Herkes unuttu. Ben unutamıyorum. :( Bu olay beni çok etkiledi. Çok korkuyorum.
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ay%C5%9Fenur_Halil_ve_%C4%B0kbal_Uzuner_cinayetleri

Herkes unuttu. Ben unutamıyorum. :( Bu olay beni çok etkiledi. Çok korkuyorum.
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ay%C5%9Fenur_Halil_ve_%C4%B0kbal_Uzuner_cinayetleri
Aklımdan çıkaramıyorum ne kadar çıkarmak istesem de. Aklıma kötü şeyler getirmek istiyorum merhametimin soğuması için ama yok ne olursa olsun kıyamıyorum çok üzülüyorum onların yerinde olma ihtimalimi düşünemiyorum bile. Ailelerini düşünüyorum biz böyleysek onlar nasıl acaba çok acı çok. Keşke bir paylaşım yapmasaydın şimdi yine aklına düşecek.
Bende çıkaramıyorum. Birde bende koeku oluştu. Bundan 7 sene önce tinerciler saldırmıştı bana. Bu olaydan sonra travmam canlandı ve dışarıda yürürken sürekli kafamı arkaya çeviriyorum biri beni kesecek sanıyorum. Napıcam bilmiyorum :(
Böyle düşünürsen eğer daha kötü olursun. Tehlike her yerde olabilir ama illa ki olacağı anlamına da gelmez korkma içini ferah tut evden okuyarak çık
O zaman yapılması gereken birçok suçtan arananlara ve birçok ülkeye tehdit unsuru barındıran yasadışı yollarla halkı dolandıran çeşit çeşit devlet malına zarar veren suçlarıyla dolu vatan hainlerine susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak gerekiyor. (Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 suçlu kafadan headshot ölü insan)
Cevap
4Cevap
umarım bunu yapan cezasını çeker diğer taraf da
Fotoğraf ve videoları ilk gördüğümde 3 gün uyuyamamıştım bende sonra tekrar tekrar bakıp izleyerek duyarlaştım
Korkunç bir cinayet :(
Sağolasın öneri için araştıracağım
Nasıl oluyor o dediğin.. EMDR? Bende istiyorum yapmak
Nereye gidebilirim bunun için
Hastanede mi yapıyorlad
Valla benim de aklımdan çıkmıyo her ne kadar gündemden düşse de
Çabuk unutuyoruz her şeyi :(
Bende unutamıyorum cok acı verici
Evet maalesef :(
İnsanlar cok kolay unutuyor🥲
Biz unutmuştuk yine hatırlattın
Özür dilerim :(