Bu kürt türkün savaşı değil. İsrai rahatlasın alan açılsın diye fitne ve kaostan beslenen amerikanın maşası teröristlerin çetelerin ülkenin ve bölgenin dengesini bozmasıdır.
Devlet bahçeli Teröriste mecliste konuşmaya davet edeceğine şehit ailelerini neden konuşturmaz?
Çünkü tasmalı köpek. Efendisi tayyip ne derse onu yapar bu köpek. Alparslan türkeş mezarından kalkıp gelse bunun ağzını umumi tuvalet diye hizmete sunardı.
Bu çok büyük vatanseverliktir. Umarım hapisten çıkıp teröre son verir örgütünü kapatır eder, bitsin artık bu terör..
Sayın bahçeliyi kutluyorum vatan için büyük fedakarlık yapıyor, düşük zekalılarr ama bunu anlamaz. Allah Devlet Bahçeli’ye uzun ömür versin. Öcalan’ın pkkya son vermesi gerçekten çok kıymetli bir adımdır..
O varlık meclise girip konuşma yaparsa ve halk sokağa dökülmezse daha bu ülkeden bir şey olmaz, aklı olan yurtdışına gitsin.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Eski bir ülkücü olarak ben bu soytarıya babası belirsizin evladı dediğimde bana çok kızıyordu ülkücüler.. şimdi onlar benden daha kaliteli gün görmedik küfürler ediyorlar