Ambarlı Limanı’nda bir grup vatandaş, İsrail’le ticaret yapan firmayı protesto etmek için barikat oluşturup yolu kapattı. Yolda uzun tır kuyruğu oluştu.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ambarlı Limanı’nda bir grup vatandaş, İsrail’le ticaret yapan firmayı protesto etmek için barikat oluşturup yolu kapattı. Yolda uzun tır kuyruğu oluştu.
Ulke de yedigimiz ekmeğin bile aslan payı siyonistlere gidiyor.
-bugday ın tohumunu onlar veriyor
-bugdayın ilacını onlar
-bugdayın gübresi
-tarlayı süren traktör
-cikan bugday un yapılırken 50 ye yakin katki maddesi hepsi onlarin
-fırında ekmek yapıldıktan sonra ve oncesindeki un fabrikasi gubre fabrikasi veya tarla surecindeki tum vergiler toplandiktan sonra nereye gidiyor saniyorsunuz? Yol hastane vs hepsi yap islet devret.. yani parasi. tekrar 5 kat olarak milletten aliniyorsa bu toplanan vergiler nereye gidiyor saniyorsunuz? Tek basina bi uzun adam yiyor sanmayin enflasyon kur oyunlari ve faiz yoluyla hepsi siyonistlere aktariliyor. Bizimkisi sadece memur.
-firindan alitren cektiginiz banka kartlari %4 komisyon kesiyor o da siyonistlerin bankalari.. visa mastercard sistemleri onlarin.
Türkiye cumhuriyet merkez bankasi kimin diye bir arastirin. Aslimda devlet kurumu degil o. Ozel banka. Ozelsr kimin diye arastirin. Kucuk bir payı var ulkenin ama tamamı kimin?
Starbucks veya Mc Donalds basıp, marketlerde İsrail malı diye deterjan boykot eden devasa kitle, bir tarafını kaldırıp da bu olaya gıkını dâhi çıkarmıyor.
Ama her fırsatta anarşist, akp düşmanı korkusuz gazeteciler gerçekleri ortaya çıkarıyor.
İşte bunlar Yahudi köpeği, bunlar kâfir, bunlar dinsiz diyenler yıllardır parayı kırıyor. Karşı çıkanı da susturmaya çalışıyor.
Yahudilerin gücünün farkında değiller adamlar istese yağ, şeker kuyruğu oluşur bu ülkede akaryakıt sorunu yaşarız ve daha nice sıkıntı yaşarız ama farkında olanlar çok az
Diplomatik ilişkilerin devamlılığı tüm dünyanın iyiliğine olur. Birçok Yahudi şu anki İsrail yönetiminden memnun değil meselâ. Zaten herkes boykot sayesinde tavrını belli ediyor. İsrail ile atar giderli tavırlar yerine ılımlı ve diplomatik fakat yaptırımcı olmak hem ilişkiler hem ülkemiz için daha iyi olur bana göre.
Cevap
18Cevap
Evet kesinlikle durdurulmalı tüm dünya izliyor sadece kimsenin bir şey yaptığı yok maalesef...
Adamlar bir avuç insan, Türkiye tükürse boğulur ama güçleri var.
Yok ya kola icenleri zorbalayip burger king acilisini bizzat boykot edenlerin partisinin dualarla acmasi starbucksa da hoparlörle gazze agiti yakmak varken neden limani kapatip israili zor durumda birakalim...
Zaten ekonomi uyu değil bir de bunlar çıktı başımıza, olan bize olacak ama haberleri yok
Devlet işleri ticaret ayrıdır.
Ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı yorum yapmak istemiyorum ağır konuşmak istemiyorum. Normali kesmiyor beni..
Buna kadir inanırdan başkası inanmaz bence, hatta o bile inanmaz.
İran gibi olalım teknolojiye aç kalalım ekonomimiz yaparağı yesin istiyorlar
Her ne olursa olsun her şey dönüp dolaşıp bizim ekonomiyi s2yor
Ben neden böyle sinirlendiklerini anlayamadım.
Yapanların eline sağlık. Filisitne merhem olamadık bari katliamlarına sebep olmayalım. İnsanlıktan beş kuruş nasibini almamış olanlar yorumum altına bir kelime yazmasın
Protesto bile yapmayı bilmeyen cahil halkım benim ahh ahhh. Tır şoforlerinin ne günahı var? Onların hakkına neden giriyorsunuz? Bir boku doğru beceremeyen bencil cahil halkım benim...
Ya algıyq bak peki filistine giden yardım nereden geçiyor ne uydurqcaksınız çok merak ediyorum
İsrail'le ticaret yapmak saçmalık zaten tabiki durdurulmalı
Teyyo emminin gözünde artık onlar vatandaş değil fedoncu..
Durduramazlar ki
Gelen ve giden ürünler iç piyasada?
Bence geç bile kalındı
Geç bile kalındı
Durdurulmalı
Dursun artk
Hayır..
Evet
Durmamalı arap için ekonomim darbe yemesin
Durdurulmalı
Hayır devam etmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?