Hiç mafya gördünüz mü? Tanıdınız mı? Veya mafya yakınınız var mı? Hayatları hep aksiyonlu mu?
Tanıdım
Tanımadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok tanıdım. Boş beleş insanlar. Parazit gibi insanların sırtından geçiniyorlar. Sabah kalkıp akşama kadar iş kovalıyorlar işte birisi birinden borcunu taksit edemezse diye devreye girmeler , birisi dolandırıldıysa ona yardım edip paranın bir kısmına kendileri çökmeler, çoğu zaman hallederiz diyip bir şeyi halletmeden milletten para tırtıklamalar. Çoğu korkak, sadece dışarıdan çok korkutucu görünüyorlar genelde karambolden bi cinayet bir yaralama olayına karışıyorlar , adları kabadayıya çıkıyor ve millet korkuyor bunlardan bunlar da sadece bir kaç telefonla milletin işini halledip komisyon alacak kadar şöhret yapmış oluyorlar ama kendilerinden büyük bir balığa denk gelince hepsi kedi yavrusu kesiliyor
Cevap
5Cevap
Vasifsiz bir ögrenci soruyu kendi yapamiyorsa biraz da karakteri zayfsa kopya cekip baskasinin emeginden gecinir.
Vasifsiz bir adam da kendi para kazanamiyorsa ve karakteri de asiri pktan biseyse baskalarinin emek verip kazandigi paralari alir.
Bu alemdeki en iyi dost daima sessizliktir Bu alem çok konuşalı sevmez
Çok aksiyonlu, vurdulu kırdılı, lüks Bi hayat mı peki.
Her bildiğini konuşursan hiçbir şey bilmez hale gelirsin
Sorma her gün baskın var
Evet
Öyle mi nasıl biriydi
Polat Alemdar ya
Gereksiz işler
Babam öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?