evet memnunum sayın öcalan meclise gelecek
hayır vatan haini değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Göklerden gelen bir karar vardır sözüne inanıyorum. Onlara ne derlerse onları yapmak zorundalar. Benim emir komuta merkezim bana papaz kıyafeti giy derse, papaz kıyafeti de giyerim diyor zaten. Tüm Türkiye, Balkanlar gibi ülkeler birileri tarafından yönetiliyor. Tüm parti liderlerine, siyasetçilerine bakarsan hepsinin birer oyuncu olduğunu. Demokrasi adı altında, kimi seçersen seç aynı kapıya çıkacağını görebiliyorsun. 😃😃
Oy dolayısıyla koltuk paralel olarak devleti bakkal gibi kullanmak eeee bunlarin hepsini sözde milliyetcilik yalani ile yaptılar:) birazda kürtlük kardeşlik baris hikayesiyle sürdürürler :))))
Eeee her toplumda hak ettiği şekilde yönetilir:)
Cevap
11Cevap
vatan haini değilim
ve bu adamlara (!) oy verenlerin hipnotize olduğunu düşünüyorum artık
abdullah kardeşim meclise gelmesi ne demek
Valla Atatürkçü bir Türk vatandaşı olarak ben çok memnunum... Bahçeli denen AKP bastonunun ne mal olduğunu millet gördüğü için.
Eminim memnunlardır her hatalarında olduğu gibi bunda da mantıksız kendilerince haklı savunacak sebep bulacaklardır
Bakalım bahsettiğin partileri destekleyenler ne cevap verecek merak ettim. Soruyu takibe alacağım.
Bir de "sonuçları görün" kısmı olsaydı bu anketlerde ne güzel olurdu. 🤦♂️
şehit yakınlarından özür diliyorum iyi ki hiç akp ve mhp ye oy vermemişim
3. şık da olmalı, devlet bahçeli boş konuşmaz, devlet aklı diye bir şey var bir mesaj gönderdi ve yerine de ulaştı
pkklı
?
Siyaset sevmiyorum kimseyi de tutmuyorum ama vatan haini değilim ve o adamın dediği şeye katılmıyorum ülkemde de vatan haini istemiyorum.
A diyenler troll mü acaba diye düşünmüyo diilim
Onlar hipnoz olmuşlar ya
Onların beyni var mı ki
Ben oy vermedim...
Vatan böylesini görmedi
Memnun olmasalar bile gider gene oy verirler😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?