Güncellemeler
1 yıl
Eğer aday Mansur Yavaş olsaydı, Sinan ogan aday olmayacaktı. Yüzde 5 lik oy mansura gidecekti, yani Mansur kazanacaktı. Kürtler Mansur a vermese bile kendilerine en buyuk savaşı açmış Erdoğan a da vermeyecekti.
Güncellemeler
1 yıl
Ki Kürtler mansura verir bu arada, Ankara da vermediler mi 2019 ve 2024 yerel secimlerinde
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Teoride yürür ama pratikte sıkıntı :)
Neden
Ne alakası var Mansur aday olur basar geçer Erdoğan in Mansur karşısında maalesef şansı yok, Mansur la milliyetçilik konusunda yarışamaz
Konu milliyetçilikse zaten Reis e rakip yok böyle giderse belediyelerden de olacaksınız aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz :D
Mansur Yavaş milliyetcilikte Erdoğan i geçiyor dostum, Ankara yi yüzde 60 la ezdi. Anketler de ortada
MHP kökenli gerçek milliyetçi. Mhpliler bile eminim mansura oy verir. Zaten Ankara daki yüzde 60 in içinde MHP li yok mu sende. Mansur mhplilerdenvbile oy alıyor çok büyük adam
ah şu anketler Kılıçdaroğlu da %60 la anketlerde eziyordu :D
Ben anketleri söylemiyorum olan seçimi söylüyorum Mansur Yavaş in aldığı yüzde 60 sadece CHP'li oyu mu içinde milliyetçi vs. yok mu. Ankara da AKP'nin adayı yüzde 30 aldı, yüzde 30 akp +MHP oyu mu yoksa sadece akp oyu mu. Bir düşün bunu
Mansur u yenemezsiniz , Mansur hepinizi ezer burada tek korkum muhalefetin Kürtlere kanıp İmamoğlu nu aday yapması.
Hükümete uyarı oyları seni yanıltmasın 2028 Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan olursa rakip yok belediye seçimi değil bu bence olmasın diye dua etmelisin işte o vakit mansura gün doğar
E. imamoglj adaylığında dediğinde haklısın, ama Mansur a oy veren kitle Erdoğan karşısında mansura verir, Erdoğan yaşlandı karizmasi azaldı artı olarak ekonomi kötü artı olarak Mansur Türkiye nin çoğunluğuna Yani Atatürkçü dindar muhafazakar kesime hitap edebilen yeni bir isim. Erdoğan in hiç şansı yok ki zaten bu yüzden son umut Kürtlere yanlamaya çalışıyor. Ama Kürt oyu onu kurtarmaya ak sadece farkın azalmasını saglayabilir
2023 de bile Mansur aday olsa kazanacaktı, yüzde 5 lik Sinan ogana oy veren kitle olmayacaktı.
Mansur çok mu genç bu mantığa göre imamoğlu aday olmalı :D
Yüzde 5 lik Sinan ogan a oy veren kitle milliyetçi Atatürkçü Erdoğan i istemeyen ama HDP li de istemeyen seçmen zaten, Mansur adaylığında hepsi mansura verir Mansur Erdoğan i yüzde 51 Le yenerdi
Yeni isim, genç demedim yeni farklı biris. Halk artık hep aynı isimden sıkıldı. Tek aradıkları hdp li olmayan birisi
Mansur a karşı Erdoğan in yapabileceği bişey yok, Yüzde 65 Le mansur alicak. Erdoğan da bu yüzden son çare Kürtlere yanliyor ki en azından Kürtler kendisine versin fark azalsın
Ak partili ailelerin gençleri büyüyor ve hepsi muhalif Atatürkçü milliyetçi HDP karşıtı oluyor bunu da bilmen lazım çevremde çok öyle insan var.
Mansur un kazanma ihtimali anca şöyle düşünülebilir chp den ayrılmalı
Ve bunlar Erdoğan a asla vermez, mansura verirler. Sadece İmamoğlu adaylığında Erdoğan a verirler. Bu halk milliyetçi Atatürkçü bir halk. Israrla İmamoğlu nu aday etmeye gerek yok. Erdoğan akilliysa şu an İmamoğlu aday olsun diye çabalar.
Fark etmez ki ortak aday olsun halk verir her türlü
Halkta ki CHP fobisi kırıldı bunu 2024 seçimlerinden anlayabiliriz CHP de olsa da bişey olmaz
2028 de chp adaylık için birbirine düşecek onların koltuk sevdası bitmez
Halk HDP li istemiyor milliyetçi istiyor
Erdoğan bunun için cabalayabilir umarım düşmezler de Mansur kazanır. Zaten Mansur u aday yapmasalar bile Mansur bağımsız aday olucak bu belli oluyor çıkışlarından. Mansur bağımsız aday olsun İmamoğlu nu geçer 2. turda da Erdoğan i yener.
