#SONDAKİKA
— Gusholder Haber Bülteni (@gusholderhaber) October 24, 2024
Katil Semih Çelik'in İkbal Uzuner ile son mesajlaşması ortaya çıktı:
İkbal Uzuner: Bıktım artık, korkuyorum senden. İntihar edeceğim senin yüzünden.
Semih Çelik: Bak İkbal, her zamanki yere gel yoksa seni sokaktaki kediler gibi doğrarım.
İkbal Uzuner: Sen ne… pic.twitter.com/sIrCLwEUnn
Dikkatinizi çekerim diyorki sokaktaki kediler gibi doğrarım diyor. Demekki daha önceden hayvanda katletmiş oe evladı senin ailene ayrı sana ayrı kinliyim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
mesajlar ortaya cikmadi kanunen ozel seyler topluma verilmez, semihin arkadaslari ve onu tanrilastiran kisiler gruplar uzerinden kizlar suclansin diye yalan bilgiler anlatiyor, ve satanizm cinayeti oldugunu dusunmuyorum, cocuk anime ve kitaplardan esinlenip plan kurmus, zaten zihinsel sorunlari var ustelik madde kullaniyor, bunlar oldurmeye merak ve istek duymak icin yeterli sebepler
Kızlar satanist olsa ne olur yapılanı paklıyor mu? Ya da o tipine çktığım herhangi bir rituel yapsın yapmasın yine yapılanı daha mı masum gösterirdi o zaman? Niye böyle detaylara takılıyorsunuz anlamıyırum.
Ben değil bazı soysuzlar takılıyor
Satanist olabilir, ya da satanizmle ilgileniyor da olabilir bunu kanıtlayan bir durum da yok henüz. Özentilikte olabilir. Bence uni dahil siyahlara bürünür zincir kolye neyin takar saç sakal uzatırdım herkes satanist derdi zikir çekmeye bile giderdim. Özentilikten araştırmış olabilir. İnsanların ne dediği çok önemli değil sende takılma bence. Bak ilk günden beri döylüyorum diye arkaaşlığını bitiren bile oldu. Dün başkentte büyük bir eylem yapıldı terörist eylemi hükümet sizce bu haberleri örtbas ediyorda nasıl oldu da tüm ülke haberleri bu semih olayını verdi? Ve neden? Bunu düşünün derim. Hükümet insanlara korku salmak istiyor o yüzden. Terörist eylemi olabildiğince örtbas etmek istiyor çünkü eylemin yapıldığı yer olsun, eylemin ypaıldığı şehir olsun millet hükümete ne bka yarıyorsunuz der diye bu olay kadar gündem olmadı. Bunu da anlayın artık. Böyle şeyler maalesef dünyanın her yerinde oluyor. Sadece haberlere çıkmıyor gündem olmuyor. Anlıyorum insanlar korkuyor zaten hükümet te bunu istediği için bu tarz haberleri yayıyor. Her şeyin fazlaca farkında olmak insanın elini kolunu bağlar. Ayık olmak gerekir...
Satanist olablr