Kuduran kesim belli zaten
Bebek katili pkk lı doktorun akp nin izni ile çıktığını biliyor muydunuz?
Kuduran kesim belli zaten

Tutukluları iyileştirme kapsamında akp nin önermesi ile kaç tane terörist kim bilir 2002 den beri aramızda. Kimse akp yi vatansever sanmasın bu pislikleri aramıza başa geçer geçmez salan yine bizim hırsız çıktı.
İki kitle var biri ak diyor diğeri bok. Bok diyenler hergun yeni haberler öğrenip ulan bu boktanda bok diyor. Ak diyenlerin haberi böyle şeylerden hiç olmuyor. Onlara göre daha da aklaşıyor hatta aile Ferdi gibi yapsa dahi nedenleri vardır diyor. Diğeri çok mu iyi diyor ulan bu adam babamın oğlu mu aka ak boka bok diyeyim diyemiyor. Türkiye’de inanın sol kesimde de durum farklı değil. Nasıl Galatasaraylı Galatasaray yenilse de Galatasaraylılarından vazgeçmiyor sa tutuyorum dediği parti ülkenin anasını dikse yine o partiliyim diyor. Bu anlayışın kırılması için çok büyük acılar çekilmesi lazim ki sanırım oda yakındır.
Parti meselesi değil zaten bu kişileri salanın şuanda hala ülkeyi yönetmesi mesele
Çok detaylı söylemeyeceğim düşüncelerimizin bizi hapse gönderebileceği korkusundayım
Ama şu malum ki bazı kişileri eleştirmek Türkiye’de tecavuzden hırsızlıktan bolucu teror örgütü üyesi olmaktan dahi daha büyük bir suç. Hadi onlar topluma kazandırılsın denmiş. Haberlere aç bak. 27 dosyası olan 28, de yakalandı adlı kontrol
Şartıyla serbest birakildi haberleri dolup taşıyor. Hatta öyle ki sistemi eleştirmek dahi suc mesela demin bahsi geçen örnekte ben korkuyorum ki 27 dosyası olan değilde 22 dosyası olan biri adli kontrol şartıyla serbest birakilmis da sen ben 27 demişsek haberi çarpıtma adalet sistemini eleştirme toplumda infiale sebep verme gibi şeylerden yargılanma ihtimalimiz dahi var. 23. Suçunu işleyen çıkar. Suçlu neden dışarda diye sorgulayan mahkemelerde sürünür.
Koyun acıdan ne anlar.
Ohoo bu olayı partiye bağlayıp da A partisini haksız çıkarıp C partisini iyi görmeye başlarsak asla ders almayız bu durumlardan. Partilerin hepsi aynı b. ok. Hepsi perde arkasında birbirinin arkadaşı dostu. Biz bu olaya parti kısmından ziyade hangi ara bu kadar vicdansız olduk o gözle bakmak lazım olaya. Biz işin bizi ayırt edici kısımlarına takılırsak , olayın özündeki sebebi kenara koyup da önemsemez işle daha çok bu olaylar yaşanır. Ortada bi cinayet var. Cinsyetin sebebi insanların para hırsı , bununla paralel de merhamet duygusunun eksikliği. Bizler normal kalan insanlar olarak bu olaylar üzerinden “ben neler yapabiliriz bu toplumuz , bu neslin düzelmesi adına “ diyeceğiz. Burada aptalll partilere göre konuya bakarsak , olacak tek şey birbirimize düşmektir.
Terorist adami hangi ulke disari salipndoktor yapip kendi vatandaslarinin yeni dogmus bebeklerin öldürülüp bir de ustune bundan para kazandirtir... inanilmaz ya adamin ulkesine bir aidiyeti yok ki sevgisi yok ki insanina saygisi yok ki topluma geri kazandirilabilsin... bu hapishanede teroristlerde kalmiyorsa neden var
Hapishanelere artık suçluları attıkları mı var. Hepsi deli gibi aramızda adalet sistemi çok torpilli kişilere bırakıldığı için bunlar yaşanıyor. Ülke bitti.
