AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
ateşleri bol olsun..
Allah rahmet eylesin mi denir bilemedim gadası
Cehennemin dibine gitsin inşallah ama ben öldüğüne inanmıyorum nedense
Yok be geberdi
Umarım bir oyun olmasın da
Amerika’nın yetiştirdiği bşr numaralı ajan. Gömülünce hapı yuttu, ne azaplar çekecek şimdi, ateşi bol olsun yarabbim
Aynen ayvayı yedi 😅
Kıyamete kadar cehennemi görecek kabşrden ve öyle bir sıkacak ki o kabşr onu,
Valla biz bunlara her zaman kufrettik asıl nasıl bilirdiniz sorusunu bunun dibinden ayrılmayan akeplilere sormak lazım malum çok severlerdi bunu
Ya dspliler?
Onlara da sormak lazım tabi hepsine parti ayırmak yok... ama en çok büyüdükleri dönem olan akepeye sormak lazım
Mekanı Cehennem Ateşi bol olsun (Çok Amin) Tüm günahkarlardan günahlarının bir kısmını kendisine bağışlaması ricadır.
Ateşi bol olsun darısı onu sevenlere koşulsuz destek verenlere ne diyelim
Şimdi Allah cc hesap soracak ve orada iyi hal indirimi, torpil vs asla olmayacak
Tüm AKPlilerin başı sağolsun.
Darısı öğrencisinin başına...
DSPlileri unuttun
Erdoğan da ölünce ikisine birden yorum yaparım. Ama o zaman bir şey yazmak pek mümkün olmayabilir. Ne yapsam ki? Aman neyse...
Yerine yenisi gelecektir...
Mutlaka
Nefret ediyom
Maalesef...
Günün anlam ve önemine özel türkümüz :
https://www.youtube.com/embed/WbB3N4pJtDEbizim siyasetciler ile bayag yakindi üzülmüşlerdir ölmesine
Geberdiği iyi oldu ateşi bol olsun
😂😂🤣
Ateşi bol olsun o. e dının.
Mekanı cehennem olsun.
İyi bilirdik diyenin onun gibi kanı kurusun
Atesi bol olsun mk kertenkelesinin
Kolay öldü yaşayarak acı çekmesi gerekirdi
Belki zor öldü
Belki
Darısı öğrencilerine.
Hiç bir söz söylemeye değmez
Odun toplayın ihtiyacı olacak
İlk duyduğumda da inanmadım. Hala şüpheleirm var
Sıra diğerlerinde
Diğerleri kimmiş açık konuşsana
@_karadam_ yeterince açık konuşmuşum anladığına göre :)
Solcu ve kafirlerin duası da bedduası da tutmaz
@_karadam_ müslümanların duası kabul olsaydı gazze şu an kutulmuştu sjsjsjsjjs fetö artıkları geberecek :)
@_karadam_ filistin yeryüzünden silinecek sizde izleyeceksiniz duanız kabul olmuyor allah afkmi yoksa? 20 yıldır yönetmek başarı olsaydı keşke
Bekle silinir aynen pujajajaj gayet başarı 20 yıl. Allah'a hakaret edip de mutlu bir yaşamı olan görmedim tıpkı senin aile sevgisi görmediğin gibi. Burlarda zamanında aile sevgisi görmediğini anlattığın görüşlerin vardı haha
İnançsız olman ağzın bozuk olması ailenin hiçbirşeyine karışmaması sevgisizlik göstergesi
Hı hı dünyada en yaygın 2. İnanç hatta 1 e doğru yaklaştığı için kuduruyorlar islam her geçen gün artıyor inanan sayısında
Devam et Allah'a sövmeye iki yakan bir araya gelmeyecek zaten aynaya bakarsan tipin kaymış kafirlikden
Ailem hiçbirşeyime karışmaz diyodun aile sevgisi görmeyenlere karışmıyolar sjsjsb
Hala Gazze diyo oe doğu türkistan mı diyim bende?
