Haluk Tatar denen kişi Hamas lideri Yahya Siwar için terörist dedi acaba onun ayağındaki toz olabilir mi?

Yahya Sinwar için Gazzede kadın kıyafetiyle geziyor dediler. Bir çatışmada başını yerel kıyafeti kefiyeyle kapatmış savaşırken tank mermisi yedi. Ağır yara almasına rağmen içeri giren yahudilere el bombası atarak bir kaçını yaraladı. Korkaklar bu defa patlayıcılı drone ile onu öldürdüler. Ölenin Yahya Sinwar olduğu anlaşıldı. Yani hiç saklanmamış. Ülkemizde internette videoları izlendi diye şımaran her konuda ahkam kesen tipler türedi. Haluk Tatar denen kişi Yahya Sinwar için terörist dedi. Ne oldu onu öldürdüler diye de sevindi. Bu kişiyle aynı dini hassasiyetlere sahip aynı vatan duygusu içinde olduğumu düşünmüyorum. Bunlar bana istiklal savaşını veren anadolu insanına ihanet eden azınlıkları ve seçki olduğunu sanan kesimi hatırlatıyor. Amacım Haluk Tatar denen kişiyi hedef göstermek değil. O umurumda da değil sadece videosunda bunu paylaştığı kimselere terörist dediği Yahya Sinwar kim hatırlatmak istedim. Yiğidin yaralı olduğu halde son anları.

Haluk Tatar haklı israilin öldürdüğü Filistinli direnişçi Yahya Sinwar teröristtir
Yahya Sinwar yıldızlar kadar değerli yüce bir savaşçıdır kahramandır mekanı cennet olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Haluk Tatar denen kişi Hamas lideri Yahya Siwar için terörist dedi acaba onun ayağındaki toz olabilir mi?