Eskiden az da olsa bir adalet var miydi yoksa biz bu kadar magdur ve kotu seyelr oldugunu duyamiyor muyduk bilmiyorum... ama evet ulkede adalet buysa ulke bitmis
Bence giderek kötüleşiyor her şey. Sosyal medya sayesinde de her şey duyulup arşivleniyor. Kızılay eski başkanının kızı Fatıma Zehra Kınık Demir birini arabayla öldürüp%100 kusurlu bulunduğu halde bir gün bile hapiste kalmadı. Yurtdışına kaçtı. Bunun gibi zilyon tane örnek var bunların çoğu kanallara çıkmaz ama sosyal medya bu alanda çok faydalı. Gözümüzü açtı.
Evet o haberi biliyorum bir de utanmadan sosyal medyada dunyanin en iyi en ahlakli en durust insani gibi twitler atiyorlar...
Şrefsizler işte. Bu kişiler yargılanmadıkça bir önemi yok adaletin.
Ülkenin her yeri olay ve patlak verdi yönetemiyolar ceremesini halk çekiyor her şey berbat bir hal aldı
maalesef öyle. Gül gibi konumu en kötü şekilde kullanmak büyük başarı. Sadece bu hükümetten bahsetmiyorum hemen hepsi için diyorum.
Valla durum vahim kısacası yani bunun partisi falan yok yani yaşanılan olaylardan sonra kötü gidişat ve umutsuz insanlar olduk yani hayırlısı
Cevap
14Cevap
Evet biliyoz. 1998'de PKK örgütü üyeliğinden hapse atılmış. 2003 yılında akp iktidarında TOPLUMA KAZANDIRLMA YASASIYLA çıkarılmış. Bir insanın 5 yılda akıllanıp rehabite edileceğine inanıp hemen topluma kazandırmaya çalışmışlar. Bunun gibi bir sürü vardır. Çünkü daha önce bundan 1-2 sene önce de pkklı hemşireler hasta bakıcılar vardı Ümit Özdağ paylaşmıştı. Asker pkk-pyd ile çatışma sonucunda yaralanmış hastaneye kaldırılmış ve o hastanede çalışan pkklı hemşire askerin kimliğini hastanesini yattığı odaya kadar bildirmişti. Çektiği fotoğrafları pkklı sitelerde telegram gruplarında paylaştığı ortaya çıkmıştı. Hatta o zaman da 15 Temmuz 2016 darbesiyle kapatılan askeri hastanelerin açılmasının gerekliliği üzerine konuşuldu ama pek gündem olmadı. Halk da zaten unuttu gitti. Haber linklerine tıklayıverin.
Hee aşağıda pkklı doktorların CHP üyesi olduğunu söylemişler. Onlar akplidir. Çünkü Akp'nin yönettiği ülkede nasıl oluyorsa güvenlik soruşturmasında mit, devletin teşkilatları bir kişinin pkklı olup olmadığını doğru şekilde saptayamıyor ve bunları doktor öğretmen asker polis savcı yapıyor. Mesela fetö darbesinin en önemli isimlerinden biri savcıydı. Hatta Erduvanım kendisine şahsi makam arabasını tahsis etemişti. KEMALİS ASKERLERLE SUBAYLARLA ERGENEKON BALYOZ KOZMİK ODA DAVALARINDA SUİKASTE UĞRAMASIN DİYE.
Bir şey sorucam.
Hepsini sen mi yazdın?
@Derinlik_Sarhoşluğu Evet neden?
Parmaklarına ve gözlerine sağlık madem.
Anlayamıyorlar bişeyi işte. Böyle bişeyin partisi olmaz her partiye de girerler her işe de. Ama akpli bunları bilerek çıkardı. Cemaatçileri bilerek yere göğe sığdıramadıkları gibi. Ama bizim halk slak olduğu için yine yine yine bu içimizdeki şwytanı seçti başa
Halk saIak değil. Halk menfaatine göre hareket ediyor. Ölen kendi oğlu çocuğu değilse sorun yok böyle düşünüyor. Bu ülkede hiçkimse milliyetçi değil. Hiçkimse gerçekten bayrağa devlete askerine polisine öğretmenine sahip çıkmıyor. Biraz para ver g... tünü bile fiktirir.