@_karadam_ “Kim ahlak ve namus şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en büyük namussuz o’dur…”
ahahahahhahaha
@_karadam_ ben değil siz edeceksiniz hocanız öldü yanına gidin yas tutmak yetmez bir duanız kabul olsaydı gazzedeki çocuklar bu halde olmazdı :)
Sen doğu türkistana dua et
15 Temmuz'a tiyatro derken sizin hocanızdı bence ve zaten çoğu CHP'ye geçti merak etme
@_karadam_ ben bir kez olsun tiyatro demedim onu diyenlerde kansızın önde gideni benim gözümde benim babam subaydı o gece ne yaşadığımı ben ve akrabalarım bilir kansız olma o kadar
@_karadam_ boş yapma
Bunu bana anlatma tiyatro diyenlere anlat o zaman
Sizin kesim neredeyse full tiyatro diyor çünkü
@_karadam_ onlarda sizin gibi aynı kafada oldukları için bir şeye inanmışalr gidiyorlar anasını satayım
AKP'liler tiyatro demiyor aq muhalefet seçmeni tiyatro diyor
@_karadam_ ben onumu dedim arkadaşlar siz kendi fikirleriniz dışında bir şey söylenince karşı çıkıyorsunuz chpde tiyatro değil deyince ona karşı çıkıyor ikinizde aynı kafadasınız anlamında dedim
Geçen burada CHP'li biri vardı bi yerden konu açıldı o da tiyatro diyo şu an burada hesabı aktif hatta
@_karadam_ bilmiyorum görmedim ama kimsenin tiyatro demeye hakkı yok o gece ne yaşandığını ben biliyorum babam Ankara'da görevliydi biz gece dönecektik uçakla Ankara'ya dönemedik babamın subay olması kimlik kontrolünde çıkar ve sıkıntı olur diye çıkamadık ne yaşadığımızı ben biliyorum onlarca insan öldü
Hakkı yok ama diyorlar bence tiyatro demenin bir cezası olmalı o gün şehit olan askerlere hakarettir tiyatro demek bence
@_karadam_ cezası olsada farketmez gene denir yargı görevini yapmıyor çünkü ne rte ne Atatürke karşı işlenen suçlar hakaretlere yani yargı sessiz çok tepki yoksa umurlarında değil
RTE'ye hakarette direk içeri alıyolar 😅
@_karadam_ çok gündem olmazsa almıyorlar twitterda baya var herifler devam ediyorlar bide
Onların çoğu yurt dışında yaşıyolar onun rahatlığı var bende görüyorum açık açık pkkyı savunanlar da var yurt dışında olunca tabi yakalanmıyolar
@_karadam_ trde olanlarda var yargının umrunda değil atatürke rteye devlete edilen küfürlerin haddi hesabı yok
Ben eskiden cimere veriyodum onları bir şey çıkıyor mu bulunuyorlar mı hiç haberim yok valla o yüzden artık uğraşmıyorum
@_karadam_ sonuç çıktığını sanmıyorum eğer sonuç olsaydı kimse bu kadar rahat takıılamazdı
Bu ne biçim ağız. Haberim olsaydı 50 kere engellemiştim
Bir buradaki profile baktım bir de fethullah gülenin fotoğrafına. Farklı cinsiyet benzer karakter. Anlayan anladı daha açık konuşmayacağım
Niye gizlendin @RedStrawberry
Kim olduğunu biliyorum
Sorun yok istersen yorum sil kızın suçu yok ben başlattım barıştık zaten siteden arkadaşım artık kendisi
kim olduğumu billmen umrumda değil ki dmden bu konu hakkında yazan oluyor diye gizledim :)
@_karadam_ pardon, ilk başta omurgalı olduğunu sanmıştım!
ateşi bol olsun
Gebersin
Cehennem ın dibi
O. c. sinini si. kim
temiiiiizzzzzz
Ateşi bol olsun
Ölmesi kötü olmuş
Neden
Yerine Kimin gecegi beli değil geçen kışın napacagı beli değil
Buna mı takıldın
Evet
Aferin