he zaten reelde çok güzel kız düşürmeye çalışıyom düşmüyo burada kimle konuşsam bana tapıcak nerdeyse ya da biri fakesin diyo sanal ortam daha farklı heralde
Genelde sosyal medyadaki kızlar bakımsız kilolu oluyor onlar sana tapabilir ama ben tapmam Gerçek hayatta daha farklı her şey tabi ki sonuçta adı üstünde güzel kızları tavlamaya çalışıyorsun tip olarak yetersiz oldugun için tavlıyamıyor olabilirsin
açık sözlü insanları severim sanaldaki konuştuğum kızlar çokta güzel değil doğru diyosun orada ama reelde tipim yetersiz olduğundan tavlayamadığımı düşünmüyorum kızların eski sevgililerini görsen benden daha kötü tip olarak belki sohbetimi beğenmiyolar ya da onların karakter olarak kriterlerine uymuyorumdur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kızlar sevmez
Çok değişir ya ikisinden de beğendiklerim var
Ben delikanli adam severim.
bayiliriim
babyface olarak 1 adım öndeyim
yskışıklı adama ikiside yskışır net bişey diyemicem
Fark etmiyo bana
ben nasılım sence
İyi
çok iyi demek istedin heralde
yakisana yakisiyordur da pek tercihim degil
ben tercihin olur muydum
hayir yasin cok kucuk, daha citir kizlara sorabilirsin ben yaslandim ahshahhaa
niye ya 19 yaşındayım ben
bana gore kucuk
4 yaş var aramızda 23müşsün bişey olmaz 4 yaştan
ben sana aşık oldum yapma böyle
hayır çene sakalı severim
Sakalsız ama zayıf çenesi olan erkek
Hayır baby face olmak kadınlara yakışıyor.
Severim feminenleri
ben nasılım sence feminen değilim bence ama
Fakesin kral
o kadar mı yakışıklıyım lan reelde kızlar düşmüyo burada fake muamelesi görüyom anlamadım mk
Feminen ne ameke
@garavel_usta biraz kadınsı güzelliği olan erkekler
@garavel_usta babyface erkek işte
@aknnoxsi8 her sakalsız babyface mi ya
@garavel_usta yani sayılır ama daha bebeksi suratlılara babyface demek daha doğru olur
hmm
Severim
ikisi arasında seçim yapıcak olursan hangisi daha iyi
Pek değil
Sevmezler
Severm
Davranışları önemli
benim davranışlarım iyidir aşık oldum sana gel
Davranışlarım iyi diyince iyi olmuyorsun
ah be
tanımak gerek diyelim o zaman
Aynen
fake gibi mi duruyom sence
biri yorumda öyle demiş jdjncc
ne alaka normal işte abartılacak bi yanın yok
he zaten reelde çok güzel kız düşürmeye çalışıyom düşmüyo burada kimle konuşsam bana tapıcak nerdeyse ya da biri fakesin diyo sanal ortam daha farklı heralde
Genelde sosyal medyadaki kızlar bakımsız kilolu oluyor onlar sana tapabilir ama ben tapmam
Gerçek hayatta daha farklı her şey tabi ki sonuçta adı üstünde güzel kızları tavlamaya çalışıyorsun tip olarak yetersiz oldugun için tavlıyamıyor olabilirsin
burada herkes senin 1 fotografını görüyor ama geçek hayatta herşeyi fark ediyorlar
açık sözlü insanları severim sanaldaki konuştuğum kızlar çokta güzel değil doğru diyosun orada ama reelde tipim yetersiz olduğundan tavlayamadığımı düşünmüyorum kızların eski sevgililerini görsen benden daha kötü tip olarak belki sohbetimi beğenmiyolar ya da onların karakter olarak kriterlerine uymuyorumdur
Olabilir
Evet çok severim
Ölürümm
Karakter
😅😅😅😅😅😅😅😅
Komik olan ne
😅😅😅 puhahahahah