Bırak şu slağa cevap verme anlamaz
Fırat sarı ve çetesinin buz dağının görünen kismi olduğunu düşünüyorum. Bu örgütün öldürdüğü 12 değil binlerce bebek vardır. Özel hastanelerin çoğuna yaşadığım gözlemler ve deneyimler sonucunda kuşkuyla bakmıştım. Kuşkum da hakliymisim demekki. Ülkede katma değer olmadığı için hazineyi vergilerle doldurmak için Eğitim sektörünü ozellestirdiler her yerde mantar üniversiteler türedi. Eğitim liyakatsızlaştı. Alt yapı sistemini ozellestirdiler, hizmet liyakatsızlaştı. Fabrikaları ozellestirdiler, dışarıdan şeker ithal edecek konuma geldiler. Yetmedi sağlığı ozellestirdiler tablo ortada. Özelleştirme bu ülkeye yaramıyor.. Avrupa'daki bu iş yürür, abd de bu iş yürür ama Türkiye gibi ülkelerde yürümez arkadaşlar.
Çok doğru ✅
Akp Chp ne fark eder, bırakın şu particiliğinizi. Sırf bu yüzden millet ikiye ayrılıyor bu bebek katillerini savunma noktasına geleceksiniz. Bebekler öldürülmüş, sırf devletten para kazanabilmek için canlara kıyılmış. Hala particilik peşindesiniz.
Partiyle çok alakası var. Bir parti cemaatlerle anlaşıp bu ülkede orduya darbe yaptı (ERGENEKON KOZMİK ODA BALYOZ). Bir parti 25 yıllık iktidarında pkk terör örgütü liderinin yeğenini milletvekili yaptı. Biz onlara milletvekili maaşı ödüyoruz ve ölünceye kadar da emekli maaşı ödemek zorundayız. PARTİYLE ÇOK ALAKASI VAR.
Parti hala günümüzde ülkeyi yönetiyorsa hala aynı tehdit var demektir. Başa gelir gelmez suçluları salan birinden bahsediyoruz.
@NickSevmeyenlerden anlaşılan soran yorum kaldırmaya da başlamış :)
Bu kadar da aciz olunmaz.
Rahşan Affı'nı AKP'ye at
KK'nın İmamson'un Yavaş'ın Ergenekon'a bakış açısını gizle :)
Oh ne ala.
@Derinlik_Sarhoşluğu ben yönetme erkinin kimin elinde olduğuna ve o yönetme erkiyle de ne yaptığına bakarım. İmamsomuş chpmiş bunların hiçbiri kabine ilan edip de ülke yönetmiyor.
@Derinlik_Sarhoşluğu güç kimdeyse otorite kimdeyse sorumluluk ondadır. Rahşan affı diyorsun. İktidara geldiğinden beri Yasama yürütme ve yargıyı tek elde toplamış, sayıştay yargıtay ve anayasa mahkemesi gibi Türkiyenin en üst düzey makamlarının haklarını kısıtlamış elinden almış bir adam Rahşan Affını mı değiştiremedi? Bırak Allah aşkına. Kendisi Allah olmak istedi Allah oldu ama sorumluluk alamıyor almak istemiyor. Bu ülkedeki tüm kötülükler bilinçli yapılıyor ve Erdoğan istediği için oluyor. Hepsinin sebebi o.
@NickSevmeyenlerden
Öncelikle yoruma yetişemeden kaldırılmış.
Tepkimin ana sebebi Ergenekon'u anmandır.
Ergenekon'a darbeciler diyen KK'yı da, cuntacılar diyen Yavaş'ı da, Samanyolu'ndan ayrılmayan İmamson'u da Cumhurbaşkanı yapmak isteyen sizdiniz.
Ve madem PKK konusunda bu kadar hassassınız, önce kayyumlara karşı çıkmamayı öğrenin.
@Derinlik_Sarhoşluğu aynı saçmalıkları yaz dur komiksin
Bi lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye peh.