2024 de olan bir şey yok küçük bir uyarıydı unutma ki 2023 şimdiki durumdan daha kötüydü
Küçük değil yüzde 60
chp hdplilerin oylarına muhtaç İmamoğlu hdp nin oylarını alır mansur yavaş alamaz
Almasın yine kazanir
Türkiye deki tüm milliyetçi Atatürkçü dindar muhafazakar mansura vericek kazanamaz mi
Erdoğan in kemik bir dindar kitlesi var onun dışında Mansur alır tum oylari
Belki birazcık da Kürt oyu alır , Kürt+ dindar oyu Erdoğan i kurtarmaz milliyetçi olan hiç bir kimsede mansura karşı Erdoğan i tercih etmez bunu düşünmek için deli olmak lazım Mansur Yavaş milliyetçilerin ilk tercihidir
Neyse yav niye bu kadar yaziyon bilmiyom Mansur akillandi zaten aday gösterilmesi bile bağımsız ben adayım ulan diyecek bunu hissediyorum gündeme dair yaptığı Atatürkçü aciklamalar bunun ispatı yoksa durup dururken yazmaz
Türkiye deki tüm milliyetçi Atatürkçü dindar muhafazakar kesim Erdoğan a oy veriyor yalnız :D Ankara nın nufusu seni yanıltmasın emeklilerin çoğu Ankara da yaşıyor
Milliyetçiler Mansur Erdoğan kapışmasında mansura verir kardeşim zorlama işte ya
Neyse
Milliyetçiler kk gibi İmamoğlu gibi isimlere karşı Erdoğan a veriyorlar
Milliyetçileri dindarlara karıştırma Erdoğan in kemik bir milliyetçi seçmeni yok, eskiden de yoktu zaten. Milliyetçi seçmenler Erdoğan a karşısındaki rakibin kötülüğünden dolayı destek verir. Sinan ogan, Mansur Erdoğan kapışmasında yine Erdoğan i mi desteklerdi sence
Emekliler de maaş a karşı mansura oy verdi :D ama ülkenin anahtarı olunca Erdoğan hala ilk tercih olacaktır eğer Erdoğan aday olamassa en güçlü aday Selçuk Bayraktar ve Hakan Fidan
Niye ilk tercih olsun o senin gibi dindarların tercihi, milliyetçiler ile dindarlar farklı düşünüyor sen dindar olduğun için milliyetçi kesimin bakış açısını anlayamıyosun
Gerçek milliyetçiler chp ye oy vermezler osenin milliyetçi dediklerin hdp oluyor eğer 2. turda sinan yine aday olsaydı oyları ben sünniyim ve aleviyim diye ayrışan kılıçdaroğluna oy vereceklerini düşünmüyorum :D
Mansjr aday olunca Erdoğan milliyetçi kesimin oyunu unutucak ulan Ankara 'da ki mhpliler bile mansura oy verdi, akp adayını desteklemedi
Eğer konu sadece milliyetçilikse Atatürk milliyetçiliğine bağlı Erdoğan rakipsiz kalmaya devam edecektir çok fazla eleştirilse de kemaliz mi yaşatan yine Erdoğan oldu
Kardeşim sen profilinde Arapları öven birisin milliyetçileri anlayamazsin
Sen erdogana oy veren dindar kemik kitledensin ama Erdoğan sadece dindar oyuyla kazanamaz milliyetçi oyu da gerekli.
Milliyetçiliği ırkçılık zanneden zihniyeti anlayamam onlar gerçek milliyetçi değiller
Halkı anlayamazsan siyasi yorumda yapamazsın ben halkı tanıyan gözlem yapan birisiyim
Erdoğan karşısında imamoğlu daha çok oy alır ama kazanamaz mansur anca belediye ye yakışır öyle de devam etmeli gaza gelip evindeki bulgurdan olmasa iyidir
Halkı en iyi anlayan zaten bugün Cumhurbaşkanı ve o sözde milliyetçiler mansura oy verir ama gerçek milliyetçiler Erdoğan a oy verir
Böyle Mansur kötülemeye devam et belki aday olmaz da yirtarsiniz
Kılıçdaroğlun dan sonra daha kötüsünü istemiyoruz yeter artık 20 yıldır rakip yok sürekli sonucun belli olduğu seçime gidiyoruz insna sıkılıyor :D
ben olucam
O da iyi
Umarım olur
Aynı hata 2. kez yapılmamali
Tüm Kürt oylarını Erdoğan alsın Mansur yine kazanır. Kemal Kılıçdaroğlu da tüm Kürt oylarını aldı. seçimleri, milliyetçi muhafazakar dindar Atatürkçü kesime hitap edebilen kazanır. Mansur Yavaş i da bu kesimden herkes seviyor. Ekonomi zaten kötü, halk mansura gözünü kırpmadan verir. Ama Ekrem İmamoğlu adaylığında ikinci kk vakası yaşarız. E. imamoglu Atatürkçüler dindarlar muhafazakar hitap edemiyor