Sanırım KS beni hala seviyor 🤣
ABD seçimlerini Trump kazandı. Ne düşünüyorsunuz?
Sanırım KS beni hala seviyor 🤣
Resmi sonuç açıklanmasa da ABD medyası kazananı açıkladı.

ikiside Müslüman dünyası için pek hayırlı değil fakat önceki Başkan Biden Tayyip Erdoğan'ı hiç dikkate almıyordu. Hatta en son ABD ziyaretine gittiğinde Biden görüşmeyi ret bile etti.. 10 telefonun 1 tanesine cevap veriyordu. ama Trump bu yönden en azından Türkiye'yi dikkate alıyor. görüşme isteklerini kabul ediyor telefonlara cevap veriyor... sadece bu yönüyle iyi diyebilirim
Evet. Trump. Telefonlara Cevap veren bir. Lider.. genelde. Whatsapp. Whatsgoinonn? der. Amerikan. Aksani ile
Tayyip Erdoganin. Telefon konusmasini. Gazetteer manset. Olarak ". Tum dunya. Bunu. Konusuyor". Diye. Yalan. Atarlar. ( bu basliklari okuyorum yasadigim ulkelerde bir Allahin. Kulunun. Haberi. Bile yok? Bu. Bana. Kahretsin. Aklimdasin. Ve sen bunun. Farkindasin". Adli sarkiyi dinlettirdi bu. Gazette. Yalanlari bana
@ShelbyCobra1 Tayyip Erdoğan'ı hiç sevmeyen biriyim. sevmeyi bırakın sesini duymaktan bile rahatsız olan biriyim. Kendisi AKP'yi kurmadan önce kınadığı ne kadar iş varsa hepsinin beterini yapmış bir kişidir. Yani ağzındançıkan her sözün tam tersini yapmış biridir. Özellikle 2000'li yıllarda BOP Eş Başkan'ı olarak atanmasıyla 2011 yılında Suriye sınırımızdaki mayınları İsrail'e temizletip Suriye'nin savaşa girmesinde vebali olan biridir. Bugün ise daha bir kaç gün önce İsrail'e Üsküdar Limanından Silah taşıyan gemiyi protesto eden AGD Derneği gençlerini göz altına aldırmıştır. Sürekli bahsettiğiniz gibi haberler yaptırarak kendini ön plana çıkartmaya çalışıyor fakat her anı ülke için büyük bir ekonomik ve siyasi tehlike taşımaktadır.
Trump'ın ABD seçimlerini kazanması, büyük bir etki yaratır çünkü onun yönetim tarzı, politikaları ve söylemleri hem Amerika'da hem de dünya genelinde farklı görüşleri ortaya çıkartıyor. Trump’ın yeniden seçilmesi, siyasi kutuplaşmayı daha da derinleştirecek ve ülkenin iç dinamiklerini etkileyecek. Ayrıca dış ilişkilerde de farklı bir yaklaşım benimsenmesi muhtemel. Ancak, bu tür sonuçlar, her zaman büyük değişim ve tartışmalar getirir. Bence, toplumsal etkileri uzun vadede daha net anlaşılacaktır.
Güzel yorum 👌
🙏
Eic için teşekkür ederim
Rica ederim
Herkes seviniyor ABD milleti kendi başkanını kendine köle ederken Türkiyede durum tam tersi geçenlerde Joe Biden şu bulduğunu söylediği zaman millet önce sen iç demişlerdi bizimkiler can atar hemen almak için ve farkımız belli.
Trump başkan secilse bile Türkiyede bir değişiklik olmayacak ve millet kafayı yemiş olmalı ki buna seviniyor boş ve gereksiz
Manda ülkesi olarak gözümüz bu seçimlerdeydi rabbim hayır eylesin inşallah başkanımız çok yaşa
Cevap
8Cevap
şaşırmadım beklenen oldu.
Sonuç olarak emperyalist ABD sömürmeye devam ediyor bazı kalkınma altyapısı olmayan ülkeleri sömürerek güçleniyor
Benim için hiç fark etmiyor. Kişiler değişse de senato aynı kafada.
Karıya hiç içim ısınmamıştı. Eyi oldu diyemem ama "eh" derim🙂
Ya bir gün kızdırırsak diye elimiz yüreğimizde.
ABD siyaseti değişmez
Şerif olamaz diyorlardı amerikaya başkan oldu
Bravo
Belliydi zaten
Bana ne.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?