Sizce ben kendime yazık mı ettim?

Ben İstanbul'da doğup büyüdüm, ben liseyi bitirince ailemle berabee memleketimize, köyümüze taşındık. Daha sonra KYK yurdunda kalarak üniversite okudum ve yüksek lisans yaptım. Yüksek lisans yaptıktan sonra tanıdıklar aracılığıyla bana görücü geldi ve evlendik. Eşim köyde yaşıyor, eşimin köyde babasının evinin yanına ev yaptırdık, biz eşimle beraber orada yaşıyoruz. Eşimin sadece bir ablası var, onun dışında kardeşi yok. Görümcem komşu şehrimden birisiyle evli, bizim yanımızda değil, ara sıra gidip geliyor. Eşimin arabası var, her sabah kayınbabamla beraber ilçeye, işe gidip geliyorlar. İlçede pastane işletiyorlar. Ben ise kayınvalidemle beraber kalıyorum ve onunla beraber köy işleri yapıyoruz. Bana köy işlerini o öğretti. Beraber tarla, bahçe, odun, inek, arıcılık, tavuk ve horoz işleriyle uğraşıyoruz. Eşimle birbirimizi seviyoruz, beraber mutluyuz. Kayınbabam, kayınvalidem ve görümcem de beni seviyorlar. Beraber çok iyi anlaşıyoruz. Kısacası, mutlu ve huzurlu bir hayatım var. Fakat bazen düşünüyorum da; ben, yüksek lisans yapmış ve İstanbul'da doğup büyümüş birisiyim. Ben kendime yazık mı ettim, kendimi harcadım mı sizce?

Sizce ben kendime yazık mı ettim?