşadın bune stres 😅 ben genelde sıcak duş alırım
Uzun hikaye..
Benimde keyfim bozuk kötü bir hafta sonu geçirdim
Üzücü
Ben normalde body yapardım dedim bunu 4 güne dusureyim 3 gün boksa gideyim bir spor salonuna girdik ilk 5 ders güzeldi zaten çok cins tipler vardı hocada beni belkide ukala buluyirdu sen bu işi daha önce yapmışsın benim söylediğimi yapmiyorsun kendi dogrularin var dedi sonraki hafta kendi yetistirdigi 20 yaşlarında bir çocuğu önüme koydu çocuk baya eğitim almış belliydi 3 kere dudağımı patlattı finalde kafama darbe aldım sonra su molası dedi ve çantayı alıp çıktım o gün hastanede geçti kaburgam agiriyor diye girdim bir dünya tetkik gece 5 de uyudum
Çok geçmiş olsun
Tranvali bir hafta oldu kaburgadaki Ağrı'da göğüs altından bulunan bir kas mis iğne yapıp gönderdiler
Mide ağrısı bulantısı baş ağrısı agresiflik
En son ne zaman yaşadın
şu an bile
Eğitim ekonomi sosyal ilişkiler bunlardan doğan ne gatif etki
Akıl sıkıntısı
O nasıl birey
Çok zorda kalan anlar
Yaşamış olduğun stres depresyon kaygı olarak yansıyor
Fizyolojik etkiyi sormuşsun zayıfladım iştahım yok çok kafam ağrır senin?
Sinir
Asabiyet 👍
Acıkıyorum
Modum düşüyor