Eskiden popstar şarkı yarışmasına katılan, sonradan çarşafa girip dine yönelen, dini paylaşımlarıyla tanınan Mekselina Özlem tesettürden çıkmış. Sürekli programlarda tesettürün öneminden bahsediyordu, açık kadınların dişiliklerini gösterdiğini tesettür sayesinde kadının insan kimliğine kavuştuğunu söylüyordu. Hatta kitap bile yazmıştı. Şimdi ise sosyal medya üzerinden açıldığını belirtmiş. Sebebi de son zamanlarda botoks ve cilt bakımı gibi şeylere yönelmesi bunun da tesettürüne zarar vermesiymiş. Tesettür zarar görmesin diye açılmış. Kimileri de insanların dini duygularıyla oynadı hepsi prim içindi diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Mekselina İslam (Özlem Güneş) tesettürden çıkmış ne düşünüyorsunuz?
" Sürekli programlarda tesettürün öneminden bahsediyordu, açık kadınların dişiliklerini gösterdiğini tesettür sayesinde kadının insan kimliğine kavuştuğunu söylüyordu. Hatta kitap bile yazmıştı. "
Aslında açık biriydi kapandı hatta sonradan açılanlar oluyor. Hatta bazı Müslimatlara göre tesettür peygamberin eşlerine özgü Kurandaki ayette evlerine perde serilmedikçe sormayın ayetine göre ancak bu bile İslam'da yani Kuran'da başörtü zorunluluğu olmadığı anlamına gelmiyor. İslam dünyası en büyük Tatlı Su Müslümanı. İslam demek maalesef Batıni-Sapkın Tekfirci ve Heretik sado-mazo sistemiyle zihniyeti çalışan demek.
Tamam, siz cinsel organınızı elinizle kapatarak fotoğraf koymayı tercih etmişsiniz o kadın da açılmayı tercih etmiş. İkinizde hemen hemen aynı sayılırsınız. Sırf o kadın olduğu için mi bu acıma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Açılıp kapanması hiç umurumda değil ama önceden millete ahkam kesmelinden dolayı karekteri bozuk derim
Millete ne gibi ahlam kesiyordu, açıklara mı ahkam kesiyordu
" Sürekli programlarda tesettürün öneminden bahsediyordu, açık kadınların dişiliklerini gösterdiğini tesettür sayesinde kadının insan kimliğine kavuştuğunu söylüyordu. Hatta kitap bile yazmıştı. "
Evet dedim öyle olduğunu, siz de mi farkettiniz demek istemiştim
Ben hiç tanımıyorum burdan haberim oldu
Tanımıyorum, istediğini yapabilir bir düşüncem yok. insan kendini nasıl iyi hisediyorsa öyle olsun
Doğru olanı yapmış. Açık olup kapansa herkes övgü yağdırırdı.
Aslında açık biriydi kapandı hatta sonradan açılanlar oluyor. Hatta bazı Müslimatlara göre tesettür peygamberin eşlerine özgü Kurandaki ayette evlerine perde serilmedikçe sormayın ayetine göre ancak bu bile İslam'da yani Kuran'da başörtü zorunluluğu olmadığı anlamına gelmiyor. İslam dünyası en büyük Tatlı Su Müslümanı. İslam demek maalesef Batıni-Sapkın Tekfirci ve Heretik sado-mazo sistemiyle zihniyeti çalışan demek.
Yazık ediyorlar kendilerine
Profilinize koyduğunuz fotoğrafla mı iddia ediyorsunuz bunu😃
Evet
Tamam, siz cinsel organınızı elinizle kapatarak fotoğraf koymayı tercih etmişsiniz o kadın da açılmayı tercih etmiş. İkinizde hemen hemen aynı sayılırsınız. Sırf o kadın olduğu için mi bu acıma
Kot pantolon var üzerimde
Evet bazıları sonradan açılıyor.