Terör saldirisini Israil mi yapti
Bence imkansiz ya israil Ankara nasil girecek
Bence imkansiz ya israil Ankara nasil girecek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsrail Ankara 'ya nasıl mı girecek? Elin Suriyelisi Afganı her yerde geziyor, nasıl girdin Ankara 'ya diye soruyorlar mı? İsrail'in Mossad'i neler yapmış azıcık zamanınızı harcayın da bir inceleyin bakalım, kimleri inlerinde 24 saat içerisinde bulup Avrupa'nın farklı farklı ülkelerinde imha etmiş, kaçmaya çalışanları nereden istihbarat alıp nokta atışı yok etmiş bir görün. En azından "The Spy" diye muazzam bir mini dizi var Netflix'de, nasıl oluyor da Suriye gibi o dönem İsrail'in baş düşmanı olan bir ülkede bir İsrail ajanı Suriye'nin en önemli adamı haline gelip Bakan koltuğuna kadar yükselmiş bir inceleyin bakalım. Şu an o kadar eminim ki bizim ülkeyi yöneten önemli kişilerden çok daha fazlasını İsrail biliyordur, onu geçtim tüm ülkenin kimlik bilgileri, adresleri, telefonları, kimlik numaraları vs. tüm bilgilerimiz ortalıkta geziyor, 14-15 yaşında çocuklar bu bilgilere kolayca erişim Discord üzerinden çocukları tehdit ediyor, İsrail mi Ankara 'ya nasıl girecek? Bu bir şakaysa hiç komik değil, gülmedim haberiniz olsun. Milyonlarca kişinin gözünde büyüttüğü Hizbullah terör örgütünün çağrı cihazlarını münasip bir yerlerinde patlatmadı mı daha kısa zaman önce bu İsrail? 19 kişilik yönetim kadrosunun 19'unu birden 3. güne kalmadan komple imha etmedi mi? Hamas terör örgütü liderini İran'ın göbeğinde, herkesin içinde imha etmedi mi? İran'ın teröre destek veren orta doğu sorumlusu Kasım Süleymani'nin başına aynısı gelmedi mi? Bende siz sıfırdan başlayın, arama motorunu açıp Mossad diye arama yapın oradan başlayın gerisi gelir zaten. Sanıyorsunuz ki İsrail diğer yamyam Araplar gibi bir kabile devleti, orada çok yanılıyorsunuz işte.
SİNVAR'ı da ekleyelim
@Chıld_Of_GOD onun için binada olduğunu bilmiyorduk dediler ama doğru. 3 teröristin elini kolunu sallayarak silahlarla girdiği binaya İsrail'in giremeyeceğini düşünen cahiller var acayip memleket burası :D
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap
9Cevap
Bence de, çok uzak israil Ankara 'ya. Kilis desen anlarım da taa Ankara 'ya kadar gelemezler di mi
Yani bencede zor gibi...
Ama israil her haltn içinde var daha bilmiyorum ya😢
Zaten hangi taşın altına bakarsan bak, altında bir İngiliz vardır
Aynen öyle
elin bklulari giriyorsa israilde girer ama bu israille alakali falan degil. israilin bixle derdi yok aramiz iyi.
dimi ya o kadar yol var gunler surerdi israilin Ankara'ya gelmesi

yazmaktan usandık
ABD-İsrail olsa olsa uzaydan Hava saldırısı yapabilir Türkiye'ye.
Suriye den gelme büyük ihtimalle hanımefendi onlar
Eğer onlar ise.
O zman bizimde sonumuz yakındır
Merak etme Türkiye güçlü bir devlet bir şey olmaz
Cumburbaskanı dalaşmaya İsrail'in bir derdi yok bizimle.
Fetullah öldükten sonra yapıldı.
29 ekim yaklasıyor. Gündemi pek takip etmiyorum ama abdullah ocalan meclise girecekti diyo bi düşünün bunları.
İsraik pkk hepsi aynı takım da ne fark eder ki
Bacim, imkansiz diye birsey yoqtir
Nasıl bir kafa bu
Ha akp, MHP, CHP ha İsrail. Niye girsinler.
Devlet yapmıştır
pkk yaptı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?