Nolcak sizin bu düşmanlığınız? Hüküm giymesene rağmen aramızda dolaşmasına izin veren kişi Ahmet Necdet Sezer. Af çıkardı birçok pkk üyesini hapisten o çıkarttı. O zamankinin Cumhurbaşkanı. Daha düzgün araştırmadan direk AkPartiye iftira atıyorsun. Git önce düzgün araştır. Kaldı ki Akp daha yeni kuruldu o zaman ulan. Adamda öyle izin bile yoktu. hemen akpartiye sallamayın. Muhalifsen adam gibi muhaliflik yapin.
Ya bırak 2003 te çıktı bu hala suçu başkasına atma derdindesiniz peh
Bak ben mesela işten izin alırken hastayım diye izin alıyorum ama dağ bayır geziyorum... Adam izin vermiş deee kim bilir nasıl bir beyanata izin vermiş🤷♀️
#bebekkatilleriidamedilsin
Cahilliği seçtiğim sayılı konudan biri de bu. Öğrenince sinirlenip hiçbir şey yapamamaktansa bilmemeyi tercih ediyorum gündemi.
Bi mukabele dicem de zahmete değmezsin
Muhtemelen itirafçı olduğu için ceza indirimi almış ve çıkmıştır.
Yoksa geçe gündüz pkk'lı öldüren bir iktidar onu niye serbest bıraksın adamların 1 numaralı düşmanı çünkü.
Akepe ülkeyi bitirmek için and içmiş başka açıklamasi yok.
Sanki diğer hükümetler hiç af yasası çıkarıp cezaevlerini bosaltmadilar.
O yasa suça bulaşmamış. Kişiler için geçerliydi. Yani normal bir insan düzelir ama bu k@hpe eniği insanlıktan çıkmış.
O yasa ile çıktı. Auça bulaşmamış kişi zaten hapiste olmaz.
Öyle değil. Pkk lı ama adam öldürmemiş eyleme katılmamış insanlara zarar vermemiş kişiler için yani
Saçmalık beyni yıkanan herkes olası katildir bunu dört senelik siyaset eğitimi alan ben biliyorum da devleti yöneten mi bilmeyecek.
Tanıdığım çok kişi var şu an işinde gücünde. yanılıyorsun
Kişiler değişmez. Sen yanılıyorsun bugün olmaz yarın oşur ama bigün anlarsın.
Olur*
Kimse işlemediği bir suçtan suça meyilli diye cezalandırılamaz. Ayrıca ceza sistemi sadece siyasi bilimlere göre düzenlenmez.
Düzenlenmez çünkü destekçileri tarikatçılar.
Sağlıkta çağ atlamistik muhteşemdik filan eve giderken g0tumu kolluyorum arkamda duruyor mu diye ülkede güvenilecek devlet kurumu bile kalmadı
Tipinde hayır yok zaten. Gözlerinden sinsilik akıyor soysuz kansızın..
Herşeyi biliyoruz da silivrinin soğuk olduğunu da biliyoruz 😏
bilmiyordum
Bilmemen normal çünkü Rahşan Affı'yla çıktılar.
Rahşan Affı'nı çıkarmayanlara kaldı en azından :)
Rahşan Affı 2000'de Bülent Ecevit tarafından çıkarıldı
Cumhurbaşkanı A. N. Sezer
Orası beni de bizi de ilgilendirmemeli.
Kaldı ki af da tartışılır.
Cezasını çekmiştir o dönem bilemeyiz.
Sorun soranın provokatörlüğü
Kaynak diye okumadığı belgeleri paylaşması
Ve doğru bilgileri sansürleyip hakaret etmesi.
@KızlarSoruyor
Knk özelden yazar mısın şu merak ediyorssn silince kendini bi halt sanıyor bu üye bildirim gelip duruyor herkesin görüşüne yazdığı için. Rica etsem merak ediyorsan şu hastaya özelden yaz.
Sevgili soran, beni engeller misin lütfen?
@Derinlik_Sarhoşluğu engellisin zaten
Eski hırsızlar isyanda galiba :D
AKP, CHP, MHP, DEM hepsi aynı
Evet öyleler.
Yazık ya ülke bitms
Senı mahkemeye vermek lazım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?